دکتر مجتبی اکبری افزود:آموزش و بکارگیری نجاتگران و امدادگران از برنامه های راهبردی هلال احمر استان است و ما از حضور و مشارکت همه جوانان داوطلب در این عرصه استقبال می کنیم. 
وی با اشاره به اینکه آنچه ما در سیاستگذاری ها مدنظر داریم آینده نگری و پاسخ به همه نیازهای مردم در تمامی شرایط است تصریح کرد: به موجب این سیاست ما باید خود را برای پاسخگویی به همه نیازهای امدادی شهروندان با اولویت  شرایط بحران و حوادث بزرگ آماده نماییم.
 وی افزود: مازندران استان معین کلانشهر تهران است و یکی از دغدغه های اساسی ما ،برنامه ریزی برای ارتقای توانمندیهای عملیاتی در شرایط وقوع حوادث بزرگ است.
 
 دکتراکبری با تاکید براینکه جذب و آموزش نجاتگر و امدادگر به عنوان  یک ضرورت  ، بصورت مستمر در دستور کار هلال احمر استان قراردارد افزود:آنچه امدادگران و نجاتگران نوع دوست و متعهد ما باید بدان توجه داشته باشند این است که ممکن است با افزایش تعداد امدادگران و نجاتگران ماهر ، میزان روزهای ماموریت و حضور افراد اندکی کاهش یابد که مطمئن هستیم امدادگران  فهیم هلال احمر استان این وضعیت را به درستی درک می کنند و يقيناً مطلع هستند كه نياز مردم و استان و پاسخگويي به حوادث و بالا بردن ضريب ايمني امدادي استان از اولويتهاي مهم همه ي ماست
دکتراکبری گفت: با توجه به جمعیت جوان و عموما مشتاق استان مازندران ما باید  شرایط را برای حضور همه این افراد در برنامه های هلال احمر مهیا کنیم  و دراین زمینه باید به گونه ای عمل کنیم که اگر همه جوانان استان درخواست عضویت و مشارکت در برنامه های هلال احمر را داشته باشند به درخواست آنان پاسخ مثبت دهیم.و وظيفه اصلي هلال احمر توسعه خدمات امداد و نجات و تربيت نجاتگر ماهر و آمادگي براي همه ي حوادث با تكيه بر توان داوطلبان است
 
 دکتر اکبری با اشاره به اینکه استراتژی جمعیت هلال احمر«هرخانواده یک امدادگر» می باشد تصریح کرد: این هرگز بدان معنا نیست که همه امدادگران و نجاتگران و یا همه افراد آموزش دیده باید در پایگاههای هلال احمر بکارگیری شوند . بلكه عرصه نجات ، عرصه بكارگيري نجاتگران ماهر است اما نه به تعداد اندك، بلكه بايستي تا ميتوانيم نجاتگر ماهر تربيت كنيم .
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با تاکید بر وجهه داوطلبی  مشارکت کنندگان در برنامه ها و خدمات رسانی هلال احمر گفت: اساس حضور افراد در برنامه های هلال احمربا رویکرد داوطلبی است و نظام حقوق و دستمزد در این میان قابل تعمیم نیست. و اين سازمان يك جمعيت مردم نهاد و داوطلبي است .
 
دکتراکبری افزود:جمعیت هلال احمر سازمانی مردمی و با هدف کمک به مردم است و ما از حضور و مشارکت آحاد مردم به ویژه جوانان عزیز برای پیشبرد اهداف انسانی جمعیت هلال احمراستقبال می کنیم و خود را موظف به تمهید شرایط برای حضور همه ي اقشار مختلف جامعه و همه ي علاقمندان در برنامه های هلال احمر می دانیم.و اين سازمان در عرصه نجاتگري نبايد در انحصار يك عده خاص باشد و اكنون داراي هزار و دويست نجاتگر ماهر هستيم و اين تعداد بايد حداقل سه هزار نفر باشد .
 
 وی در پایان گفت:حق ایاب و ذهاب امدادگران و نجاتگران مشارکت کننده دربرنامه های هلال احمر استان به ویژه طرح نوروزی  برابر مقررات و بخشنامه و دستورالعمل های سازمان مرکزی بطور کامل پرداخت خواهد شد و امدادگران و نجاتگران عزیز ما در این زمینه هیچگونه نگرانی نداشته باشند و مطمئن باشند جمعیت هلال احمر مدافع تمامی حق و حقوق آنها خواهد بود.
 
