معاون اشتغال اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران : برای اجرای طرح کارورزی 970 هزار نفر شغل پیش‌بینی شده که سهم مازندران 50 هزار نفر است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : مقام معظم رهبری سال جاری را تحت عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری فرمودند و همه دستگاه‌ها و نهادها باید با بهره‌مندی از ظرفیت ‌های مردمی و بخش خصوصی و دانش روز، برای تحقق این مهم تلاش کنند.

اقتصاد مقاومتی به استناد تمام کارشناسان اقتصادی، تنها راه برون ‌رفت از مشکلات اقتصادی موجود و به ویژه بهبود شرایط معیشتی مردم است و اگر بتوانیم سیاست ‌های این بخش را به درستی اجرا کنیم، می‌توانیم گام مهمی در جهت دست ‌یابی به توسعه پایدار برداریم.

با توجه به اهمیت توانمند‌سازی اقتصادی خانواده ‌ها به عنوان یکی از ارکان جامعه، باید در حوزه تولید اشتغال و رفع بیکاری برنامه‌ داشته باشیم و به طور قطع اگر جوانان ما نتوانند شغل مناسبی داشته باشند، از نظر اقتصادی آسیب ‌پذیر بوده و این آسیب در حوزه‌ های اجتماعی خسارات جبران ‌ناپذیری را به کشور وارد خواهد کرد.

حمایت از تولید به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی توسعه اقتصادی و دست‌یابی به اقتصاد مقاومتی باید در اولویت قرار گیرد و با حمایت از تولید می‌توانیم بخش مهمی از نیازهای مربوط به اشتغال‌زایی را برطرف کنیم.

ثبت‌نام ۸ هزار مازندرانی در طرح کارورزی

رضا عبدی معاون اشتغال اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری ‌آمل با اشاره به سهم ۵ هزار و ۲۶۲ نفری این استان در اجرای طرح کارورزی از ثبت‌نام ۸ هزار مازندرانی خبر داد و گفت: برای اجرای طرح کارورزی 970 هزار نفر شغل پیش‌بینی شده که سهم مازندران 50 هزار نفر است.

وی با بیان اینکه با تاکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی،ٰ تولید و اشتغال از سوی دولت ستاد فرماندهی سه قوه تشکیل شد، اظهار داشت: در دستور این ستاد در استان مازندران نیز چنین ستادی فعال شده تا کاهش نرخ بیکاری و مشکل اشتغال دست مورد بررسی قرار گیرد.

وی از کاهش نرخ بیکاری از 12 درصد به 8 درصد در این استان خبر داد و گفت: دولت تدبیر و امید برای کاهش نرخ بیکاری، ستاد فرماندهی تحت عنوان اشتغال فراگیر تشکیل داد که کارورزی یکی از برنامه های این ستاد می باشد.

معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه علاوه بر اشتغال در محوریت کارورزی، در دو بخش مزدبگیری و کارآفرینی نیز برنامه‌هایی در دست اقدام است، عنوان کرد: در حوزه کسب و کار خرد امسال برخلاف سال ‌های گذشته اعتباراتی برای دستگاه‌های اجرایی چون سازمان بهزیستی، کمیته امداد بسیج سازندگی و صندوق کارآفرینی امید افزایش یافته است.

عبدی با بیان اینکه ۱۰ درصد برای استان های موفق کنار گذاشته شد، خاطر نشان کرد: ۱۳۷ واحد پذیرنده در این سامانه درخواست جذب نیرو کردند که ۳۷ واحد از آمل است.

72 هزار نفر بیمه شده در شهرستان وجود دارد

سید جعفر رسولی معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه کج سلیقگی برخی مدیران و کارفرمایان این شهرستان بر ایجاد بیکاری و تعطیلی کارخانجات توجیه مناسبی نیست و باید جلوی این کار را گرفت افزود: سیاست دولت و تاکیدات استانداری مازندران برای شهرستان‌ ها بر امر حفظ تولید و اشتغال است و اولویت این شهرستان نیز بر این امر است و به عنوان نماینده دولت تاکیدات بر اجرا و توجه بر این امر داشته و رویکرد مدیران باید بر اشتغال و تولید باشد.

