قفل مشکلات واحدهای تولیدی آمل کی باز می شود؟؟؟

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین :یکی از راه هایی که می تواند نرخ بیکاری را پایین آورد توجه به واحدهای تولیدی است و واحدهای تولیدی نیز عمدتا برای ادامه فعالیت خود نیاز به تسهیلات دارند که بانک ها باید در این خصوص ورود کنند.

هرچند برخی قوانین دست و پاگیر در حوزه بانکی، دست بانک های استان برای پرداخت تسهیلات با رقم بالا را بسته است اما در عین حال هم نمی توان دست روی دست گذاشت و کاری نکرد.

طبیعتاً در شرایطی که کشور از معضل رکود اقتصادی رنج می‌برد، می‌بایستی سیاست هایی مبنی بر حمایت از تولید داخلی در کشور اعمال شود تا بدین گونه شاهد خروج از بن بست رکود باشیم.

تأکیدات هرساله مقام معظم رهبری  مبنی بر تقویت اقتصاد مقاومتی وامسال هم که بنام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده و با توجه به اینکه در حال حاضر با معضل بیکاری مواجه هستیم، لذا شاهد قرار گرفتن واژه اشتغال در کنار این موضوع هستیم به همین منظور، برنامه‌های تنظیم شده از سوی مسئولان باید منجر به اشتغال پایدار نیز باشد.

 مشکلات صنعت شهرستان آمل که 46 درصد صنعت مازندران در شهرکهای صنعتی آمل قرار دارد به طبع باید همه مشکلات در این حوزه نسبت به دیگر شهرهای مازندران زیاد باشد که نیاز است برای رفع آن تلاش شود.

صنعتگران پيشگامان در عرصه اقتصاد مقاومتی هستند

سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل در جلسه بررسی مشکلات صنعتگران شهرستان آمل در محل کارخانه زرین سوله آمل گفت:  صنعتگران پيشگامان در عرصه اقتصاد مقاومتی هستند بنابراين بايد به آنها کمک کرد تا خدشه ای به صنعت کشورمان وارد نشود.

وي با بيان اينکه از مشکلات و اتفاقاتی که در صنعت شهرستان خصوصا شهرک های صنعتي وجود دارد به خوبی آگاهی داريم، افزود: شهرک صنعتی از  بدو تأسيس تاکنون با چه مشکلاتی مواجه بوده که با  تلاش و همت بالای شما عزيزان به اينجا رسيده است و ما نبايد بگذاريم که زحمات شما هدر برود.

رسولي با اعلام اينکه بارها بر وجود 46 درصد صنعت استان مازندران به اين شهرستان تاکيد داشتيم، گفت: طی سال‌های اخير تمام هم و غم مسئولين استانی بر حفظ اين مقدار از صنعت در آمل بوده و است.

وی خاطرنشان کرد: می توان با تشکيل ستاد تسهيل و کارگروه توسعه صادرات،   مشکلات واحدهای صنعتی و توليدی را رفع کرد و به حفظ اشتغال موجود و توليد شهرستان و به نوعی توسعه صنعت پايدار در استان پرداخت.

رسولی اشاره کرد: نگاه مسئولین استانی برای حل مشکلات صنعت به آمل باشد و هر زمان که عزیزان صنعتگر فعال مشکلی داشته باشند بر مسئولین فرض است که نسبت به حل آن اقدام شود.

رسولی تاکید کرد: هدف ما حفظ اشتغال موجود در واحدهای صنعتی فعال است و خوشبختانه تعامل خوبی که وجود دارد توانستیم با تشکیل کارگروههایی مشکلات را حل کنیم.

هنر ما نباید این باشد که بیائیم واحدهای تولیدی را تعطیل کنیم

کامران اصغری مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه باید برای حل مشکلات واحدهای تولیدی تلاش کنیم گفت: هنر ما نباید این باشد که بیائیم واحدهای تولیدی را تعطیل کنیم و اگر اراده بر این باشد که مشکلی از مشکلات حل شود قانون را گذاشتند که مشکل را حل کنیم.

وی با قدردانی از حمایت های ویژه فرماندار آمل برای رسیدگی به وضعیت واحدهای تولیدی شهرستان افزود: برای حل مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان کارگروهی تحت عنوان کارگروه بررسی رفع موانع و مشکلات شهرستان تشکیل شود.

مدیر کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی مازندران عنوان داشت: واحدهایی که فعال هستند دست آنها را بگیریم وگرنه به واحدهای غیرفعال تیدیل خواهند شد.

