شناسایی واولویت بندی صنعتگران فعال / فعال نمودن صندوق ضمانت درمازندران/عدم نقدینگی واحدهای تولیدی / مسدود نمودن حساب شرکت ها و واحدهای تولیدی توسط بانکها

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ، جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به باحضور استاندار مازندران ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان آمل ، مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان ، مسئولین استانی ،شهرستانی وصنعتگران درسالن اجتماعات فرماندارآمل برگزارشد

مهندس محمد اسلامی استاندار مازندران با اشاره به شناسایی واولویت بندی صنعتگرانی که مشکل بازار و تکنولوژی ندارند تصمیم گیری فوری برای تأمین اعتبار و کارگشایی صورت گیرد گفت :  باتوجه به مشکلات موجود می توانیم همزبانی به وجود بیاوریم و یک نگاه احصاء و شناسایی را به زبان بازار و جامعه مربوطه دنبال کنیم و با اولویت بندی و مطالبات بانکها را در آن ببینیم ، در چارچوب زمانی کارها انجام شود .

وی با اشاره به فعال نمودن صندوق ضمانت درمازندران افزود : با ایجاد صندوق ضمانت بتوانیم پلی ایجاد کنیم تا ضمن ایجاد پشتوانه ریسک را در محیطی بیاوریم که قانون گذار پیشنهاد کرد .

استاندار مازندران بیان کرد : صندوق ضمانت باید بخشی از مشکلات استان را حل نماید و باید تلاش کنیم بخشی از صندوق در استان انجام شودو بانکها را بعنوان راه حل جایگزین تبدیلی نبینند.

اسلامی  با بیان اینکه در  استان مازندران چهار صندوق ،صندوق حمایت از صادرات ،صندوق ضمانت از صنایع کوچک ، صندوق تعاون ، صندوق تعاون و صنایع کوچک داریم و نیاز داریم یک حرکت فوق العاده انجام بدهیم تا صنایع ما در مدار قرار بگیرند و به بازدهی برسند ، و محل اجرای طرح را به عنوان وثیقه قرار دهند .

وی با استفاده از ارز خارجی اظهار داشت :  تولیدکنندگان و صنعت گران ما باید قدر پول ملی را بدانند ، یکی از اهداف دشمن این است که ارزشهای ما  را ساقط کنند و یکی از این ارزشها پول ملی می باشد و کسانیکه به بازار هجوم می آورند و دلار تهیه می کنند یک حرکت شتابان به سمت سقوط پول ملی می باشد که باید از واحد پول ملی برای خرید کالا و ارز 4000 تومانی استفاده نمایند .

اسلامی تاکید کرد :  باید یک کاری بکنیم منابع بانکی ما روز به روز تحلیل نرود و افزایش ریسک اعتباری را نباید به دست خودمان رقم بزنیم ، این اهتمام وجود داشته باشد که در وهله نخست ضامن وثیقه فرد سراغ ضامن نرویم . باید خیلی مراقبت نمائیم که واحدهای تولیدی ما در جهت ضمانت واحدهای تولیدی رو به تحلیل نروند . ما باید با کمک و همفکری هم بتوانیم صنعت استان مازندران را گسترش بدهیم .

وی اضافه کرد : از محل اشتغال فراگیر سهمیه شهرستان آمل 66 میلیارد و 905 میلیون تومان به شهرستان ابلاغ شد مجموعاً37 فقره مصوبه کمیته فنی ارسال شد و برای شهرستان آمل بالغ بر 31 میلیارد تومان ابلاغ گردید و فرمانداری ویژه شهرستان آمل  باید به صورت جدی کمیته فعال و به سرعت انجام گردد .

استاندارمازندران  در رابطه با بهین یاب گفت : کسانیکه در گذشته از ما تسهیلات و زمین گرفتند و تعهد اشتغال داشتند باید متوجه شوند که فعالیتشان تا کجا پیش رفته و اگر انجام ندادند به جلسات بیایند تا تکلیفشان مشخص شود و تعداد پرداختیهای بهین یاب 599 به مبلغ 348 میلیارد تومان می باشد .

دکتر محمد محمد پور مدیر کل صنعت و معدن و تجارت استان مازندران با اشاره به وجود مشکلات درصنعت مازندران ،خصوصاً واحدهای صنعتی شهرستان آمل افزود : بخشی از مشکلات واحدهای تولیدی بحث نقدینگی و بحث دیگر ضمانت بانکها می باشد که واحدهای تولیدی برای دریافت تسهیلات دچار مشکلات عدیده ای می شوند که باید در این زمینه بحث نمائیم .

دکتر رضوی رئیس خانه صنعت و معدن استان مازندران گفت : بخشی از مشکلات عمده شرکت ها و شهرکهای صنعتی استان مازندران در رابطه با مشکلات نقدینگی می باشد که باید مورد حمایت دستگاههای اجرایی وبانکها قرار گیرنده تا صنعت ما دچار بیماری نشود .

وی در رابطه با بحث ضمانت بانکی برای واحدهای تولیدی افزود : بعضی از واحدهای تولیدی که ضمانت دیگر واحدها را می نمایند به دلیل ورشکستگی اینگونه واحدهای تولیدی دچار مشکلات عدیده ای از قبیل مسدود کردن حساب بانکی ـ ممنوع الخروج مدیران و ... می شوند که با درایت استاندار مازندران و دیگر مسئولین استانی بتوانیم اینگونه مشکلات را از بین ببریم تا صنعت ما و واحدهای تولیدی دچار مشکل نگردند .  

خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری مازندران اظهار داشت : در رابطه با تبصره (و) ، وزیر کشور طی نامه ای به رئیس جمهور منعکس کردند جهت تمدید دوره و ابهامات دراین راستا اقداماتی صورت گیرد و تا زمانیکه این موضوع به صورت واضح ارشاد بشود در این جلسه پیشنهاد می گردد دبیرخانه یک اکیپ مشخص کند و واحدهای ذینفع ابلاغ شود واین واحدها لیست را داشته باشند و به موقع تصمیم گیری نمایند .

خیریان پور گفت : بسیاری از بانکها عامل استان نسبت به مسدود نمودن حساب شرکت ها و واحدهای تولیدی که ضمانت دیگر واحدهای تولیدی را نموده اند مبادرت می نمایند و این عمل موجب ازبین رفتن صنعت و بیکار شدن تعداد زیادی از کارگران می شود که باید در این زمینه مدیرعامل بانکها و دیگر مسئولین تلاش نمایند تا اینگونه مشکلات در سطح استان کمتر اتفاق بیفتد و ما شاهد گسترش تولید و ایجاد اشتغال پایدار باشیم .

در ادامه تعدادی از مدیران عامل بانکها استان و مسئولین حاضر در جلسه به بحث و گفتگو پرداخته و بخشی از مشکلات خود را به جلسه ارائه دادند .