بخشدار امامزاده عبدالله آمل : با آغاز به کار سامانه کارا، سرمايه‌‌گذاران روستايي مي‌توانند براي دريافت تسهيلات يارانه‌دار درخواست‌هاي خود را به صورت الکترونيکي اشتغال خود را پيگيري کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ يحيي عسگري‌پور بخشدار امامزاده عبدالله آمل گفت: با آغاز به کار سامانه کارا، سرمايه‌‌گذاران روستايي مي‌توانند براي دريافت تسهيلات يارانه‌دار درخواست‌هاي خود را به صورت الکترونيکي اشتغال خود را پيگيري کنند.

وی افزود: در اين سامانه طرح هاي توجيهي کسب و کار و شغل مورد نظر را سرمايه گذاران دريافت مي کنند البته تسهيلات به صورت فردي و گروهي و تعاوني  پرداخت مي شود و سود حداکثر ۱۰ درصد و حداقل ۴ درصدي براي آن در نظر گرفته شده است.

وي با بيان اينکه اين سامانه به منظور تسهيل در فرايند ارائه تسهيلات در اختيار سرمايه گذاران و کارآفرينان به نشاني http://kara.mcls.gov.ir/null/Home/Main در دسترس است

بخشدار امامزاده عبدالله آمل با اعلام اينکه تمام اهتمام دولت براي ماندگاري روستايي در روستا امسال حمايت از توسعه و اشتغال مناطق روستايي و عشايري در دستور کار است.

عسکری پور با بيان اينکه منظور از اين طرح اشتغال پذيري بوده که يکي از جنبه‌هاي اصلي اين برنامه و اجراي سامانه کارا است که از طريق اجراي طرح کارورزي ويژه جذب فارغ التحصيلان دانشگاهي و همچنين طرح آموزش در محيط کار واقعي اجرا مي‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کاهش هزينه آموزش با ارائه طرح مشوق‌هاي کارفرمايي براي جذب نيروي کار و ارائه يارانه دستمزد براي کارفرمايان در صورت جذب متقاضيان شغل در مناطق داراي نرخ بيکاري بالا از ابعاد برنامه اشتغال فراگير هستند.

وي با اعلام اينکه ايجاد اشتغال پايدار و فراگير مبتني بر ظرفيت هاي روستايي است، گفت: اين اعتبارات صرفاً محدود به سال ۹۶ نخواهد بود و برنامه حمايت و توسعه اشتغال روستايي سه گروه هستند همچنين گروه نخست شهرهاي زير ۱۰ هزار نفر و نواحي صنعتي خواهند بود و شهر امامزاده عبدالله هم از نواحي صنعتي و زير ۱۰ هزار نفر جمعيت که مشمول سود ۱۰ درصدي پرداخت اين تسهيلات هستند.

بخشدار امام زاده عبدالله ادامه داد: گروه دوم نيز مناطق روستايي و عشايري معمولي خواهند بود که نرخ سود تسهيلات براي اهالي اين مناطق ۶ درصد در نظر گرفته شده است همچنين گروه سوم اهالي مناطق روستايي و عشايري در مناطق روستايي هستند که مشمول تسهيلات با نرخ ۴ درصدي خواهند بود.

وی گفت: دولت تدبير و اميد در جهت ايجاد اشتغال پايدار و فراگير براي همه گروها با هدف و رفع بيکاري در فضاي روستا بوده و ما و همه دهياران و شوراي اسلامي بايد همه جانبه در جهت شناساندن اين  طرح به همه روستائيان بوده و تلاش لازم انجام شود تا همه جوانان روستايي و مشتاقان سرمايه گذاري در روستا بتوانند در روستاها ايجاد اشتغال کنند.

عسکری پور تاکید کرد : با ايجاد اشتغال قوام و دوام و ماندگاري در روستاها افزايش مي‌يابد.