استاد قنبرتقی‌زاده از شاعران طبری سرای شمال کشور است که آثار و دست‌نوشته‌های او با استقبال هنرمندان و فرهنگ‌دوستان روبرو است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ امیر امیرنیا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در این مراسم اظهار کرد: کتاب گنجینه های ارزشمند و ماندگار است که تعدادی از هنرمندان شهرستان تاکنون در این مسیر موفق ظاهر شدند و آثار مکتوب ارزشمند از خود بر جای گذاشتند.

وی با اشاره به حمایت از گردآوری آثار مانا و بومی با درون مایه مازندرانی افزود: باید به هنرمندان که دارای طبع لطیف هستند و در جامعه از جایگاه بالایی برخوردارند بیشتر از گذشته توجه شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل گفت: لغات بومی و مازندرانی نباید از جمع صمیمی و اثرگذار خانواده‌ها برچیده شود و والدین برای حفظ ارزش و اصالت خود فرزندان را تشویق به یادگیری لغات و اصطلاحات طبری و مازندرانی کنند.

استاد قنبرتقی‌زاده از شاعران طبری سرای شمال کشور است که آثار و دست‌نوشته‌های او با استقبال هنرمندان و فرهنگ‌دوستان روبرو است.

مادرم خانم مرضیه، ونوشه جار، نواجش البرز و خیالی برمه آثار این شاعر آملی بوده که برگرفته از آداب و رسوم بومی مازندرانی، احترام به والدین و همراه با شادی و امید در عین سادگی با بیان حقیقی است.

در این آثار کلمات اصیل و بومی مازندرانی بسیار به چشم می‌آید تا برای آیندگان سراسر پر از کلمات ارزشمند و مازندرانی رقم بزند.

معادل فارسی آثار مکتوب طبری به صورت زیرنویس در هر صفحه بیان شده است تا خوانندگان غیر مازندرانی نیز با مراجعه به آن معنا و مفهوم کلمات و جملات را توجه داشته باشند.

شاعر در این آثار معتقد است شعر مازندرانی هویت همه مازندرانی‌ها را نشان می‌دهد و مجموعه‌ای همانند کتاب با کلمات محلی مازندرانی و قرار گرفتن در هر خانه ضروری است.

لازم بذکراست ؛ شاعران بومی‌سرای مازندران هم در این آئین رونمایی سروده‌های خود را به زبان طبری قرائت کردند.