معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل :همه دستگاهها وظیفه دارند در مناطق آسیب پذیر ورود جدی پیدا کنند تا برای کاهش آسیب های اجتماعی گام های شایسته و مورد نیاز برداشته شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : سید جعفر رسولی، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان آمل با بیان این که ضرورت دارد اقدامات لازم صورت گیرد تا همه افراد منطقه امت آباد دارای شناسنامه شوند، گفت: نیاز است با احراز هویت زمینه صدور شناسنامه انجام شود.

وی بیان داشت: همه دستگاهها وظیفه دارند در مناطق آسیب پذیر ورود جدی پیدا کنند تا برای کاهش آسیب های اجتماعی گام های شایسته و مورد نیاز برداشته شود.

رسولی ادامه داد: در منطقه امت آباد اقدامات خوبی صورت گرفت اما باید به گونه ای نیازهای این افراد را محقق کنیم تا به سمت آسیب های اجتماعی حرکت نکنند که اگر در این مسیر حرکت نکنیم همه شهر را دربرمی گیرد.

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل اظهارداشت: باید همه دستگاههای اجرایی کمک های لازم را صورت دهند که نیاز است بحث اشتغال این افراد را حل کنیم تا به گونه ای هزینه های زندگی آنان فراهم شود.

وی بیان داشت: در امت آباد فعالیت های ارزنده و رو به پیشرفتی صورت گرفت اما بحث اشتغال مغفول مانده و نیاز می رود با جدیت پیگیری شود تا درآمد زندگی آنان به نحوی شایسته فراهم شود.

رسولی خاطرنشان کرد: اگر همه امکانات مورد نیاز را به منطقه امت آباد ببریم باز هم برای زندگی نیاز به درآمد دارند که نیاز می رود برای این امر فکری انجام شود تا دامنه آسیب های اجتماعی کل شهر را فرانگیرد.

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: دستگاههای مرتبط امر پای کار آمدند تا در راستای بردن امکانات به منطقه امت آباد اقدام شود و برای اشتغال هم باید همان گونه ورود پیدا کنیم که در کنار آن باید به آموزش هم توجه شود.

علیپور، نماینده شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل در این جلسه اظهارداشت: برگزاری کلاسهای آموزشی در زمینه مهارتهای فرزندپروری برای والدین که دارای کودکان 2 تا 9 سال می باشند را در شهرستان داشتیم.

وی از برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه مهارتهای زندگی برای والدین، نوجوانان و جوانان خبرداد و بیان داشت: کلاس های آموزشی در زمینه پیشگیری از اعتیاد، رعایت بهداشت فردی و دیگر دوره ها صورت گرفته است.

علیپور با بیان این که ارائه خدمات مشاوره ای اچ آی وی صورت می گیرد، افزود: ارائه دفترچه بیمه سلامت ایرانیان را به 90 درصد افراد تحت پوشش در منطقه امت آباد داشتیم.

نماینده شبکه بهداشت و درمان آمل خاطرنشان کرد: تکمیل بانک اطلاعاتی از منطقه امت آباد جهت بازنگری و نیازسنجی صورت گرفته است و خدمات کاهش آسیب به زنان نیز انجام می شود.

وی با بیان این که سالانه برای هر بیمار مبتلا به اچ آی وی مبلغ 40 میلیون تومان هزینه می کنیم، گفت: شناسایی خودمان را در کمپ ها و مراکز ام ام تی متمرکز کردیم.

علیپور اظهارداشت: اگر درمان را برای بیماران اچ آی وی زود شروع کنیم جلوی انتقال را می گیریم و افراد می توانند عمر طبیعی داشته باشند.