کلنگ سومین خانه هلال روستایی در روستای خشکرودپی / افتتاح آسفالت راه روستایی روستای رزکه بخش امام زاده عبدالله آمل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ با حضور نماینده مردم آمل در مجلس، فرماندار و معاون فرمانداری ویژه آمل، بخشداران امام زاده عبدالله و دشت سر ، روسای ادارات برق، آب منطقه ای، اعضای شورای اسلامی شهرستان، شوراهای اسلامی ودهیران بخش  و مردم، کلنگ سومین خانه هلال روستایی در روستای خشکرودپی / آسفالت راه روستایی روستای رزکه بخش امام زاده عبدالله آمل صورت گرفت

یحیی عسگری پور بخشدار امام زاده عبدالله با اشاره به ظرفیت‌های ویژه پدافند غیرعامل در ایجاد امنیت پایدار بیان کرد: رعایت اصول پدافند غیرعامل نقش اساسی در راستای حفظ و حراست از زیرساخت‌های حیاتی کشور دارد.

وی اذعان کرد: شناسایی، رصد و کاهش تهدیدات سه اصل اساسی در پدافند غیرعامل است.

بخشدار امام زاده عبدالله با اشاره به اینکه با برنامه ریزی صورت گرفته بخش امام زاده عبدالله به 7 قسمت تقسیم شد ادامه داد: برای هر بخش قرار است یک خانه هلال راه اندازی شود و تاکنون در 2 بخش، خانه هلال راه اندازی و افتتاح شد.

وی با اشاره به مهار آتش در آتش سوزی اخیر در منطقه فرنگیس قلعه عنوان داشت: با کمک تمام دستگاههای اجرائی و گارد جنگل توانستیم این آتش را با کمترین امکانات مهار کنیم و از گسترش آن جلوگیری کنیم.

 عسکری پور با اشاره به خرید دستگاهی با عنوان تانکر آتش نشانی گفت: این دستگاه بصورت منبع آب با ظرفیت 2000 لیتری با داشتن لوله وشیلنگ آتش نشانی برای اولین در سطح روستاهای مازندران با اعتباری بالغ بر 80 میلیون ریال خریداری شده است.

 وی ادامه داد: درصورت مطلوب بودن کارایی آن برای روستاهای بزرگ خریداری و به عنوان روستای معین بتواند روستاهای همجوار را تحت پوشش خود قرار بدهد تا در مواقع بروز حوادث آتش نشانی وارد عمل شود.

بخشدار امام زاده عبدالله تصریح کرد: ساختمان خانه هلال در روستای خشکرودپی با زیربنای 100 متر و باپیش بینی هزینه ای بالغ بر 500 میلیون ریال که از محل سرفصل های دهیاری تامین می شود.

مهندس قاسم رمضانی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آمل درمراسم افتتاح راه روستائی روستای رزکه با بیان اینکه  راههای مواصلاتی یکی از عوامل مهم و موثر در توسعه اقتصادی و اجتماعی هر منطقه محسوب می شود گفت: راههای روستایی به دلیل اتصال روستاها و مناطق روستائی به شهرها و مراکز صنعتی می تواند نقش بسیار مهمی را در جابجائی محصولات کشاورزی و دامی ایجاد نمایند.

وی با بیان اینکه راه روستايی به عنوان قسمتی از توسعه روستايی ، يكی از فعاليتها و وظايف وزارت راه و شهرسازی را تشكيل می دهد افزود: احداث آسفالت و نگهداری راههای روستايی اعم از ترميم و لكه گيری آسفالت ، خط كشی راههای آسفالته ، نصب علائم ، شانه سازی و پاكسازی حريم راههای روستايی و غیره می باشد.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آمل عنوان داشت: راه روستایی روستای رزکه منتهی به امام زاده 18 تن به جهت وجود این امام زاده و حضور زوار بسیار با اهمیت بوده است.

رمضانی ادامه داد: خوشبختانه با حمایت های دکتر یوسفیان نماینده مردم آمل در مجلس ، سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل ، هیئت امنا امام زاده بخصوص آقای عطا عیسی زاده  و خیرین توانستیم با تمام توان و در کمترین زمان ممکن و بمدت 3 روز کاری این آسفالت رابه اتمام برسانیم و امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

وی اشاره کرد: بهسازی آسفالت این روستا بطول 1200متر به عرض 5 متر می باشد که با هزینه ای بالغ بر 250 میلیون تومان به اتمام رسیده است.

 رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آمل ادامه داد: برای آسفالت این راه روستائی با قیر یارانه ای و بامشاکت 50 درصدی هزینه از سوی اهالی وخیرین منطقه تامین و مابقی توسط اداره راه و شهرسازی شهرستان اجرا گردید که مورد بهره برداری 500 خانوار قرارگرفت.

وی همچنین به آسفالت راه روستایی در روستای ورامده اشاره کرد وگفت: بهسازی و آسفالت روستای ورامده بطول 500 متر و با استفاده از قیر یارانه ای وبا هزینه ای بالغ بر 100میلیون تومان مورد بهره برداری 100خانوار قرارگرفت.

رمضانی اضافه کرد: برای بهره برداری راه روستایی 50 درصد هزینه توسط مردم و دهیاری تامین گردید.

دکتر عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل درمجلس با قدرشناسی از مسئولین درجهت ایجاد بستر برای رفاه روستائیان گفت: خدا را شاکر هستیم که افتتاح این راه روستائی به امام زاده 18 تن منتهی می شود باعث می گردد که مسافران و توریست بیشتری به این روستا سفر کنند.

وی اشاره کرد: برای ایجاد بستر برای جذب توریست و رفاه روستائیان و تقویت اقتصادی روستا باید به دنبال اجرای پروژه هایی برویم که برای مردم رهاورد داشته باشد و اقتصاد مردم تحول پیدا کند.