آقایان محمد محمدی و مسعود تسلیمی دوتن از حامیان هنر در شهرستان آمل با آرایی چشمگیر بر صندلی نمایندگی مردم شهرستان آمل در این شورا تکیه زدند

ضمن تبریک به این دو بزرگوار ، از درگاه خداوند منان برای آنان توفیق روز افزون در خدمتگزاری به مردم شریف شهر هزار سنگر خصوصا هنرمندان فرهیخته آن سامان را مسئلت می نماید. تحلیل نماینده «آرتنا» در شهرستان آمل   از حضور مخاطبین ارجمند،می گذرد.

خردمند مردم، هنرپرورند...

حرکت هنرمندان و مردم  آمل در انتخابات شوراها را می توان از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داد؛ اما آنچه برای من اهمیت دارد، تبلور هنر در بدنه ی جامعه ی این شهر فرهنگی است!

شهری که پیشینه ی تاریخی آن زبانزد است و مشاهیر بزرگی چون جریر طبری، میربزرگ، طالب آملی و میر حیدر را معرفی کرده است.

امروز در انتخابات شورای شهر، هنر و فرهنگ مردم آمل  در عرصه ی سیاسی جلوه گر شد. سیاست در همه ی جوامع بطور مستقیم در زندگی شهروندان دخالت دارد.ازخیل یکصد و بیست کاندیدای عضویت در شورای اسلامی شهرستان آمل، تنها نه تن با کسب آراء لازم به شورا راه یافتند که در این میان محمد محمدی و مسعود تسلیمی با آرایی نزدیک به هم و با فاصله ی محسوس نسبت به سایر رقبا، به عنوان نفر اول و دوم وارد شورا شدند.

محمدی در دوران ریاست بر اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل، رزومه ی درخشان و کم نظیری از خود برجای نهاد و اکنون دانشجوی دکتری برنامه ریزی شهری است.

تسلیمی نیز دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی و عضو شورای اسلامی شهر آمل در دوره قبل می باشد.

نکته ی حائز اهمیت آن است که تنها این دو کاندیدا بطور مشخص مورد حمایت جامعه ی هنرمندان آمل قرار گرفتند! کسانی که کارنامه ای درخشان در بین هنرمندان آملی از خود بجای گذاشتند و در عرصه ی انتخابات، هنرمندان فرهیخته آملی از آنان قدرشناسی کردند.

اما کسب بیشترین آراء با حمایت هنرمندان، مبین وجود بستر فرهنگی مناسب توأم با مردمی هنرمند، هنردوست و هنرپرور در این شهر تاریخی می باشد!

محمد محمدی را اهالی هنر به خوبی شناخته و بی شک سپاسگزار حمایت های وی در شش سال گذشته و در همه ی عرصه های هنری هستند. مردی که با جسارت و ذکاوت خود، از هنرمندان آملی و هنرمندان میهمان و نیز حقوق مردم آمل در برخورداری و استفاده از آثار هنری،جانانه دفاع کرده است.

مسعود تسلیمی هم تنها عضو شورای شهر در دوره ی اخیر بوده که بارها به خاطر هنرمندان و حمایت از آثارشان،مطالبه گر حقوق آنان بوده و البته در این راه سخنان نابخردانه ی زیادی را به جان خریده است.

نکته مهم این است که این دو تن بیشتر در بین جامعه ی هنری آمل شناخته شده بودند، و کمتر در بین مردم شهر!

پس باید پذیرفت که امروز مردم آمل به یک بلوغ هنری رسیده اند! بستری از فرهنگ و هنر در این شهر ایجاد شده و مردم به هنرمندان شهرشان اعتماد کرده اند! پشتیبانی شهروندان آملی از دو کاندیدای مورد حمایت هنرمندان، نشان از تفکر "توسعه ی فرهنگی، پیش نیاز توسعه ی اقتصادی" دارد!

 این شهر متولیانی از جنس محمدی را می طلبد که دغدغه ی فرهنگ دارند!

 این شهر نمایندگانی از جنس تسلیمی را می خواهد که دلسوز هنرند!

به هر روی از چنین حماسه ی فرهنگی-هنری نباید به سادگی گذشت. چرا که کشورهایی در جهان به توسعه ی اقتصادی رسیده اند که از زیرساخت های فرهنگی خوبی برخوردار بودند.