نقش حماسه اسلامی مردم آمل با درج در وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(ره) به اوج خود رسید که معمار کبیر انقلاب اسلامی از شهر آمل و مردم فداکار آن به نیکی یاد کردند.

انقلاب اسلامی ایران شاهد حوادث و وقایع گوناگونی بوده است که دشمنان به منظور مقابله با نظام اسلامی تدارک دیدند که یکی از آن ها حادثه 6 بهمن سال 60 بوده است.

در 6 بهمن سال 60 که به عنوان برگ زرینی بر تاریخ پر افتخار ایران اسلامی به ثبت رسید، مردم ولایت مدار آمل با عشق به آرمان های والای انقلاب اسلامی و دلدادگی به ولایت به مقابله با منافقان پرداخته و با ایثار وصف ناپذیرشان درس مناسبی را به آنان دادند و به همگان آموختند که مردم ایران اسلامی هیچ گاه در برابر توطئه های دشمنان تسلیم نشده و با اراده و ایمانی استوار در راستای تثبیت ارزش های ارزنده انقلاب اسلامی ثابت قدم و پایدار هستند.

در روز 6 بهمن سال 60 حضور آحاد مردم در میدان دفاع از حریم ارزش های انقلاب و مقابله با منافقان سبب گردید تا نامی ارزنده چون هزارسنگر برای مردم این خطه به یادگار ماند و سندی از مقاومت مردم ایران در دیار علویان شکل گیرد.

مردم آمل با فدا کردن 40 شهید در این حماسه ماندگار درس ایثار و فداکاری را برای همگان تداعی نموده و به این مساله تاکید کردند که به منظور حفظ و حراست از آرمان های والای انقلاب اسلامی حاضر به فدا نمودن جان های خود هستند.

نقش حماسه اسلامی مردم آمل با درج در وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(ره) به اوج خود رسید که معمار کبیر انقلاب اسلامی از شهر آمل و مردم فداکار آن به نیکی یاد کردند.

امروز و در شرایط کنونی که دشمنان در راستای تهاجم فرهنگی و فتنه های جدید از هر حربه ای به منظور آسیب رساندن ارزش ها بهره می گیرند همگان وظیفه دارند با تبیین ارزنده حماسه های ماندگار انقلاب هم چون 6 بهمن سال 60 آمل از داشته های گران قدر خود که می تواند نقش بی بدیلی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد بهره گیرند.

متاسفانه این میراث ماندگار دیار علویان آمل آنگونه که شایسته و بایسته بوده است به آن پرداخته نشده و مظلوم واقع گردید که ضرورت دارد تلاش ها و عزم شایسته ای برای ترویج دستاوردها و ماندگاری شایسته آن صورت گیرد که ضرورتی مهم و اساسی است.

این حماسه بزرگ نیازمند آن است تا برای برنامه ریزی درست و فعالیت های شاخص فرهنگی، بنیاد 6 بهمن تشکیل شود تا با ایجاد فعالیت های مستمر در طول سال در راستای گرامی داشت این حماسه بزرگ بکوشد نه این که در مدت تنها یک هفته برنامه هایی صورت گیرد که مراحل تاسیس این بنیاد چندین سال است در حال پیگیری می باشد و نیاز است مسئولان شهرستانی و استانی شتاب بیشتری به این امر مهم داده و توجه خاصی را نسبت به آن داشته باشند تا بتوانیم این حماسه بزرگ را به سراسر کشور و جهان اسلام معرفی کنیم.

در چند سال اخیر فعالیت های ستاد بزرگداشت حماسه 6 بهمن به سمت فعالیت های خوب فرهنگی چون ساخت مستند، رونمایی از کتاب، ساخت موسیقی و ... گرایش داشته است که باید در این راستا اهتمام شایسته ای صورت گرفته و شاهد فعالیت های شاخص تری چون ساخت فیلم سینمایی، رونمایی از بازی های رایانه ای، رونمایی از کتاب های ویژه کودکان و نوجوانان باشیم که یک ضرورت در عصر کنونی است.

شهرستان آمل با وجود ده ها موسسه آموزش عالی و حوزه های علمیه باید از این ظرفیت در راستای تبیین حماسه ششم بهمن و گردآوری مقالات و پایان نامه های علمی استفاده شود که می تواند نقش والایی در ماندگاری این حماسه بزرگ داشته باشد.

خاطرات ارزنده و شنیدنی در دل مدافعان و بازماندگان حماسه 6 بهمن وجود دارد که باید در زمان حیات این بزرگواران خاطرات جمع آوری شده و سپس در قالب کتاب و رسانه های جمعی در اختیار مردم قرار گیرد.

امید است همه ما بتوانیم در راستای پاسداشت و معرفی بیش از پیش حماسه اسلامی ششم بهمن کوشا باشیم و از همه ظرفیت ها در این مسیر استفاده کنیم که ضرورتی مهم است.