معاون هماهنگی و امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور : عملکرد قابل قبولی مجمع خیرین شهرستان آمل دارد که بی سروصدا مشغول خدمت رسانی هستند و نشان ازاین می باشد که مردم این عزیزان را دوست دارند و توانستند با اعتمادسازی در تمام بخش های جامعه حضوری فعال داشته باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ، دکتر اسماعیل غنیان معاون هماهنگی و امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور در نشست اعضای مجمع خیرین سلامت مازندران با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین شهرستان آمل با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت یکی از بازوان محکم برای ارتقای سلامت در جامعه است گفت: خیلی خوشحال هستیم که امروز خداوند توفیق به بنده داد تا در جمع گمنام ترین افراد جامعه در مجمع خیرین شهرستان آمل حضور پیدا کنم.

وی افزود: عملکرد قابل قبولی مجمع خیرین شهرستان آمل دارد که بی سروصدا مشغول خدمت رسانی هستند و نشان ازاین می باشد که مردم این عزیزان را دوست دارند و توانستند با اعتمادسازی در تمام بخش های جامعه حضوری فعال داشته باشند.

معاون هماهنگی و امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به حضور همه اقشار درهمایش سالانه این مجمع عنوان داشت: خدا قسمت کرد درچند همایش حضور داشته باشم و دیدم که از همه اقشار از زن و مرد و پیر و جوان برای کمک رسانی هدایای قابل توجهی را اهدا می کردند و این باعث روحیه دادن به ما بود.

دکتر غنیان با اشاره به این مطلب که سرمایه گذاری در بخش سلامت هزینه های بخش های دیگر جامعه را کاهش می دهد گفت: مهمترین کاری که هيات مديره مجمع خيرين سلامت بايد انجام دهد؛ اعتماد سازی است.

وی با اظهار این مطلب که مازندران  خصوصا شهرستان آمل در سطح کشور پیشرو در حوزه خیرين است اظهارکرد: بايد بسترهاي لازم جهت ورود خيرين به حوزه سلامت فراهم شود تا بتوان از اين ظرفيت هاي بزرگ در تامين نيازهاي آموزشي، درماني و بهداشتي بهره جست.

 وی با اعلام اين مطلب که  در ۲۷۰ نقطه کشور مجمع خیرین سلامت تشکیل شده است، افزود: تاکنون بالغ بر ۹۲ هزار نفر با مجمع خیرین سلامت کشور همراه بودند و بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال در تامین نیازهای بخش های مختلف حوزه سلامت مشارکت داشتند.

غنیان با بیان اینکه باید از ظرفیت افراد پرتلاش در این زمینه بهره مند شویم، یادآور شد: زنان بسیار می‌ توانند در این حوزه به ما کمک کنند، باید از پتاسیل بانوان در مجمع سلامت خیرین استفاده کنیم و در کارها نیز باید پژوهش را در اولویت قرار دهیم.

مسعود نیکپور مدیرعامل مجمع خیرین شهرستان آمل با قدرشناسی از حضور همه عزیزان در این مجمع و با اشاره به اینکه 12 سال از عمر تشکیل مجمع خیرین شهرستان آمل می گذرد گفت: خوشبختانه با همت و تلاش اعضای مجمع و با فرهنگ سازی خوبی که انجام شد توانستیم اعتماد مردم را در امر سلامت جلب کنیم.

 وی با اشاره به تشکیل کمیته های مختلف در مجمع ادامه داد: خوشبختانه در تمام کمیته ها افراد خوش نامی هستند که توانستند از اعتبارات خوبی برای جلب مشارکت های مردمی استفاده کنند.

 مدیرعامل مجمع خیرین شهرستان آمل از تشکیل مجمع خیرین در بخش دابودشت، پایین خیابان لیتکوه و شهر رینه خبرداد و گفت: مجمع خیرین یکی از اولویت های خدمت رسانی خود را تامین نیاز بیماران نموده که توانستیم اقدامات قابل توجهی از قبیل احداث مرکز شیمی درمانی و اورژانس بیمارستان امام علی(ع)، خرید و نصب اولین مرکز سنگ شکن با تعرفه ددولتی در سال 87 ، اخذ مجوز راه اندازی مرکز آنژیوگرافی و جراحی قلب و بخش های مراقبت های ویژه در بیمارستان امام رضا(ع) ، پرداخت کمک هزینه درمان صدها بیمار، خرید دستگاه پرتابل RO برای دیالیز بخش CCU ، خرید یکدستگاه دیالیز، خرید 34 دستگاه صندلی تخت شو همراه بیمار و احداث خانه مجهز و استاندارد سالمندان در آمل داشته باشیم که یک ضرورت جدی و غیرقابل انکار می باشد.

