بخشداردشت سر :خوشبختانه با رایزنی هایی که صورت گرفت درسال گذشته یک سرمایه گذار آلمانی درخواست احداث کارخانه ای که بتواند از طریق زباله گار متان را تولید و انژی برق تولید کند را نموده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ با حضور امام جمعه دابو و دشت سر ، بخشدار دشت سر ، رئیس شورای اسلامی بخش دشت سر ، مدیرعامل دهیاران بخش دشت سر ، اعضای شورای اسلامی و دهیاران بخش دشت سر، مدیرعامل شرکت دیارسبز و کارشناسان مرکز بهداشت آمل، جلسه هم اندیشی درخصوص مسائل بهداشتی روستاهای بخش در مسجد روستای نجار محله برگزار شد.

سید مهدی حسین نژاد بخشدار دشت سر با اشاره به اقدامات خوب دولت تدبیر وامید در امر فقر زدایی در روستاها گفت: خوشبختانه با تاسیس صندوق بیمه روستائی و عشایری درسال 84 بارقه امید برای روستائیان تجلی پیدا کرد.

وی با اشاره به مزیت های بیمه روستائی و عشایری افزود: تمام روستائیان می توانند با کمترین هزینه از بیمه و بازنشستگی بهره مند شوند.

بخشدار دشت سر با اشاره به اینکه تا پایان سالجاری باید 84 هزار خانوار بیمه شوند ادامه داد: این امر نیازمند اطلاع رسانی دقیق به روستائیان می باشد تا از این فرصت به خوبی استفاده کنند.

حسین نژاد با اشاره به اینکه دغدغه مسئولین استانی و شهرستانی بحث زباله آمل می باشد اشاره کرد: متاسفانه انباشت حجم زباله در عمارت باعث شد که شیرابه ها به داخل رودخانه هراز نفوذ کنند که این باعث شد دادستان آمل به عنوان مدعی العموم جلوی تخلیه زباله درعمارت را بگیرد.

وی با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در کم کردن حجم زباله در روستاهای بخش گفت: این اقدام می تواند علاوه بر کردن حجم زباله در کاهش هزینه مثمر ثمر باشد.

بخشدار دشت سر با بیان اینکه حل مشکل زباله در بخش دشت سر از سال گذشته در دستور کار جدی قرار گرفت اظهارداشت: خوشبختانه با رایزنی هایی که صورت گرفت درسال گذشته یک سرمایه گذار آلمانی درخواست احداث کارخانه ای که بتواند از طریق زباله گار متان را تولید و انژی برق تولید کند را نموده است.

 حسین نژاد با تاکید بر اینکه کل مکاتبات با پسماند استانداری انجام شد که سرمایه گذار آلمانی برای 250 تن زباله در روز را طراحی کرده بود که استانداری مجوز 50 تن را داده است.

وی اضافه کرد: زمین ساخت کارخانه بمساحت 6 هکتار آماده است که برای راه اندازی 83 میلیارد تومان و با فایناس بعلاوه  20 میلیون یورو اعتبار پیش بینی شده است.

 وی اشاره کرد: با راه اندازی این کارخانه برای 25 نفر بصورت مستقیم و 150 نفر بصورت غیر مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد.

وی به دیگر اقدامات در دست اجرای در بخش با همکاری شرکت دانش بنیان گفت: تهیه و تامین دستگاه خشک کن زباله که طرح آن تهیه شده و برای تصویب نهائی به معاونت فناوری ریاست جمهوری ارسال شد که زمین مورد نیاز در روستای میله تهیه گردید و زباله به کود آلی تبدیل می شود که خود شرکت دانش بنیان خریداری می کند.

بخشدار دشت سر با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت ارتقای سطح بهداشتی در بخش عنوان داشت: خوشبختانه با همت دولت تدبیر وامید و با پیگیرهای فرماندار ، نماینده مردم آمل در مجلس و مرکز بهداشت آمل ، در سال گذشته 3 خانه بهداشت با اعتباری بالغ بر چهار ونیم میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.

 حسین نژاد اظهارداشت: در سالجاری 5 خانه بهداشت افتتاح خواهد شد و این نشان از توجه دولت به سلامت مردم در روستاها می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی تقی زاده امام جمعه دابو و دشت سر با قدردانی از همت والای بخشدار ، اعضای شورای اسلامی ، دهیاران ، شورای اسلامی بخش و مدیرعامل دهیاران بخش دشت سر ادامه داد: اگر بتوانیم با برنامه ریزی حرکت کنیم قطعا در تمام امور موفق خواهیم بود.

وی تاکید کرد: یکی از دغدغه های ما بحث بهداشت محیط است که اگر اهمیت داده نشود به بدترین وضع گرفتار خواهیم شد.

امام جمعه دابو و دشت سر با تاکید بر امر تفکیک زباله از مبدا اظهارداشت: امروز تمام تلاشمان این باشد که بتوانیم با آگاهی بخشی به مردم و استفاده از کارشناسان در این امر گام های خوبی رابرداریم.

 تقی زاده اشاره کرد: اگر انسان عاقل باشد بهره برداری خوبی از محیط زیست خود خواهد داشت و باید همه در کنارهم باشیم و اگر قرار است کاری صورت گیرد نیاز است همدل و یک دست باشیم.

مولود نیکبخت مدیرعامل انجمن دیار سبز مازندران با اشاره به اینکه در طرح تفکیک زباله به روستائیان آموزش لازم داده شد تا به جداسازی زباله ‌های تر و خشک بپردازند، افزود: مردم از زباله تر به تولید کمپوست و کود طبیعی و زباله خشک را به ایستگاه‌های تفکیک پسماند داده و از آنها مواد شوینده می‌گیرند.

نیکبخت مهمترین هدف اجرای این طرح را به منظور سالم‌ سازی محیط زیست به ویژه آب ‌و خاک و هوا از سوی دوستداران محیط زیست عنوان و بیان کرد: از دستگاه‌ های اجرایی و مسئولان امر خواستار این هستیم تا اجرای طرح را به عنوان پایلوت استانی معرفی کنند.

مدیرعامل انجمن دیار سبز مازندران ادامه داد: بااجرای طرح تفکیک زباله تر و خشک و آموزش‌های لازم مطمئنا محیط اطراف ما از سلامت کامل برخوردار می‌شود.

در پایان کارشناسان مرکز بهداشت در زمینه اهمیت دادن به مسائل زیست محیطی و بهداشت محیط توضیحاتی را ارائه دادند.