وقتی خانواده ایرانی بداند استفاده از ماهواره چه اثر مخربی دارد و آمار طلاق و سن ازدواج را بالا برده و خیانت زن و مرد را به هم ترویج می‌دهد، از ماهواره استفاده نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : یکی از برنامه ‌ها و سیاست ‌های جهان غرب برای مبارزه با باورهای دینی و از بین بردن نگاه تقوایی در جامعه، طراحی رسانه در عرصه بین الملل و ایجاد یک فضای مخرب بین افراد است.

برنامه‌ ریزی جهان غرب در جهت هویت زدایی، دین زدایی، خانواده‌ ستیزی و خانواده گریزی است و بر اساس این محورها به تولید فیلم و برنامه‌ می ‌پردازند.

نگاه اساسی فیلم‌ هایی که توسط رسانه‌های غربی تولید و از طریق ماهواره به طور رایگان در اختیار خانواده ‌ها قرار می‌گیرد از میان بردن نگاه عفیفانه مرد و زن در خانواده است و آنها تلاش می‌کنند تا زیور عفاف را به عنوان یک عامل مخرب جلوه دهند و تعهد و پایداری افراد خانواده را نسبت به هم از میان ببرند.

فرهنگ‌سازی در جامعه ضرورت دارد ما قطعاً نمی‌توانیم معادل هزینه‌ای که غرب برای تغییر فرهنگ جامعه ایران از طریق ساخت سریال‌های مختلف صرف می‌کند برای ساخت فیلم هزینه کنیم تنها کاری که می‌توان انجام داد این است که جامعه در مقابل پدیده ماهواره واکسینه شود و بتواند از خود دفاع دینی و معرفتی کند.

وقتی خانواده ایرانی بداند استفاده از ماهواره چه اثر مخربی دارد و آمار طلاق و سن ازدواج را بالا برده و خیانت زن و مرد را به هم ترویج می‌دهد، از ماهواره استفاده نمی‌کند.

خیانت مهمترین علل طلاق در جامعه کنونی می باشد

وحید حسین زاده رئیس اداره بهزیستی شهرستان آمل با بیان اینکه تمام تلاش اورژانس اجتماعی جلوگیری از طلاق در جامعه می باشد عنوان داشت: در سه ماه سالجاری روزانه حداقل 10 پرونده از سوی دادگستری شهرستان به مرکز اورژانس فرستاده می شود و باتوجه به مسلط بودن کارشناسان شاهد کاهش طلاق در شهرستان هستیم که 14 درصد منجر به سازش می شود.

رئیس اداره بهزیستی آمل با اشاره به اینکه خیانت مهمترین علل طلاق در جامعه کنونی می باشد تصریح کرد: آسیب های برنامه های ماهواره بیشتر پیکره خانواده را هدف قرار داده اند و در این رسانه ها سریال هایی پخش می شوند که در صدد عقلانیت بخشیدن به خیانت زن و شوهر که در نهایت دگرگون شدن سبک زندگی زنان  و مردان ایران و روابط بین آنها را به وجود می آورد.

حسین زاده تاکید کرد: 70 درصد اینگونه طلاق ها توسط شبکه های ماهواره ای ترویج می شود و 35 درصد طلاق اعتیاد و دخالت های اطرافیان صورت می گیرد.

وی دیگر طلاق را طلاق عاطفی نام برد و گفت: بخاطر اینکه خانواده ها متوجه نشوند باهم زندگی مشترک دارند.

کاهش ۲/۲ طلاق در استان مازندران در سال۱۳۹۶

علیرضا یونسی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران افزود: پرداختن به واقعیت های مشهود جامعه از جمله آسیب های اجتماعی ضروری است و اقدامات مهم و اساسی در زمینه کنترل و کاهش طلاق در کشور به ویژه در استان مازندران انجام شد که یکی از آنها طرح جامع کنترل و کاهش طلاق بوده است.

وی تصریح کرد: در راستای طرح کنترل و کاهش طلاق در استان مازندران، سازمان های مربوطه در حوزه کنترل و کاهش طلاق طرح های خوبی را مشخص کرده که سازمان ها برای رفع مشکلات طلاق چه کارهایی باید انجام دهند.

یونسی  بیان کرد: در سال ۱۳۹۵  حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بودجه از طریق مرکز به سازمان های زیر ربط کنترل و کاهش طلاق داده شده است.

وی  ادامه داد: تخصیص بودجه به سازمان های کنترل و کاهش طلاق، اقدام بسیار خوبی بوده که از اواسط سال ۱۳۹۴ تاکنون طلاق در استان مازندران کاهش چشمگیری داشته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران به کاهش ۲/۲ طلاق در استان مازندران در سال۱۳۹۶ اشاره کرد و گفت: مسئولین و مردم استان مازندران باید با هم فکری و هم اندیشی یکدیگر در کاهش روز افزون طلاق در استان مازندران تلاش کرده تا این مشکل خطرناک در جامعه ریشه کن شود.

بیشترین طلاق در دوران نامزدی و در میان افراد تحصیل کرده صورت می گیرد

 

 

دکتر مهدی اکبری کارشناس اورژانس اجتماعی بهزیستی آمل با بیان اینکه یکی از دلایل اصلی طلاق این است که ازدواج درست صورت نمی گیرد گفت: 86 درصد موارد ازدواج توصیه مشاوره قبل از ازدواج 3 تا 6 سال مشکلات خودش را نشان می دهد.

