افزایش 25 درصدی تولید برنج سفید نسبت به سال قبل درشهرستان آمل
14 مرداد 1396 ، دیدگاه 0
فرماندار ویژه آمل : بدلیل شرایط جوی مساعد در سال جاری، میزان تولید برنج سفید نسبت به سال قبل حدود 25 درصد افزایش داشته و از 2000کیلو درهکتار به 2500 کیلو رسیده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : سیدجعفررسولی معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان آمل  درجریان بازدید از  واحدهای شالیکوبی بخش دابودشت

گفت : بدلیل شرایط جوی مساعد در سال جاری، میزان تولید برنج سفید نسبت به سال قبل حدود 25 درصد افزایش داشته و از 2000کیلو درهکتار به 2500 کیلو رسیده است.

 وی افزود :  تاکنون 12000 هکتار از اراضی این شهرستان برداشت شده که با پایان یافتن برداشت از کل 37000 هکتار اراضی کشاورزی تحت کشت برنج در نوبت اول، تولید این شهرستان به 185000 تا 190000تن  و در دو نوبت به 260هزار تن خواهد رسید.

فرماندار ویژه آمل  اضافه کرد، تعداد واحدهای شالیکوبی مکانیزه این شهرستان به 18 واحد رسیده است که امید داریم در آینده نزدیک همه 176 واحد شالیکوبی این شهرستان برای مکانیزاسیون اقدام نمایند.

 رسولی گفت: بدلیل افزایش واحدهای مکانیزه این شهرستان و نیز شرایط مساعد جوی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید را در سال جاری به 50 درصد افزایش پیدا کرد که این ضریب در سالهای گذشته بین 40 تا 45 درصد بوده است.

 وی ضمن تشکر از مجلس و دولت برای وضع قوانین ممنوعیت واردات برنج اعلام کرد: پیش بینی میگردد 20هزار هکتار از اراضی این شهرستان به زیر کشت مجدد برود که در صورت موفقیت آمیز بودن برداشت مجدد، میتوانیم گامی موثر در تولیدات داخلی و جلوگیری از خروج ارز و حمایت از اشتغال و درآمد ملی برداریم.

دیدگاه خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

             

دیدگاه   0