مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران : وقف‌ ها باید به سمت و سوی فعالیت‌های قرآنی، کمک به دانشجویان، حضرت فاطمه (س) و دیگر امور مورد نیاز جهت دهی پیدا کند و در سال جاری ۷۷ وقف جدید ثبت شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ حجت الاسلام ابراهیم حیدری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در مراسم آغاز دوره آموزشی طرح تربیت مربی حفظ قرآن کریم مازندران که در دانشکده علو م قرآنی شمال کشور در آمل وبا حضوررئیس اداره قرآنی اوقاف و امور خیریه مازندران ، رئیس دانشکده علوم قرآنی شمال کشور ، روسای اوقاف ، ارشاد اسلامی وسازمان تبلیغات اسلامی آمل برگزار شد با بیان اینکه اوقاف کشور درعرصه قرآنی فعالیت چشمگیری را صورت داده است، گفت: دراستان مازندران 191 هزار رقبه موقوفات و1361 امام زاده وجود دارد.

 وی تصریح کرد: در بخش موقوفات قرآنی برای مازندران 4 سهمیه در نظر گرفته شد که تلاش بر این است موقوفات را به سمت حوزه قرآنی هدایت کنیم تا بتوانیم این کتاب نورانی را از این مظلومیت بیرون آوریم.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران با بیان اینکه 75 درصد موقوفات در مازندران برای اهل بیت و عزادارای امام حسین(ع) هزینه می شود، افزود: قرآن کریم حقیقت نور است و بعد از به یاد آوردن قبر و قیامت می تواند اثرگذار باشد.

 حجت الاسلام حیدری با اشاره به اینکه همایش و سمینارهای میلیونی صورت می گیرد اما برای برگزاری همایش قرآنی به علت کمبود اعتبارات دچار مشکل هستیم که به تمام ادارات  ونهادها برای تامین اعتبارمراجعه می کنیم، اظهارداشت: متاسفانه برای تامین کرایه دانشجویان علوم قرآنی شمال کشور جهت ایاب و ذهاب دچار مشکل هستیم.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران با اشاره به اینکه اقدامات خوبی توسط اوقاف مازندران صورت گرفته است، گفت: همزمان با دهه وقف امسال، مجهزترین مرکز آموزش فنی و حرفه ای درقائم شهر افتتاح و به بهره برداری می رسد.

 حجت الاسلام حیدری به دیگر اقدامات اوقاف مازندران از قبیل برگزاری مراسم مهر تحصیلی، هیزینه های میلیاردی برای عزادارای به مناسبت های مختلف و دیگر امور اشاره کرد و ادامه داد: آنهایی که در حوزه پرداخت سهم موقوفه کم ‌لطفی می‌کنند وقتی توجیه می ‌شوند که اصل وقف به چه معنا است با تمام وجود به پرداخت حقوق موقوفه همت می کنند و کسی که از موقوفات استفاده داشته باشد و سهم وقف را نیز پرداخت کند ثوابش به اندازه همان واقف است.

وی با اشاره به اینکه ترویج وقف ‌های جدید باید بر اساس نیازهای روز جامعه باشد باشد، گفت: وقف‌ ها باید به سمت و سوی فعالیت‌های قرآنی، کمک به دانشجویان، حضرت فاطمه (س) و دیگر امور مورد نیاز جهت دهی پیدا کند و در سال جاری ۷۷ وقف جدید ثبت شد.

حجت الاسلام حیدری بیان داشت: اگر می خواهیم مشکلات برطرف شود و مردم را به سمت و سوی وقف های جدید هدایت کنیم ضرورت دارد تا ائمه جمعه، فرمانداران، روحانیان و رسانه ها پای کار آمده و حامی و یاریگر اوقاف باشند.

حجت الاسلام سید معصوم حسینی، رییس دانشکده علوم قرآنی شمال کشور در آمل در این مراسم افزود: امروز مربیان قرآن رسالت بزرگی برعهده دارند که ضرورت دارد به بهترین نحو ممکن در راستای ترویج فرهنگ قرآنی کوشا بوده و اهتمام شایسته ای در این راستا داشته باشیم.

 رییس دانشکده علوم قرآنی شمال کشور با اشاره به اینکه پیامبر اسلام، قرآن و اهل بیت را برای ما به یادگار گذاشتند، افزود: متاسفانه به جهت اینکه پیروان اهل سنت فقط قرآن را برگزیدند شاهد ظهور فرقه هایی از قبیل مالکی، حنبلی، شافعی و دیگر گروهها و احزاب شدیم که شیعیان متوسل به اهل بیت معصومین(ع) شدند.

حجت الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه در استان مازندران وقف های فراوانی وجود دارد اما در حوزه وقف قرآنی هیچ آثاری دیده نمی شود، گفت: در مملکت اسلامی و شیعی به سبب وقف هایی که برای عزاداری شده میلیون ها تومان هزینه می کنیم و برای قرآن هیچ وقفی نداریم درحالی که قرآن واهل بیت دو بال پرواز برای عروج هستند.

 وی ادامه داد: دانشکده علوم قرآنی شمال کشور چشم و چراغ مازندران است که در شهرآمل راه اندازی شد و دلیلش این است آمل سابقه حوزه معارف قرآنی و سفیران بزرگ قرآنی دارد که جایگاه و پایگاه قرآن است.

 حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشکده بهترین اساتید هستند که می توانند به عنوان مربیان در تمام ادارات اوقاف مازندران در حوزه علوم قرآنی فعالیت کنند که این عزیزان قرآن را به معنای قرآنی یاد می گیرند.

رییس دانشکده علوم قرآنی شمال کشور ادامه داد: در این دانشکده ، قرآن به صورت ریشه ای کار می شود و تمام دانش آموختگان این دانشکده می توانند به عنوان یاوران قرآن در جهت تشویق و ترغیب مردم به امر وقف در حوزه قرآنی فعالیت کنند.

حجت‌الاسلام مصطفی سیفی رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه برگزاری دوره آموزشي ٤ روزه طرح تربيت مربي حفظ قرآن كريم در دانشكده علوم قرآني گفت: در اين دوره كه با مشاركت اداره كل اوقاف و امور خيريه استان و دانشكده علوم قرآني برگزار مي‌شود ٨٠ نفر از خواهران مازندراني در این دوره آموزشي شركت می‌ کنند.

سیفی افزود: كلاس‌هاي اين دوره بلافاصله بعد از مراسم افتتاحيه به صورت صبح و عصر شروع و تا غروب روز سه‌شنبه ادامه خواهد يافت.

این مسئول قرآنی عنوان کرد: بعد از اين دوره گواهينامه پایان دوره براي شركت كنندگان صادر خواهد شد.

لازم بذکراست که دراین مراسم استاد سیدجواد حسینی قاری ممتاز و بین المللی به تلاوت قرآنی پرداختند که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.