فرماندار ویژه آمل : هنوز شورای اسلامی شهر آمل در این قضیه نظر رسمی خود را اعلام و ابلاغ نکرده است که اراده خواستن در خصوص این قضیه در شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل وجود ندارد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین / عبدالرضا عزیز کمالی  :

ساماندهی متکدیان امری مهم و اساسی است که ضرورت دارد مدیریت شهری در این خصوص چاره اندیشی لازم را صورت دهد.

متاسفانه در بخش هایی از شهر آمل شاهد حضور متکدیان هستیم که غالب این افراد به صورت ساماندهی شده در سطح شهر حضور پیدا کرده و جلوه نازیبایی را به آمل زیبا می دهند.

آن چیزی که نشان می دهد گویای آن است مدیریت شهری برنامه ای مسنجم و سامان دهی شده برای بهبود این وضعیت ندارد که ضروری است تا اقدامات اساسی صورت پذیرد.

متاسفانه در بسیاری از شهرهای مازندران شاهد آن هستیم متکدیانی از کشورهایی نظیر پاکستان و افغانستان وارد استان شده و جلوه نازیبایی را به شهرهای ما افزودند که نیاز می رود برای این معضل تدبیری درست اندیشیده شود.

احمد منفرد، فرماندار ویژه آمل در گفتگو با خبرنگار ما اظهارداشت: بنای ما بر این بود کار فرهنگ سازی در کنار کار فیزیکی محو آثار تکدی گری انجام شود که تکدی گری پدیده شومی است و آثار نامطلوبی دارد.

منفرد ادامه داد: جاده هراز مدخل ورودی استان است و بیش از 50 درصد سفرها به استان از این جاده صورت می گیرد و در پارک میرزا کوچک خان عده ای از افراد از خارج کشور وارد شدند و به شکل بدی برای کمک متوسل می شوند که این افراد چهره آمل و مازندران را بد جلوه می دهند.

معاون استاندار مازندران افزود: در داخل شهر نیز در چندین نقطه چنین اموری را شاهد هستیم که به شکل زننده ای فعالیت کرده و جلوی تردد خودروها را می گیرند.

وی با بیان این که امر تکدی گری ظاهر قضیه است، گفت: به نظر می رسد خود بعضی از متکدیان در توزیع و فروش موادمخدر نیز نقش داشته باشند.

فرماندار ویژه آمل تصریح کرد: انجام تکدی گری جرم تلقی می شود و باید در ابتدا از این افراد تعهد گرفته شود تا در صورت تکرار به مراجع قضایی معرفی شوند که ضرورت دارد با انتخاب پیمانکار مرکز را فعال نگه داشته باشیم و یک شرکت اعلام آمادگی کرد و شرکتی از سوی استان معرفی شد که شهرداری باید می رفت راهکار قانونی را بعنوان مجری طرح اقدام می کرد و متاسفانه این قضیه به سرانجام نرسیده است.

معاون استاندار مازندران افزود: هنوز شورای اسلامی شهر آمل در این قضیه نظر رسمی خود را اعلام و ابلاغ نکرده است که اراده خواستن در خصوص این قضیه در شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل وجود ندارد که انتظار داشتیم شهردار و رییس شورای شهر در این جلسه حاضر باشند.

وحید حسین زاده، رییس اداره بهزیستی آمل در این جلسه تصریح کرد: در حوزه متکدیان سه بحث جمع آوری، نظارت و ساماندهی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد و می توانیم مانور فرهنگ سازی آگاهی بخشی مردم را در حوزه تکدی گری داشته باشیم.

وی با بیان این که تیم کامل روان شناسی را در مرکز می خواهیم تا آسیب شناسی صورت گیرد، گفت: برای راه اندازی مرکز نیاز می رود به مناقصه گذاشته شود تا هرکسی توانایی و تیم متخصص دارد وارد شده و اقدام لازم را اجرایی کند.

رویا کاکاوند مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار ما تصریح کرد: متاسفانه شاهد حضور متکدیان خارجی در برخی شهرهای استان هستیم که این امر جلوه بصری نازیبایی را به مازندران زیبا هدیه داده است که نشان می دهد مسئولان در عمل عزم شایسته ای ندارند.

وی بیان داشت: نیاز می رود تلاش شایسته انجام شود تا شاهد حضور هرچه کمتر متکدیان در سطح شهرها باشیم که این امر می تواند در ارتقای بهداشت روانی خانواده ها اثرگذار باشد.