معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی آمل : شهرستان آمل دارای 37098 هکتار اراضی شالیزاری که میزان 99 درصد نشاء کاری شده و بیش از 2600 هکتار از اراضی کشت شده تحت پوشش بیمه برنج قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ،سیدحسین اسلامی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی آمل با بیان اینکه هدف اصلی جهاد کشاورزی توسعه کشت مکانیزه نشاء برنج و کشت ارگانیک می باشد؛ گفت: به حول و قوه الهی کشاورزان آملی با تلاش و کوشش شبانه روزی توانسته اند 99 درصد از اراضی شالیزاری را نشاء کاری نمایند.

وی افزود :  حضور کارشناسان جهاد کشاورزی در عرصه پهنه بندی و آموزش برنجکاران بصورت گروهی، انفرادی و آموزش صحرایی که باعث افزایش آگاهی فراگیران شد و با اجرا و عملیاتی نمودن اصول فنی کاشت، داشت و برداشت در مزارع شالیزاری انشاالله افزایش راندمان تولید در واحد سطح خواهیم داشت.

اسلامی در همین راستا افزود: شهرستان آمل دارای 37098 هکتار اراضی شالیزاری که میزان 99 درصد نشاء کاری شده و بیش از 2600 هکتار از اراضی کشت شده تحت پوشش بیمه برنج قرار گرفته است.

مدیرجهاد کشاورزی آمل ازخرید ۱۲۵ تنی محصول کلزا ازکشاورزان کلزا کارشهرستان آمل خبردادو اعلام کرد: با تکمیل چک لیست کشاورزان کلزا کار توسط شرکت غله وتحویل آن به بانک طی سه الی چهارروز پول کشاورزان به حساب کلزاکاران واریز می شود .وهمچنین با اشاره به این نکته که کشاورزان ازتحویل محصول کلزا به دلالان خودداری نموده ومحصول خود را به شرکت غله مستقردر شرکت دانه های روغنی تحویل نمایند.

وی با اشاره به آغاز مبارزه شیمیایی با آفت ملخ در زمین های کشاورزی در ۵۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی لاریجان آمل خبرداد. گفت: همزمان با شناسایی ۵۰۰ هکتار از زمین های دلارستاق بخش لاریجان آمل از آفت ملخ، طرح مبارزه شیمیایی با این آفت آغاز شده است.

وی با بیان اینکه با شناسایی مناطق آلوده به آفت ملخ مبارزه شیمیایی با این آفت آغاز شده است، افزود: این مناطق کانون‌ یابی در مراتع کوهستانی دلارستاق لاریجان و حوزه روستاهای ناندل، میانده و حاجیدلا بوده است.

اسلامی گفت: در این نقاط حدود ۵۰۰ هکتار از اراضی باغی دچار آفت ملخ شدند که از سوی کارشناسان جهاد کشاورزی در سه روز حضور و نظارت دهستان پایین لاریجان بائیجان شناسایی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی آمل با بیان اینکه مناطق شناسایی شده به عنوان کانون آفت ملخ اجرای مبارزه شیمیایی با آفت در دستور کار قرار گرفت، افزود: تاکنون ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان شیمیایی شدند و بقیه با تلاش، همکاری و تعامل شوراهای اسلامی و دهیاران روستاها ادامه می ‌یابد.