وی با اشاره به اینکه با برگزاری کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری هم و غم دستگاه‌های اجرایی بر تثبیت اشتغال و توجه بر واحدهای تولیدی رو به تعطیلی و فعال باشد، افزود: امسال با عنوان سال اقتصاد مقاومتی باید بر محوریت و حفظ اشتغال موجود باشد و به هیچ عنوان پذیرفته نیست که واحد تولیدی تعطیل و کارگری اخراج و بیکار شود.

فرماندار ویژه آمل اشاره کرد: برای تقویت تولید همراه با ایجاد اشتغال جدید بانکها سهم اساسی دارند گفت: توجه به واحدهای تولیدی شهرستان که با این وضعیت اقتصادی روی پای خودشان ایستادند باید کمک کنیم و متاسفانه خیلی از واحدهای تولیدی از حداکثر ظرفیت خود در امر تولید استفاده نمی کنند.

 رسولی تاکید کرد: به هیچ کس اجازه نمی دهیم که به واحدهای تولیدی به بهانه های واهی ضربه بزند که خدایی ناکرده شاهد ریزش بیکاری درجامعه شویم.

 وی ادامه داد: 72 هزار نفر بیمه شده در شهرستان وجود دارد و حفظ اشتغال یکی از برنامه های مهم این کارگروه می باشد و اگر حمایت خود را از واحدهای تولیدی برداریم بزرگترین خیانت را بمردم و کشورمان می کنیم.

49 هزار و 669 نفر تحت پوشش بیمه اجباری قرار گرفتند

ولی الله چلابی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل نیز در این جلسه با بیان اینکه از سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال در این شهرستان 49 هزار و 669 نفر تحت پوشش بیمه اجباری قرار گرفتند، گفت: از اسفند سال گذشته تا اردیبهشت امسال بر تعداد اشتغال افزایش یافته و 69 نفر مشغول به کار شدند.

ولی‌الله چلابی با اشاره به اینکه در سامانه رصد نیز 285 نفر به ثبت رسیده است، افزود: این افراد در بخش‌های صنعت، کشاورزی، شیلات، کمیته، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارآفرینی، بهزیستی، میراث فرهنگی، علوم پزشکی بوده است.

در سال‌جاری 24 پرونده جدید با اشتغال 734 نفر مجوز صادر شده است

فروزان رئیس صنعت، معدن و تجارت آمل گفت: با توجه به جذب 64 میلیارد تومان اعتبار از تسهیلات رفع موانع تولید در سال گذشته، 54 واحد تولیدی این شهرستان منتظر دریافت تسهیلات این طرح هستند.

چنگیز فروزان  رییس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل با بیان اینکه در سال‌جاری 24 پرونده جدید با اشتغال 734 نفر مجوز صادر شده است، افزود: برای پروانه بهره‌بردار نیز 15 فقره با ایجاد اشتغال 194 نفر صادر و در سامانه رصد نیز ثبت‌ شد.

وی با اشاره به اینکه در مجوز اصناف نیز امسال 133 پروانه صادر شده است، بیان کرد: این اداره در جهت تثبیت اشتغال واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی گام جدی برداشته و سعی در ثابت نگه داشتن تعداد اشتغال در این شهرستان داشته است.

فروزان با اعلام اینکه با افزودن 46 هکتار از اراضی شرکت دیزل به شهرک صنعتی آمل موجبی بر ایجاد اشتغال در شهرستان می‌شود، گفت: در اجرای طرح بهین‌یاب نیز 7 هزار و 500 واحد به عنوان صنایع کوچک و متوسط در آمل شناسایی شدند که از سهم 471 میلیارد تومانی مازندران در جذب اعتبار رفع موانع تولید تاکنون 64 میلیارد تومان جذب داشته است.