معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل : برای نسل جدید و جوانان ذهنیت ونگاه را تغییر دهیم که فقط به دنبال پشت میز نشینی نباشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ جوانان فقط در ورزش نیازمند توجه نیستند بلکه باید در همه حوزه‌ های مرتبط با جوانان فعالیت صورت گیرد و امسال مزین شد به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال، نکته قابل‌توجه این شعار بحث اشتغال است که از دغدغه به‌حق جوانان این شهرستان و کشور است و تاکنون چه برنامه ها و کارهایی برای جوانان صورت گرفته است ؟

حسین احسانی  معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل در جلسه ساماندهی امور جوانان با رویکرد اشتغال شهرستان آمل با بیان اینکه سیاست دولت تدبیر و امید ایجاد اشتغال پایدار است، افزود: با توجه به نامگذاری سال جاری به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، فعالیت های خوبی در طول سال جاری در این شهرستان انجام شد و بیشتر از ٩۰ درصد سهم اشتغال شهرستان آمل محقق شد.

وی با بیان اینکه باید شرایطی را فراهم کنیم که کار آفرینان ورود پیدا کنند گفت: برای نسل جدید و جوانان ذهنیت ونگاه را تغییر دهیم که فقط به دنبال پشت میز نشینی نباشند.

 معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل با اشاره به اینکه نسل پویای جامعه نیازمند توجه ویژه است، ادامه داد: در شهرستان آمل اتاق فکری با حضور  متخصصین در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تشکیل دهیم  تا بصورت علمی تر به اشتغال جوانان توجه بیشتری شود.

 احسانی اشاره کرد: مشکل اساسی ما نظارت است و اعتباراتی که برای یک موضوعی می آید به علت نبود نظارت مشخص نیست که در نقاط دیگری هزینه می شود.

ناصر نصری شاهاندشت رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان آمل با بیان اینکه جوانان زیادی با تحصیلات بالا علاقه مند مدیریت بر اماکن ورزشی و ایجاد باشگاه های ورزشی در این شهرستان هستند، افزود: برای جوانان تسهیلات خود اشتغالی را مورد تایید داریم و ٨۰ باشگاه دارای پروانه فعالیت را برای دریافت تسهیلات معرفی کردیم و علاوه بر این ٢۶ سالن بخش خصوصی را برای دریافت تسهیلات معرفی نمودیم تا با دریافت تسهیلات، اشتغال ایجاد کنند.

وی ادامه داد: ۱۶ پرونده تسهیلات خود اشتغالی در امر ورزش تکمیل است و به زودی تسهیلات خود را جمعا به میزان ۴۰۰ میلیون تومان دریافت می کنند.

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان آمل  ادامه داد: پیگیر امور جوانان هستیم که متاسفانه عدم شغل جوانان موجب فاصله افتادن ازدواج شد.

امیر امیرنیا رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل با اشاره به اینکه طبق وظیفه فراتر از سهم، ایجاد اشتغال خود را انجام دادیم، گفت: سهم اشتغال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل ۲۲ نفر بود که تاکنون برای 30 نفر درحوزه های مختلف اشتغالزایی صورت گرفت.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل با بیان اینکه در دوره چهارم شورای اسلامی شهر آمل موضوع واگذاری کیوسک مطبوعاتی به خبرنگاران مطرح شد، افزود: با توجه به تصویب واگذاری کیوسک در صحن علنی شورای اسلامی شهر آمل به خبرنگاران، این موضوع همچنان محقق نشد.

امیرنیا با بیان اینکه هنوز نتوانستیم یک کیوسک به خبرنگاران بدهیم تا از این ظرفیت برای امرار معاش خود استفاده کنند، ادامه داد: خبرنگاران برای پوشش مراسمات در تمام ادارات حضور دارند که خبرنگاری هم می تواند شغل به حساب آید و هم نمی توان آن را شغل محسوب کرد.

وی با اشاره به ارائه طرح فرهنگی به شورای اسلامی شهر آمل بیان کرد: از ظرفیت پارک ها برای تمرین هنرمندان می توان استفاده کرد و این مهم را در اختیار هنرمندان قرار دهیم و با بررسی امکانات شهری، از ظرفیت این شهرستان استفاده کنیم.

زینب سلطانی مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری آمل با بیان اینکه برای امسال 12 سهمیه اشتغال درنظر گرفته شده است گفت: تاکنون 7 نفر توانستند وام خوداشتغالی دریافت کنند و مابقی در نوبت هستند.

 وی عنوان داشت: رویکرد پرداخت به کسانی تعلق می گیرد که تولید و اشتغال ایجاد کنند.

مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری آمل از راه اندازی بازارچه بزودی در آمل خبرداد و گفت: در این بازارچه تمام دست ساخته های بانوان به معرض فروش گذاشته خواهد شد.