فرماندار ویژه آمل : هماهنگی ها و پیگیری های لازم با استفاده از ظرفیت های شهرستان در دستور کار مدیران قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان آمل با اشاره به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع بارندگی شدید در این شهرستان گفت: دستگاه های امدادی و خدماتی باید برای مقابله با هرگونه بحران در شهرستان از آمادگی کامل برخوردار باشند.

فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه دستگاه های خدماتی اقدامات لازم برای جلوگیری از مسدود شدن مسیر رودخانه برای پیشگیری از وقوع سیل را انجام دهند، خاطرنشان کرد: هماهنگی ها و پیگیری های لازم با استفاده از ظرفیت های شهرستان در دستور کار مدیران قرار گیرد.

رسولی با اشاره به اهمیت پیش بینی و پیشگیری اظهار داشت: اقداماتی چون اصلاح شاخه های درختان در مسیر خطوط انتقال برق و یا کابلی کردن این خطوط، نصب ژنراتور برای ساختمانهای عمومی و اداری و چاه های آب شرب و منبع مخازن برای تامین آب در مواقع اضطراری، تهیه سوخت و وسایل گرمایشی جایگزین، لایروبی انهار و مدیریت منابع و تجهیزات امدادی و عمرانی در شهرداریها و اداره راه و هلال احمر و اقداماتی از این قبیل را مصداق دو اصل اولیه پیش بینی و پیشگیری در مدیریت بحران است که این موارد کمتر به چشم می آید، اما در موقع برخورد با بحران بسیار کارآمد و کمک کننده خواهد بود.

وی با توجه به فرارسیدن فصل پاییز و زمستان و نیز تکثر وقوع حوادث طبیعی فصلی ناشی از بارندگی باران و برف و کولاک در مناطق کوهستانی و همچنین تغییرات نابهنگام جوی اظهارداشت: در راستای ارتقاء آمادگی به منظور مقابله با هرنوع حادثه احتمالی، پاکسازی معابر و آبراهه ها و زیرگذر جاده ها ، تمهیدات لازم در مجموعه درون شهری بالاخص مسیل ها و رودخانه های داخل شهرها توسط شهرداری ها و پاکسازی و لایروبی انهار توسط دهیاری ها، شهرداری ها و غیره صورت گیرد.

وی تاکید کرد: تمهیدات لازم برای تامین انرژی، ذخیره سازی امکانات و سوخت مورد نیاز کشور در بخشهای مختلف، بویژه نیروگاهها، نانوایی ها، مراکز درمانی و خدماتی، راهدارخانه و روستاهای مناطق کوهستانی مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار ویژه آمل از آمادگی و اطلاع رسانی به موقع به کشاورزان و باغداران در جهت پیشگیری از سرمازدگی عنوان داشت:  آمادگی جمعیت هلال احمر در بخشهای امداد و نجات، تجهیز پایگاه های امدادی و اسکان اضطراری بویژه در پلور و گزنک و کهرود وتخلیه حاشیه نشینان رودخانه ها و سکونتگاه های پرخطر در دستور کار قرار گیرد.

رسولی ضمن تاکید بر آمادگی کلیه بخشداران در جهت آمادگی با هرگونه حوادث در روستاها با کمک دهیاران تصریح کرد: تمامی دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران موظف هستند تا هرگونه کمبودی را در بخش های مختلف به فرمانداری اطلاع رسانی کرده تا در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام شود.

وی اظهار کرد: دستگاه ها باید با توجه به فرارسیدن فصل سرما و افزایش بارندگی ها برنامه های خود را برای مقابله با هر بحرانی را به فرمانداری ارائه کنند.