تذکر بهداشتی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور به واحدهای پذیرایی جاده هراز
31 تیر 1396 ، دیدگاه 0
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری کشور در بازدید سر زده از چند واحد پذیرایی بین راهی درجاده هراز ،در خصوص رعایت برخی موارد خاص بهداشتی به صاحبان این واحدها،تذکر داد وخواستار برطرف شدن هرچه سریعتر این نواقص شد.

کمال آنلاین :مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری مازندران ، تعداد واحدهای پذیرایی وکسب وکار بدون مجوز درجاده های ارتباطی این استان را بیش از 300 واحد اعلام کرد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری کشور در بازدید سر زده از چند واحد پذیرایی بین راهی درجاده هراز ،در خصوص رعایت برخی موارد خاص بهداشتی به صاحبان این واحدها،تذکر داد وخواستار برطرف شدن هرچه سریعتر این نواقص شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  مرتضی رحمانی موحد گفت: چهار واحدی که بازدید شد، از واحدهای به نام ونمونه پذیرایی ودارای مجوز میراث فرهنگی بوده که البته اشکالات جزیی درنحوه نگهداری غذاها و نیز ساختار فیزیکی آشپزخانه آنها بوده که با تذکرات داده شده انتظار هست تا مدیران این واحدها که پذیرفتند، نسبت به برطرف کردن این مشکلات اقدام کنند.
وی افزود: در سالهای اخیر برخی واحدهای پذیرایی حتی از مشتریان خود درخواست دارند که از آشپرخانه آنها بازدید وسلامت غذا وکیفیت آشپرخانه و ظروف را از نزدیک مشاهده کنند.
وی اضافه کرد: باید این نوع نگاه در همه صاحبان واحدهای پذیرایی وجود داشته باشد، چرا که سلامت مردم موضوعی نیست که به راحتی از کنار آن گذاشت وبا آن شوخی داشت./ صداوسیما

دیدگاه خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

             

دیدگاه   0