مدیرکل هواشناسی مازندران :سم‌هایی که کشاورزان استفاده می‌کنند بیشتر از ٣٢ سال اثر مخرب در زمین‌های کشاورزی دارد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ مدیرکل هواشناسی مازندران با اشاره به اینکه در مقطع اخیر، عمده بارش ها در دریا صورت می گیرد  و بارش ها قدرتی برای رسیدن به کوه ها ندارد، بیان کرد: با بارش باران در دریا، 13 درصد منابع آبی را می توان مدیریت کرد و مابقی منابع در دریا سرازیر می شود.

رضوی با اشاره به اینکه ساخت و سازهای بی‌رویه در ارتفاعات بیشتر است، گفت: از دهیاران و بخشداران انتظار داریم تا شاهد ساخت و ساز در ارتفاعات و اراضی کشاورزی نباشیم.

وی با بیان اینکه سم‌هایی که کشاورزان استفاده می‌کنند بیشتر از ٣٢ سال اثر مخرب در زمین‌های کشاورزی دارد، ادامه داد: سم‌هایی وجود دارند که شایعه سرطان دارد.

رضوی با اشاره به کلنگ احداث ایستگاه هواشناسی در شهر رینه لاریجان گفت: این ایستگاه در بخش کوهستانی لاریجان، با اعتبار ۴ میلیارد ریالی احداث خواهد شد.

وی با اعلام اینکه ساخت و ساز بی رویه در ارتفاعات نگه داشت آب، برای فصل زراعی را دچار مشکل می کند، بیان کرد: از سوی دیگر عدم آگاهی کشاورزان در استفاده از سم باید براساس اطلاعات هواشناسی به صورت جهانی صورت گیرد اما این زمان در میان کشاورزان رعایت نمی شود و کشاورزان از زمان دقیق سمپاشی اطلاعات ندارد از این رو شایبه افزایش سرطان نیز به گوش می رسد.

مدیرکل هواشناسی مازندران با انتقاد از فضای مجازی در زمینه بیان اطلاعات هواشناسی عنوان کرد: فضای مجازی یک وظیفه مخرب را بر عهده گرفته است، در روزهای اخیر شایعات به بخش کشاورزی ضربه می زند و شایعه هوای سرد موجب می شود بخش مرکبات دچار مشکل شود زیرا اکنون زمان مناسب برداشت پرتقال نیست.

وی تاکید کرد: اگر اطلاعات به درستی استفاده شود هواشناسی تاثیرگذاری خوبی دارد.