شهردار آمل : شهرداری آمل همانند همه شهرداری های کشور در بحران اقتصادی قرار دارد و شهرداری تهران که از بودجه کلان شهرها بهره می برد دارد بودجه سال 97 را انقراضی می بندد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ احمد امیرسلیمانی شهردار آمل در مجمع عمومی سالانه انجمن صنفی انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان شهرستان آمل گفت: شهرداری و تشکیلات مجمع دو ارگان همسو هستند.

وی افزود: شهرداری آمل همانند همه شهرداری های کشور در بحران اقتصادی قرار دارد و شهرداری تهران که از بودجه کلان شهرها بهره می برد دارد بودجه سال 97 را انقراضی می بندد.

شهردار آمل ادامه داد: بودجه سال 96 شهرداری آمل را 133 میلیارد تومان بستیم که متاسفانه با قانون برنامه ششم توسعه، 7 میلیارد تومان کاهش دریافت عوارض ارزش افزوده داریم و با پیش بینی که می کنیم 10 میلیارد تومان تا پایان سال از وجوهات ارزش افزوده که وارد می شود منفی خواهد بود و به همین منظور اولویت ها را حقوق پرسنل شهرداری و جمع آوری زباله ها و سپس اجرای پروژه ها قرار دادیم.

امیرسلیمانی با بیان این که با فضای غبارآلود صنعت ساختمان پیش بینی ورشکستگی بعضی از شهرداری های کشور را خواهیم داشت، گفت: در برنامه پنجم توسعه، درآمدهای ناشی از عوارض ارزش افزوده هر شهرستان در میان شهرداری ها و دهیاری های همان شهرستان توزیع می شد اما در برنامه ششم توسعه این امر استانی شد و شهرهایی که تحرکی ندارند جیره شهرهایی همچون آمل را می برند.

وی با اشاره به این که آمار صدور پروانه های ساختمانی نزولی است و تمهیدات و برنامه هایی در سال 97 داریم تا با استقبال شما عزیزان انبوه ساز مواجه شویم، افزود: آمل به دلیل مشکلات شهرهای اطراف و کارخانجات دارد به شهر مهاجرپذیر تبدیل می شود که امیدواریم فضای کسب و کار بهتر شود.

شهردار آمل خاطرنشان کرد: مسئولینی که تاکنون آجر روی آجر نگذاشتند و به عنوان نهاد فرادستی می باشند دارند تعیین تکلیف برای شهرداری ها می کنند و تخفیف عوارضی که برای انبوه سازان داشتیم با مخالفت دستگاههای نظارتی مواجه شدیم.

امیرسلیمانی ادامه داد: در سال 97 این اراده را داریم تا برای انبوه سازان، تعرفه عوارضی تراکم مجاز 20 درصد تخفیف، تراکم مازاد تا هزار متر 20 درصد تخفیف و به متراژ بالاتر از این نیز تخفیف به همان میزان افزوده می شود.

وی با بیان اینکه تخفیف های پرداخت نقدی هم پابرجا خواهد بود که انبوه سازان از 70 تا 75 درصد تخفیفات بهره مند می شوند، گفت: شهرداری درصد است علاوه بر اجرای پروژه های عمرانی، فضای امن و توجیه پذیر برای سرمایه گذاران فراهم کند.

شهردار آمل اظهارداشت: در طرح تفصیلی شهر آمل مشکلاتی داریم و مشاورانی که از وزارت راه و شهرسازی معرفی می کنند فضایی ایجاد می گردد که تاریخ مصرف این طرح ها بیش از 2 سال نیست و بیش از 50 درصد طرح های تفصیلی دستخوش تغییر کاربری شد که از ابتدا مطالعات خوبی صورت نگرفت و عدم تشکیل کمیسیون های ماده 5 هم سبب شد تا خیلی از پرونده ها معطل باشد که از استاندار مازندران می خواهیم تدبیری بیاندیشند تا جلسات کمیسیون تشکیل شود.

امیرسلیمانی ادامه داد: درآمد سالانه شهرداری آمل از انبوه سازان حدود 60 میلیارد تومان است و امیدواریم همچنان با قدرت، صلابت و اراده این روزها را باهم پشت سر بگذاریم که روزهای خوبی در راه است.