رییس دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل :این رشته ها شامل بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، زیست فناوری میکروبی، مهندسی سیستم های انرژی و شبکه های مخابراتی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : پروفسور داوود دومیری گنجی، رییس دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل در نشست با نماینده مردم آمل در مجلس، امام جمعه آمل، معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه آمل، مدیرعامل و اعضای مجمع خیرین آمل و مسئولین دانشگاه با قدردانی از حمایت های نماینده مردم آمل در مجلس اظهارداشت: دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل با مصوبه هیات امنا 6 دانشکده، 27 گروه آموزشی و 335 پست سازمانی دارد.

وی با اشاره به وجود دانشکده های فعال دامپزشکی، زیست فناوری و گیاهان دارویی و مهندسی فناوری های نوین تصریح کرد: در این دانشگاه 1 رشته کاردانی و 10 رشته کارشناسی فعالیت دارد.

دومیری گنجی از پذیرش دانشجو در 4 رشته مقطع کارشناسی ارشد از مهرماه سالجاری در دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل خبرداد و بیان داشت: این رشته ها شامل بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، زیست فناوری میکروبی، مهندسی سیستم های انرژی و شبکه های مخابراتی است.

رییس دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل با اشاره به چشم انداز ساختار و تشکیلات دانشگاه افزود: توسعه گروههای آموزشی دانشکده و افزایش تعداد اعضای هیات علمی از 135 عضو به 450 عضو، افزایش میزان کارکنان به میزان 1.5 برابر تعداد اعضای هیات علمی و ایجاد ظرفیت تشکیلاتی دانشگاه به حدود هزارنفر را در نظر داریم که اگر فضای فیزیکی داشته باشیم می توانیم.

وی ادامه داد: کنگره بین المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهش های علمی یوسرن با حضور دانشمندان برتر بین المللی در شهریور ماه سالجاری در آمل برگزار می شود.

دومیری گنجی تصریح کرد: آمل شهر مقدسی است و علمای گرانقدر و بزرگان بسیاری دارد که باقدمت و دیرینه است و پایه و اساس این شهر خوب چیده شد که اعتقاد داریم باید ظرفیت علمی و دانشگاهی شهرستان را گسترش دهیم.

رییس دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل بیان داشت: پروژه احداث و تجهیز دانشکده دامپزشکی 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که نیاز است از کمک های خیرین بهره گیری شود و در دیگر امور نیز از ظرفیت های این عزیزان استفاده شود که از خانواده های خیرین تفضلی، صمیمی و مجمع خیرین آمل کمال قدردانی را داریم.

وی در پایان خواستار حمایت های مسئولین و خیرین در راستای توسعه ظرفیت های دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین شهرستان آمل شد.

دکتر سیدیان، مشاور دانشگاه مازندران در این نشست  اظهارداشت: دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل جزو معدود دانشگاههایی است که دارد به صورت تخصصی در حوزه زیست فناوری کار می کند.

وی بیان داشت: برای افق طرح دانشگاه نیازمند 54 هکتار زمین هستیم و نیاز می رود فضای مطلوبی که برای دانشگاه نیاز داریم محقق شود.