وی اشاره کرد: با توجه به ارائه مشوق‌ های بسیار مناسب دولت برای واحدهای پذیرنده امیدواریم در آینده بتوانیم شاهد ایجاد اشتغال پایدار در استان باشیم.

وی بر آمادگی اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران بر حل مشکلات واحدهای تولید با برگزاری جلسات با حضور مسئولین استانی و بانکها خبرداد.

بسیاری از واحدهای صنعتی برای تسهیلات زودبازده بدون کارشناسی تسهیلات دریافت کردند

سید مجتبی رضوی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان مازندران گفت: متاسفانه تسهیلاتی به افراد داده می‌شود که در مسیر تولید استفاده نشده و خانه صنعت خود مدعی این قضیه است که بسیاری از واحدهای صنعتی برای تسهیلات زودبازده بدون کارشناسی تسهیلات دریافت کردند که به اهلش واگذار نشد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان مازندران گفت: پنج هزار و ۷۲۵ واحد در استان وجود دارد که سه هزار و ۶۰۰ پروانه بهره برداری دارند که ۴۰ درصد واحدها تعطیل و ۵۰ درصد ظرفیت تولیدی فعال هستند.

وی با تاکید بر اینکه کلیه واحدهای صنعتی در مازندران دچار مشکل هستند ادامه داد: امروز در واحدهای صنعتی بزرگ که نقش اساسی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی براساس فرمایشات مقام معطم رهبری دارند برای گردش در کار نیاز به چند میلیارد تومان پول دارند واگر به این واحدها توجه نشود قطعا در آینده نزدیک رشد بیکاری را شاهد خواهیم بود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان مازندران اشاره کرد: اگر واقعا دلمان برای مملکت و شهرمان می سوزد بایدهمه همت و تلاش کنیم و این تولید کنندگان اثر ملی هستند و باید حمایت شوند.

رضوی با قدردانی از تلاش فرماندار ویژه آمل که شبانه روز به فکر تولیدکنندگان هستند اظهارداشت: ما امثال ایشان در استان خیلی کم داریم و دلشان برای استان و شهرشان می سوزد که برای حل مشکلات وقت می گذارند.

وی با انتقاد از اینکه استان مازندران دیر از دیگر استان ها به فکر صنعتی شدن افتاد گفت: استانهای دیگر با دلارهای 7 تومانی و استفاده از تبصره های گوناگون صنعت خود را برپا کردند و الان هیچ گونه مشکلی ندارند ولی واحدهای تولید استان بخصوص شهرستان آمل با نرخ سودهای بالا وام گرفتند و الان در پرداخت دچارمشکل هستند.

چاره کار خروج از رکود است و باید زمینه رونق واحدهای تولیدی فراهم شود

امیر میران آملی نایب‌رییس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه شرایط تأمین اجتماعی و مالیات هم معضل شده است افزود: باید از فرصت‌ها برای اشتغال استفاده کنیم و ضرورت دارد اقتصاد مقاومتی را تقویت کنیم.

وی تصریح کرد: مشکلات ما باید به‌صورت داخلی حل شود و ریشه‌یابی آنها صورت گیرد. چاره کار خروج از رکود است و باید زمینه رونق واحدهای تولیدی فراهم شود.

وی بیان داشت: تنها ارائه تسهیلات درد تولید را دوا نمی‌کند و مشکل ما در حوزه مصرف است که باید فکر درستی برای رفع رکود داشته باشیم و حرکتی برای صادرات صورت دهیم.

نایب‌رییس اتاق بازرگانی مازندران تأکید کرد: آمل در صنعت استان مازندران پیشتاز است که با ظرفیت بخش خصوصی حتی در شرایط وجود مشکلات هم‌ کارهای خوبی صورت می‌گیرد.

میران آملی ادامه داد: از توان مجمع نمایندگان مازندران استفاده نکردیم و بسیاری از استان‌ها منطقه آزاد تجاری دارند اما هنوز نتوانستیم به جمع‌بندی برسیم و از این پتانسیل استفاده کنیم. هر شهری در استان به‌عنوان منطقه آزاد معرفی شود فضای خوبی ایجاد می شود.

حفظ اشتغال موجود درشهرستان

ولی الله چلابی رئیس تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل در ادامه جلسه با اشاره به اینکه علیرغم مشکلات اقتصادی وعدم نقدینگی در بحت اشتغال خوب کار انجام شد گفت: براساس آماری که استخراج شد از سال 88 تا 95 شاهد رشد چشمگیر اشتغال در واحدهای تولیدی شهرستان بودیم.

