جوانان در انتظار اقدام مسئولان برای بهبود وضعیت نابسامان اشتغال

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : امروز اشتغال به عنوان دغدغه اساسی در جامعه تبدیل شده است که شاهد بیکاری جمع کثیری از جوانان هستیم و ضرورت دارد اقدام اساسی برای رفع آن صورت پذیرد.

سال 96 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نام گذاری شده است که نشان می دهد وضعیت اشتغال در کشور مناسب نیست و باید تلاش های شایسته ای در این مسیر انجام شود.

شهرستان آمل از جمله نقاطی است که با وضعیت نابسامان اشتغال روبرو می باشد و نیاز است مسئولان شهرستان با این ظرفیت و پتانسیل بالایی که در آمل وجود دارد برای توسعه اشتغال گام های ارزنده ای بردارند.

جوانان آملی در انتظار اقدام اساسی مسئولان برای بهبود وضعیت اشتغال هستند و امیدواریم مدیران مرتبط در این عرصه تلاش های شایسته داشته باشند که به همین منظور جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد.

سید جعفر رسولی، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل در این جلسه افزود: بسیاری از سرمایه گذاران ما به شهرهای دیگر می روند که باید چاره اندیشی لازم صورت گیرد تا در شهر خودمان سرمایه گذاری کنند.

وی بیان داشت: شرکت های صنعتی تعطیل در شهرکها، واحدهای نیمه کاره و تمام کاره رهاشده باید شناسایی و ساماندهی لازم انجام پذیرد.

رسولی با بیان این که حفظ اشتغال موجود ضرورت دارد، گفت: نیاز است نسبت به اجرایی کردن مصوبات اقدام لازم انجام شود و آمار بیکاری واقعی در شهرستان نیز موجود باشد.

معاون فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: انتظارات موردنظر باید برآورده شود و در شهرستان آمل می توانیم بهتر از این ها کار کنیم و نیاز است در کنار صنعت در حوزه های کشاورزی، گردشگری، شیلات و دیگر عرصه ها ورود شود.

ولی اله چلابی، رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل در این جلسه افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نام گذاری شد که باید به صورت ویژه در این عرصه گام برداریم.

وی بیان داشت: اشتغال جدید باید در شهرستان ایجاد شود که عقب ماندگی زیاد می باشد و رفع این امر نیز همراهی همه دستگاهها را طلب می کند و بررسی وضعیت بازار کار منطقه در جهت کاهش بیکاری ضرورت دارد.

چلابی افزود: دستگاههای متولی امر اشتغال نسبت به ثبت اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد اقدام کنند و نیاز است برای جمع آوری اطلاعات نظام جامع بازار کار تلاش شود.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل تصریح کرد: باید امکانات و محدودیت های آموزش های فنی و حرفه ای شناسایی شود به سمت هدفمندکردن آموزش ها برویم.

وی افزود: باید نسبت به ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه گذاری بخش غیردولتی و رفع موانع سرمایه گذاری تلاش شود که تثبیت اشتغال نیز بسیار مهم می باشد.

چلابی با بیان این که اداره صنعت، معدن و تجارت آمل بعنوان دستگاه نمونه در بحث اشتغال انتخاب شد که 668 اشتغال در حوزه صنعت و 1031 اشتغال در حوزه اصناف ایجاد کردند و دیگر ادارات در رتبه های بعدی قرار دارند، گفت: در مجموع در سال گذشته 4856 اشتغال ایجاد شده در شهرستان آمل داشتیم.

چنگیز فروزان، رییس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل در این جلسه گفت: در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال باید تلاش های شایسته ای صورت گیرد که در سال گذشته و جاری برای اشتغال گام هایی برداشته شد که باید افزایش پیدا کند.

وی بیان داشت: اقدام خوب دولت تدبیر و امید در سال 95 نسبت به اهدای بسته رونق تولید بوده است و 96 واحد صنعتی و کشاورزی موفق به اخذ تسهیلات شدند که 39 واحد صنعتی و 57 واحد کشاورزی بوده است.

فروزان با اشاره به این که مجموعه تسهیلات اهدایی مبلغ 63 میلیارد و 543 میلیون تومان بوده است، ادامه داد: 145 واحد صنعتی و کشاورزی همچنان در بانک ها به سر می برند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل با بیان این که نتوانستیم شهرک های صنعتی موجود را توسعه دهیم، گفت: نیاز است 46 هکتار زمین مازاد دیزل داده شود تا شهرک های موجود را توسعه دهیم که در ایجاد فرصت های شغلی کمک می کند.

در پایان امیدواریم وضعیت اشتغال در سراسر کشور و شهرستان آمل رونق و گسترش پیدا کند که این امر می تواند برکات و دستاوردهای بسیاری داشته باشد.

گزارش : عبدالرضا عزیز کمالی