کارشناس اورژانس اجتماعی بهزیستی آمل عنوان داشت: سطح توقعات زنان نسبت به 20 سال قبل خیلی بالا رفته است که مهمترین مشکل طلاق درجامعه نداشتن ارضای جنسی است و در جامعه امروز طلاق به عنوان نماد روشنفکری برای زنان شده است.

 اکبری خاطرنشان کرد: بیشترین طلاق در دوران نامزدی و در میان افراد تحصیل کرده صورت می گیرد و درصد زمان عقد نسبت به گذشته بسیار کوتاهتر شده است.

وی با اشاره به طرح همیار خانواده درجهت آگاه سازی خانوادها درخصوص مسائل زندگی ونحوه برخورد با فرزندان می باشد گفت: از 11 مدرسه مورد نظر 3 مدرسه تحت پوشش این طرح قرارگرفت که با همکاری مدیران مدارس رفتار دانش آموزان مورد کنترل قرارمی گیرد.

وی اشاره کرد: خوشبختانه با رویکرد خوب دادگستری پرونده ها قبل از درخواست طلاق به مرکز اورژانس اجتماعی ارسال می شود که توسط 3 نفر از کارشناسان طلاق مستقر در اورژانس مورد بررسی و مشاوره قرارمی گیرند.

اکبری اشاره کرد: متاسفانه در امر کارشناسی بعضی ها کارشکنی می کنند که حتما می خواهند طلاق صورت بگیرد ولی با مساعدت و مشاوره دادن شاهد کاهش طلاق در شهرستان آمل هستیم.

مصمم هستیم تا براساس فرهنگ غنی اسلام ریشه طلاق را قطع کنیم

رحمت ملک مسئول مرکز مداخله بحران خانواده آمل  بیان داشت: اگر آمار طلاق در جامعه بالا است کار ما دارای نقص می باشد و  ما باخانواده ها مشکل داریم چرا که جوانانمان بازیچه خانواده ها شدند و اگر این موضوع راحل نکنیم قطعا در کارمان نمی توانیم موفقیت هایی را کسب کنیم و مصمم هستیم تا براساس فرهنگ غنی اسلام ریشه طلاق را قطع کنیم.

وی ادامه داد: امید است مدیران شهری با تلاشی ارزنده در راستای کاهش آمار طلاق در جامعه تلاش کنند که امر فوق نیازمند برنامه ریزی مدون و سازمان دهی شده است که باید بتوانیم آمار طلاق را در جامعه کاهش داده و برنامه ای خاص برای آن در نظر بگیریم.

برای ریشه کنی طلاق باید از آموزش وپرورش شروع کنیم

حجت الاسلام علی معافی رئیس شعبه حقوقی دادگستری شهرستان آمل با اشاره به نشست مشترک دادگستری با بهزیستی آمل درخصوص ارسال پرونده ها طلاق قبل از دادخواست به مرکز اورژانس اجتماعی آمل گفت: برای ریشه کنی طلاق باید از آموزش وپرورش شروع کنیم که بهترین جواب را می دهد.

 وی افزود: از وجود اساتید و مشاوران دعوت بشود تا در مدارس حضور پیداکنند و در جمع والدین دانش آموزان درخصوص مسائل روز صحبت وراهنمائی کنند که خیلی موثر می باشد.

رئیس شعبه حقوقی دادگستری شهرستان آمل با بیان اینکه ساخت سریال ها با موضوعات مختلف تاثیر بسزائی در خانواده ها خواهد داشت عنوان داشت: مجموعه دادگستری درامر جلوگیری از طلاق بی دغدغه نمی باشد و پیگیر هستیم که جلوی طلاق را بگیریم و پیشگیری بهتر از درمان است.

زندگی سنتی به سمت زندگی صنعتی می رود که دارای چالش می باشد

رحمت قاسمی کارشناس ارشد روان شناسی و مهارت زندگی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش می تواند بهترین مکان برای آموزش مدنطر گرفته شود گفت: نباید به دنبال این باشیم که چه کسی طلاق گرفته است.

وی اشاره کرد: متاسفانه ما نیامدیم خیلی از موضوعات را خوب ببینیم و هیچ وقت اجازه ندهیم مسئله زندگی به مشکلات تبدیل شود.

کارشناس ارشد روان شناسی ومهارت زندگی با بیان اینکه برای یک زندگی سه گزینه از قبیل ازدواج ، زندگی وطلاق وجود دارد گفت: متاسفانه در جامعه کنونی قدرت انتقال در مسائل زناشوئی بسیار ضعیف می باشد.

قاسمی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری درخصوص تحکیم بنیان خانواده اظهارداشت: در ایران متاسفانه ماحوصله نداریم و وقت نداریم برای شانه خالی کردن از مسئولیت توجیح گر خوبی هستیم و نباید فراموش کنیم زندگی سنتی به سمت زندگی صنعتی می رود که دارای چالش می باشد.

وی تاکید کرد: بیائیم مثبت نگاه کنیم و طلاق را بیائیم طلاق بدهیم.