نیکپور اشاره کرد: نباید از فهرست هایی که بوجود آمده سریع بگذریم و باید همه کار کنیم تا مشکلات مردم در بخش سلامت که دولت نمی تواند ورود پیدا کند ورود داشته باشیم.

غلامرضا عشریه خزانه دار مجمع خیرین شهرستان آمل با بیان اینکه امکاناتی که در بیمارستانهای آمل وجود دارد مختص به مردم آمل نیست گفت: با وجود جاده بین المللی هراز، سالانه شاهد حضور مسافران از اقصی نقاط کشور هستیم و بالطبع شاهد تصادفات جاده ای زیادی می باشیم.

 وی اشاره کرد: برای مداوای مصدومین، افراد را به بیمارستانهای شهرستان می آورند که باید امکانات و تجهیزات بسیاری در بیمارستانها وجود داشته باشند.

 خزانه دار مجمع سلامت مازندران با اشاره به اینکه بخشهای شرق و غرب مازندران در محرومیت بسر می برند گفت: باید با فرهنگ سازی، خیرین را در تمام بخش ها سوق دهیم و آنهایی که نیازمند هستند را به دادشان برسیم.

 تیمور طهماسب پور مدیرعامل مجمع سلامت مازندران گفت: هرجایی که ما ورود پیدا می کردیم ذکر نام نیک مجمع خیرین شهرستان آمل بود که توانستند با اعتمادسازی اقدامات قابل توجهی را انجام دهند.

وی با اشاره به راه اندازی مجمع خیرین سلامت در تمام شهرهای مازندران افزود: خوشبختانه در بعضی از شهرستانها، مجمع خیرین سلامت راه اندازی شد و در دیگر شهرستانها در حال برگزاری انتخابات هستیم.

 مجتبی کواکبیان عضو هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت مازندران گفت: خیرین آمل نسبت به شهرستان های دیگر از لحاظ کمی و کیفی رتبه بالایی دارند و مثل ستارگان درخشان در تمام بخش ها با حضوری فعال اقدام می نمایند.

 وی با تاکید بر اینکه بجای ساخت بیمارستان و درمانگاه به فکر حوزه بهداست مردم باشیم ادامه داد: پیشگیری بهتر از درمان است.

دکتر محسن آسوری مسئول کمیته درمان مجمع خیرین شهرستان آمل با بیان اینکه 25 درصد سلامت مردم در دست وزارت بهداشت و درمان می باشد گفت: 75 درصد سلامت در دست دیگر نهادها قرار دارد.

 وی افزود: مجمع خیرین شهرستان آمل با هدف سلامت به دنبال ایجاد سرای کرامت می باشد که این نگاه نیاز امروز جامعه است و باید در بخش درمان و سلامت از موازی کاری دوری کنیم و نگاه باید نگاهی سلامت محور باشد.

حاج عطاالله حیدرزاده عضو هیات مدیره مجمع خیرین شهرستان آمل با بیان اینکه بزرگترین علم، علم ابدان است گفت: خیرینی که کمک می کنند به علم ابدان خیرین طلایی می باشند.

وی تاکید کرد: برای تامین منابع مالی مجمع خیرین باید به فکر منابع درآمدی پایدارباشیم تا بتوانیم گستره کار را فراتر کنیم.

ضمنا یادآور می شود معاون هماهنگی و امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور  باتفاق اعضای مجمع خیرین سلامت مازندران، بخش های بیمارستان امام رضا(ع) و 17 شهریور آمل را از نزدیک مورد بازدید خود قرار دادند و توسط معاون هماهنگی و امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور یکدستگاه RO به بیمارستان امام رضا(ع) اهدا شد.