مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران : کشور هندوستان درامر تعاونی های حوزه کشاورزی مخصوصا دامداری خیلی موفق عمل کرد واین شرکت توسعه صنعت لبنیات ملی هندوستان خودشان در کشور تعاونی بسیار بزرگی تشکیل دادند و حدود 30 میلیون نفر عضو این شرکت تعاونی هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ اعضای هیئت مدیره توسعه صنعت لبنیات ملی هندوستان  با حضور مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران ، روسای جهاد کشاورزی و تعاون ، کار و رفاه اجتماعی آمل  از واحدهای سکوی شیر ، دامداری و شرکت لبنی کاله را از نزدیک مورد بازدید خود قرار دادند.

در این دیدار مهندس اصغری مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه هدف از بازدید هیئت مدیره صنعت لبنیات هندوستان از مازندران درجهت تبادل نظر واستفاده از ظرفیت های مازندران گفت: باتوجه به ظرفیت بالای استان مازندران درتولید شیر ووجود واحدهای تولیدی لبنی ومنحصر بفرد همانند کاله ، صباح و پگاه در استان گلستان باعث شد که اعضای هیئت مدیره توسعه صنعت لبنیات ملی هندوستان از این واحدها بازدیدی داشته باشند.

وی اشاره کرد: کشور هندوستان درامر تعاونی های حوزه کشاورزی مخصوصا دامداری خیلی موفق عمل کرد واین شرکت توسعه صنعت لبنیات ملی هندوستان خودشان در کشور تعاونی بسیار بزرگی تشکیل دادند و حدود 30 میلیون نفر عضو این شرکت تعاونی هستند.

مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: این شرکت در روستاهایی که حتی خانواده ای 2 کیلو شیر تولید می کند و به بالا را جمع آوری می کنند درقالب شرکت های تعاونی درروستا ، بخش ، شهرستان و کل کشور هند که تقریبا چند راس گاو را خانواده ها پوشش می دهند و همه شیر را تحویل می گیرند و خوراک دام را به قیمت مناسب تحویل می دهند که از طرف دیگر خدمات دامداری داروئی ودامپزشکی خود شرکت تعاونی به همه خانواده را تحت پوشش قرار می دهد.

اصغری تصریح کرد: اگر بتوانیم با این روشی که در هندوستان دارند عمل می کنند درمازندران درحوزه دامداری درتولید شیر وفرآورده های لبنی وارد بشویم موفق عمل می کنیم.

وی تاکید کرد: در استان مازندران در بخش تعاونی که درحوزه تولید شیر فعالیت دارند به این شیوه عمل نمی کنند و متاسفانه تعاونی ها درروستاها بصورت سنتی عمل دارند و روش تولید شیر در تعاونی به صورت سنتی در استان انجام  می شود.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم تعاونی های کوچک از روستاها شروع کنیم ودر بخش ، شهرستان، استان وکشور گسترش پیداکند  در کیفیت ، کمیت ، خرید و فروش می توانیم خوب عمل کنیم.

مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران عنوان داشت: متاسفانه در روستاهای استان مازندران ما تولید قبلی سنتی که در خانواده ها انجام می شد را نداریم و این منسوخ شد که این روش را در روستاها باتوجه به ظرفیتی که درروستاها وجود دارد بتوانیم مثل کشور هند انجام بدهیم موفقیت خوبی را در تولید شیر مثل سنوات گذشته خواهیم داشت.

راجو عضو هیئت مدیره توسعه صنعت لبنیات ملی هندوستان درخصوص بازدید صورت گرفته گفت: استان مازندران ظرفیت های خوبی دارد و نیاز است در روستاها شرکت های تعاونی گسترش وتقویت شود.

وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم با تجربیاتی که از واحدهای لبنی استان بدست آوردیم درکشور هندوستان آن را اجرائی کنیم.

وی افزود: در میان تمام کشورهای دنیا هند کشوری است که بیشترین وابستگی را به اقتصاد روستایی دارد و از آنجا که تعاون همسویی خوبی با اقتصاد روستایی دارد این بخش جایگاه خود را در هند به خوبی یافته است.