 وی اشاره کرد: از سال 88 تا سال 91 کارگاههای تولیدی هیچ گونه مشکلی نداشتند و اهم مشکلات از سال 92 تا 95 می باشد.

رئیس تعاون ،کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل  ادامه داد: تا سال 93 از 500 واحد تولیدی 48 هزار نفر بیمه شده داشتیم و درحال حاضر با 110 واحد تولیدی 43 هزار نفر بیمه شده داریم که توانستیم اشتغال را حفظ کنیم.

چلابی عنوان داشت: اگر واحدهای تولیدی حمایت شوند شاهد اشتغال جدید خواهیم بود که می تواند در شکوفایی اقتصاد مقاومتی نقش آفرینی کند و از سنگ اندازی و گرفتن تصمیمات عجولانه جلوگیری شود.

متاسفانه در استان نگاه ضد آملی وجود دارد

محمدتقی جوادی رئیس انجمن صنفی کارفرمایان آمل با اشاره به اینکه 46 درصد صنعت مازندران در این شهرستان قراردارد بازهم برای حل مشکلات واحدها مورد بی مهری مسئولین استانی هستیم گفت: متاسفانه در استان نگاه ضد آملی وجود دارد و از 400 واحد تولید 80 واحد بصورت فعال مشغول کار هستند و اگر حمایت های مسئولین شهرستانی نبود قطعا تعطیل می شدند.

 وی یادآورشد: علیرغم همه بی مهری ها 62 درصد صادرات مازندران از شهرستان آمل صورت می گیرد و در تمام شهرستانهای استان کارگروه اشتغال تشکیل شده و 44 سال است که تقاضا کردیم این کارگروه در شهرستان آمل تشکیل شود کسی به حرف ما گوش نمی دهد.

 رئیس انجمن صنفی کارفرمایان آمل با تاکید بر اینکه با حضور مدیرکل دادگستری مازندران قرار بر این شد حمایت قضایی از سرمایه گذاران شود اظهارداشت: حمایت های ویژه فرماندار آمل از واحدهای تولیدی پیشنها د می شود که تیم 7 نفره تحت عنوان مدیریت اورژانس بصورت کشیکی تشکیل شود تا در تمام شبانه روز به بررسی مشکلات واحدهای تولیدی رسیدگی شود.

دیدگاه مدیران بانکی نگرش منفی به بخش صنعت می باشد

علیرضا زرین نژاد مدیرعامل گروه کارخانجات زرین سوله آمل با بیان اینکه مشکلات واحدهای صنعتی به شرایط خطرناکی رسیده است گفت: متاسفانه بعضی از واحدهای تولیدی بخاطر عدم همکاری بانکها و مسئولین دچار تعطیلی و یا اعلام ورشکستگی هستند.

 وی افزود: برای استان مازندران زیبنده نیست که شاهد باشیم روزانه کارگران از گردونه کار اخراج و به جمع بیکاران اضافه می شوند.

وی اشاره کرد: در سال 72 با 27 نفر شروع بکار کردیم و اگر به هدفی که اعتقاد داشته باشیم می توانیم به آن هدف علیرغم همه کارشکنی ها برسیم.

 وی عنوان داشت: الان در تمام مجموعه زرین سوله 220 نفر کارگر مشغول بکار هستند و قصد توسعه را داشتیم که متاسفانه زمینی را که برای توسعه خریداری نمودیم همه را برای پرداخت طلب بانک فروختیم.

 وی اشاره کرد: دیدگاه مدیران بانکی نگرش منفی به بخش صنعت می باشد و اگر این مشکلات وجود داشته باشد مجبور هستیم منابع مالی را به تهران انتقال دهیم.

 مدیرعامل گروه کارخانجات زرین سوله آمل گفت: متاسفانه علیرغم قول همکاری بانک مبنی بر دادن ضمانت نامه بانکی باعث شد بخاطر عدم دادن بدقولی بانک مربوطه دردادن ضمانت نامه بانکی بزرگترین قرارداد در کشور که قرار بود پروژه ای درشهر بابل به اجرا دربیاید لغو شد و قرار بود در این پروژه 150 نفر مشغول بکار شوند.

زرین نژاد اشاره کرد: بانکها به دنبال این هستند که کارخانجات را زمین گیر کنند.