حجت الاسلام سید جعفر رضایی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان رامسر با انتقاد از برخی مواضع گروه های سیاسی و افراد در رامسر اظهار کرد: در روزهای اخیر طلبه هایی در این شهر آمده اند تا سند ۲۰۳۰ را برای مردم توضیح دهند اما گفتند که سازمان دهی شده طلاب را به شهر آوردند تا دولت را تخریب کنند و با این بهانه شروع به تخریب حوزه علمیه کردند.

وی افزود: با تخریب و کوچک شمردن کار این طلبه ها سعی در بی اعتبار کردن لباس روحانیت می کنند.

امام جمعه رامسر با بیان اینکه اگر در جامعه کدخدایی می خواهید رسماً اعلام کنید و حرفی از دموکراسی نزنید خاطر نشان کرد: حرف حق و مطلبی که مبنای قرآنی دارد را می گویند نزنید در حالی که مقام معظم رهبری فرمود در شان جمهوری اسلامی نیست که چنین سندی را ما امضا کنیم.

وی تصریح کرد: وظیفه یک امام جمعه این است که سیاست های کلی نظام را در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب تبیین و روشن کند اما وقتی می خواهیم مواضع صریحی داشته باشیم متهم به تخریب دولت می شویم.

وی تاکید کرد: جلوگیری از انتقاد و متهم کردن هر فرد منتقدی به تخریب گر، خود، تخریب دولت است.

حجت الاسلام رضایی اظهار کرد: معتقدم ادبیات انتقاد باید ادبیاتی محترمانه و با رویکرد اصلاح باشد اما متاسفانه در شهرستان ما در سخنرانی ها حرفهایی در تقابل رقبای سیاسی زده می شود که انگار رقیب گناه کبیره کرده است و باید برود توبه کند.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات در روزهای گذشته بیان کرد: در این میدان انتخاباتی که حساس نیز است برخی له و علیه رقبای خود مواضعی داشتند اما امروز انتخابات تمام شده است و باید رفاقت کرد، چرا باید بیاییم و بین مردم مرز بندی کنیم.

وی با طرح سوال اینکه چرا در صحبت ها و مواضع بعد از انتخابات خود به کسانی که به کاندیدای مورد نظر شما رای ندادند تمسخر روا می دارید تصریح کرد: آیا این رفتار روحیه انقلابی و دموکراسی است؟ یا فقط به دلیل اینکه عده ای کف بزنند و هورا بکشند باید چنین کرد!؟

امام جمعه رامسر عرصه سیاسی و اجتماعی کشور و انقلاب اسلامی را جدای از فضای لودگی دانست و خاطر نشان کرد: همواره به همشهریان و گروه های سیاسی به متانت و وقار توصیه می کنم اما آیا تمسخر و هو کردن رقیب در همان دموکراسی که برخی از آقایان شعارش را می دهند درست است؟

حجت الاسلام رضایی گفت: به عنوان کسی که سالهاست کار فرهنگی می کنم در رابطه با موضوع سند ۲۰۳۰ ناراحت هستم، سندی که در سازمان ملل ۶ کشور اسلامی امضا کردند و بعد بخشی از مفاد آن را اجرا نکردند و در سازمان ملل بر علیه آن کشورها قطعنامه صادر شده است.

وی افزود: برخی حامیان دولت می گفتند ما آمدیم صدور قطعنامه ها را بر علیه کشور متوقف کنیم در حالی که این توافقات خود گشودن در برای صدور قطعنامه ها بر علیه کشور و انقلاب است.

وی با بیان اینکه بگذارید کارشناسان بدور از فضای سیاسی حرفشان را بزنند گفت: چرا اگر حرفی زده می شود اسمش را تخریب دولت و تخریب آقای روحانی تلقی می کنید.

امام جمعه رامسر با ابراز نگرانی از مفاد سند ۲۰۳۰ و اجرای آن در کشور اسلامی ایران که الگوی کشورهای آزادی خواه و مسلمان جهان است خاطر نشان کرد: متاسفانه وقتی انتقادی می شود می گویند شما به رای ۲۳ میلیون نفر احترام نمی گذارید و سعی در دو قطبی کردن جامعه دارند.

وی با بیان اینکه مشکلات اولویت دار کشور در جهت رفع آن مباحث اقتصادی، رکود و بیکاری است اظهار کرد: قالب رای دهندگان به آقای روحانی نیز بر وجود این مشکلات صحه می گذارند و همه مردم انتظار رفع آن را دارند.

وی خطاب به کسانی که میتینگ سیاسی می گیرند، رسانه دارند و به هر شکلی تریبونی در اختیار دارند توصیه کرد که مراقب رفتارهای غلط باشند و در همین راستا تصریح کرد: ما با تمام توان و با پشتیبان از ولی امر مسلمین جهان با هوشیاری و بصیرت جلوی دو قطبی کردن جامعه را خواهیم گرفت.

وی اضافه کرد: برخی متاسفانه به ۲۳ میلیون رای دهنده به آقای روحانی می گویند هوشیار و بقیه آن ۱۷ میلیون نفر را آدمهای بی منطق و کج فهم تلقی می کنند و می خواهند انتقام فتنه ۸۸ را بگیرند که باید گفت این قیاس مع الفارغ است زیرا دست پنهان و آشکار دشمن در فتنه ۸۸ برای براندازی انقلاب به میدان بود.

وی در پایان گفت: از رئیس جمهور و متتخبین مردم و کسانی که در انتخابات رای نیاوردند انتظار داریم که در مسیر اهداف نظام و بیانات رهبر هوشیارمان حضرت امام خامنه ای گام بردارند.