رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل : ۱۵۰ نوع خدمت به افراد از زمان قبل از تولد با انجام آزمایشات و مشاوره های ژنتیکی، در هنگام تولد با غربالگری شنوایی و ... تا دوران سالمندی و پایان عمر ارایه می کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : در راستای اجرایی نمودن مصوبات کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد شهرستان آمل و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی عمومی دومین پایگاه اطلاع رسانی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در سال جاری در یوم الله ۲۲ بهمن ماه در مصلای نماز جمعه شهرستان آمل برپا شد و طی آن حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرتضوی امام جمعه آمل، منفرد معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل و حسین زاده رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل از این پایگاه بازدید کردند.

وحید حسین زاده رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل ضمن ابراز رضایت از استقبال شهروندان از این پایگاه گفت: علی رغم اینکه مسول و کارشناسان امور توسعه و پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان آمل در این محل نسبت به امر اطلاع رسانی در خصوص آسیبهای اجتماعی و اعتیاد به عموم شهروندان اشتغال دارند، اداره بهزیستی شهرستان آمل در کنار اطلاع رسانی شفاهی نسبت به تهیه بیش از هزار نسخه پمفلت در خصوص آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در این پایگاه اقدام کرده است که در بین شهروندان توزیع می شود.

حسین زاده با اشاره به اینکه پیشگیری به عنوان موثرترین و کاربردی ترین اهرم کاهش ابتلا به آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در جامعه است، خاطر نشان کرد که تمام هدف ما از برپایی این پایگاه، اطلاع رسانی و آگاهسازی در خصوص آسیبهای اجتماعی و اعتیاد و ارتقای سطح دانش و اطلاعات مردم درباره اینگونه آسیبها است تا بتوان از این طریق گامی موثر در جهت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد برداشت.

رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل ادامه داد :  عصری که دران زندگی میکنیم بنامهای متعددی از جمله عصر سرعت ، تغییر، اطلاعات ، ارتبلطات ودیجیتال وبطور خلاصه عصر عصیانهای اجتماعی وفرهنگی رابخود اختصاص داده است.

وی اشاره کرد : جامعه جهانی با چند پارگی فرهنگی ورنگین کمان فرهنگی مواجه است ،ماباید مسایل اجتماعی را بارویکرد اجتماعی حل کنیم و کمیته فرهنگی وپیشگیری مسله اعتیاد راحساس سازی کنیم وبااطلاع رسانی واگاه سازی جامعه را هوشیار سازیم

حسین زاده تاکید کرد : برای پایگاه اجتماعی یعنی خانواده تامدرسه ودانشگاه ورسانه حرکت جمعی منسجم در فعالیتهای پیشگیرانه داشته باشیم.

وی اشاره کرد : در حال حاضر اداره بهزیستی شهرستان آمل بیش از ۱۵۰ نوع خدمت به افراد از زمان قبل از تولد با انجام آزمایشات و مشاوره های ژنتیکی، در هنگام تولد با غربالگری شنوایی و ... تا دوران سالمندی و پایان عمر ارایه می کند.

 وی ادامه داد : در چند هفته گذشته اداره بهزیستی شهرستان آمل با ادارات و نهادهای مختلف از جمله نظام پزشکی، اصناف و اتحادیه ها و فنی و حرفه ای در راستای تسهیلگری، اشتغال و سلامت برای مددجویان تحت پوشش اداره بهزیستی تفاهم نامه هایی انعقاد شد.

حسین زاده با اشاره به اینکه در شهر آمل ۳۱ خانواده دارای دو معلول وجود دارد که در دولت تدبیر و امید این فرصت بوجود آمده تا این خانوادهها ۳۲ میلیون تومان کمک هزینه مسکن دریافت کنند عنوان داشت :  در این میان تمامی این خانوادهها قادر به تهیه و پرداخت سهم آورده اولیه خود نیستند که به همین دلیل کمک خیر ان می تواند این مشکل را مرتفع سازد.

وی همچنین از دیداردبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران از پایگاه اطلاع رسانی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد  ، برگزاری کارگاه آموزشی طرح آینه بر اساس مدل امید «مدیریت مهارت و دانش رفتار» برای متقاضیان طلاق شهرستان آمل در اورژانس اجتماعی ، برگزاری کارگاه آموزشی آگاهسازی پیشگیری از معلولیتهای ناشی از اختلالات ژنتیک در مدرسه مقطع دوم دبیرستان دخترانه شاهد ، جلسه هم اندیشی با معاونت وظیفه عمومی نیروی انتظامی ، دیدار معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی مازندران با حاج اقا علیزاده مدیر کل اوقاف در خصوص زمین مسکن دومعلول شهری امل جهت تسریع وتشهیل صدور پروانه ساختمان وتحویل به انجمن خیرین مسکن ساز استان ، افتتاح دو مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در شهرستان آمل ، جلسه هم اندیشی با  سرپرست کانون نظام مهندسی شهرستان آمل با هدف مناسب سازی محیط و ارایه تسهیلات جهت صدور پروانه ساخت مسکن به مددجویان تحت پوشش اداره بهزیستی ، با هدف بررسی قانون جامع حمایت از معلولان و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش اداره بهزیستی وغیره خبرداد