 
 
 
 
 

در دیدار نماینده مردم آمل درمجلس مطرح شد؛

نقش محوری مردم در آبادانی روستای اسکی محله بخش مرکزی آمل قابل تقدیر است

 

 

نماینده مردم آمل درمجلس باتفاق فرماندار ویژه آمل، بخشدار مرکزی، روسای ادارات بنیاد مسکن، برق، آبفای روستایی و مخابرات، روند اجرایی طرح هادی و مشکلات روستای اسکی محله بخش مرکزی آمل را از نزدیک مورد بازدید خود قرار دادند.

شعبان همدانی رییس شورای اسلامی روستای اسکی محله با قدردانی از حضور نماینده مردم آمل در مجلس و مسئولین برای رفع مشکلات روستا گفت: الحمدالله درنظام جمهوری اسلامی ایران فرصتی فراهم شد که مسئولان درمیان مردم در روستاها حضور پیدا می کنند تا مشکلات را ازنزدیک حل کنند.

 وی با اشاره به اینکه روستای اسکی محله در منطقه هرازپی از پرجمعیت ترین روستاهای بخش مرکزی آمل می باشد افزود: انتظارهم این است که نگاه ویژه ای از سوی مسئولین وجود داشته باشد.

 همدانی با قدرشناسی از مشارکت مردمی در اجرای طرح های عمرانی روستا عنوان داشت: علیرغم مشکلات مالی و با اعتمادسازی سبب شد تا خوشبختانه دراجرای طرح هادی در امر عقب نشینی، مردم همت و تلاش نمایند که باید دستمریزاد گفت.

رییس شورای اسلامی روستای اسکی محله با بیان اینکه از سال 89 تسطیح اراضی جزو اولویت کاری روستا قرارداشت گفت: خوشبختانه تاکنون 227 هکتار از اراضی کشاورزی روستایی تسطیح شد.

همدانی تاکید کرد: برای ادامه تعریض معابر نیازمند اعتبارت هستیم و قولی که به مردم دادیم را بتوانیم عملیاتی کنیم و شرمنده نباشیم.

وی درپایان از تلاش اعضای شورای اسلامی روستا آقایان جعفر فرامرزی، رحمت حسنی و دهیار زحمتکش مهرداد ذبیحی درجهت عمران و آبادانی روستا تقدیر نمود.

 وی همچنین درخصوص جابجایی تیربرق، رفع مشکلات لوله های فرسوده آب شرب روستا و برقدار نمودن چاه کشاورزی مطالبی را عنوان داشت.

 سید اسماعیل علوی رییس اداره بنیاد مسکن آمل با بیان اینکه اجرای طرح هادی روستای اسکی محله در دست کار قرار دارد گفت: خوشبختانه با اجرایی کردن گازرسانی به تمام روستاهای شهرستان، شاهد عقب نشینی و تعریض معابر بودیم که می تواند درروند اجرای طرح هادی تاثیرگذار باشد.

علوی افزود که از 380 روستای شهرستان، 278 روستای دارای بیش از 20 خانوار دارای طرح هادی شدند که در 111 روستا این طرح اکنون در حال اجرا است.

وی گفت: علاوه بر این در 32 روستای دیگر شهرستان هم طرح هادی در سال جاری با 25 میلیارد ریال اعتبار آغاز شده و پیش بینی می شود تا پایان نیمه نخست امسال افتتاح شود.

رییس اداره بنیاد مسکن آمل از اجرای طرح هادی و انجام آسفالت سطح معابر روستای اسکی محله در آینده نزدیک خبرداد.

 دکتر عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس با قدرشناسی از تلاش و همت اعضای شورای اسلامی و دهیاری روستای اسکی محله در جهت عمران و آبادانی گفت: قطعا این خدمت شما رضایتمندی مردم و خداوند را در پی خواهد داشت.

 وی افزود: روستای اسکی محله از روستاهای خوش نام منطقه می باشد که نیاز است اعتبارات ویژه ای برای رفع مشکلات روستا تامین شود.

 محمدرضا نصیری بخشدار مرکزی آمل گفت: خوشبختانه با همت و تلاش دکتر یوسفیان ملا شاهد هستیم که در اکثر روستاهای بخش مرکزی آمل، عملیات اجرای طرح هادی به اتمام رسیده و یا دردست اجرا می باشد.

وی یادآور شد: در گذشته مردم می بایستی برای اجرای کارهای عمرانی خودشان مشارکت و خودیاری می کردند ولی با پیگیری دکتر یوسفیان ملا خودیاری درتمام روستاهای شهرستان حذف شد.

لازم بذکراست که در این دیدار مقرر شد اداره برق نسبت به جابجایی تیرهای برق و برقدارنمودن چاه کشاورزی و اداره آبفای روستایی نسبت به تعویض لوله های فرسوده آب شرب اقدام کنند.