رئیس اداره بهزیسنی شهرستان آمل : ۳۵ درصد از طلاق ها در جامعه ما بخاطر خیانت زناشویی است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : وحید حسین زاده سخنرانی رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل  درجمع مردم روزه دار قبل از خطبه های نماز جمعه شهر امامزاده عبداله در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد

رییس اداره قبل از خطبه های نمازجمعه شهر امامزاده عبداله در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد اظهار داشت عصر امروز با پیشرفت علوم و تکنولوژی، عصر ارتباطات، فناوری و دیجیتال نامگذاری شده است و مسایل اجتماعی نیز با تاثیر از این عصر پیچیده تر شده تا جایی که در حال حاضر نزدیک به یک سوم از جمعیت شهرستان آمل به نوعی درگیر مسایل و آسیبهای اجتماعی از قبیل اعتیاد، طلاق، بزهکاری، خشونت، کودک آزاری و همسر آزاری هستند.

رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل گفت : خانواده اصلی ترین نهاد اجتماعی است که نقش مهمی در کاهش یا افزایش مسایل و آسیبهای اجتماعی دارد تا جایی که تزلزل در خانواده ها باعث افزایش آسیبهای اجتماعی در جامعه می شود و از سوی دیگر فاصله گرفتن خانوادهها و والدین از فرزندانشان زمینه را برای سرمایه گذاری دشمنان جهت تبلیغ آسیبهای اجتماعی از جمله مواد روانگردان، استفاده از ماهواره  و فضای مجازی مساعد می کند تا از این طریق فاصله بین خانوادهها و والدین با فرزندانشان را پر کنند.

حسین زاده با تاکید بر این نکته که هر چه فرزندان ما از آموزه های دینی و قرآنی فاصله گرفته اند آسیبهای اجتماعی در خانوادهها ایجاد شده افزودند که وقتی خانوادهها در کنار هم به تماشای برنامه های مختلف  شبکه های ماهواره ای می پردازند نتیجه اش این می شود که ۳۵ درصد از طلاق ها در جامعه ما بخاطر خیانت زناشویی است.

وی اشاره کرد : : وقتی برای اوقات فراغت فرزندانمان برنامه ریزی پرورشی، آموزشی و ارزشی نداشته باشیم فرصتی را برای دشمنان جهت ایجاد ۱۶ هزار پایگاه اینترنتی جهت تبلیغ انواع آسیبهای اجتماعی را فراهم می آوریم.

وی با بیان اینکه دوستان ناباب و همسالان نقش مهمی در گرایش دانش آموزان، نوجوانان، جوانان و دانشجویان به استفاده از مواد مخدر دارند، تمامی افراد معتاد فکر نمی کردند که روزی معتاد شوند.

حسین زاده در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت که مراکز آموزشی و خانوادهها بر امور پرورشی فرزندانشان نیز تاکید داشته باشند و فرزندانشان را با آموزه های دینی و قرآنی آشنل کنند و همانطوری که خانوادهها برای آموزش فرزندانشان هزینه می کنند برای تربیت و پرورش فرزندانشان بصورت اجتماعی هزینه کنند چرا که آموزش و پرورش مکمل یکدیگر بوده و آموزش بدون پرورش مانع رشد مهارت خودشناسی و مهارت نه گفتن فرزندانمان در مسایل اجتماعی خواهد شد.

رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل با اشاره به این مطلب که در حال حاضر در شهرستان آمل ۱۳ مرکز درمان اعتیاد بصورت میان مدت و سرپایی و ۷ مرکز مشاوره تحت نظارت اداره بهزیستی مشغول به فعالیت هستند اظهار داشت : مرکز دولتی اورژانس اجتماعی با شماره تماس ۱۲۳ بصورت شبانه روزی، خط ملی اعتیاد با شماره تماس ۰۹۶۲۸ از ۸ صبح تا ۸ شب و صدای مشاور خانواده با شماره تماس ۱۴۸۰  در خدمت مردم هستند. در پایان رییس اداره بهزیستی اظهار داشت که در سال ۱۳۹۵ نزدیک به ۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال یارانه به مراکز تحت نظارت اداره بهزیستی شهرستان آمل داده شد تا خانوادههای کم بضاعت و بی بضاعت بتوانند از خدمات این مراکز برخوردار گردند.