به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : در هفتمین روز از ایام الله دهه مبارک دو مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی با حضور خانم رحمانی معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی مازندران، آقای حسین زاده رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل و کارشناسان امور توسعه پیشگیری استان و شهرستان افتتاح شد.

در حاشیه این مراسم وحید حسین زاده رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل، ضمن خوشامدگویی به خانم رحمانی و تبریک و گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشتند که در حال حاضر در شهرستان آمل ۵ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی فعالیت می کنند که با افتتاح این دو مرکز، تعداد مراکز مشاوره به ۷ مرکز افزایش خواهد یافت. حسین زاده بیان نمود که طی ۹ ماهه اول سال ۱۳۹۵ حدود ۳۸۰۰ نفر به مراکز مشاوره تحت نظارت اداره بهزیستی شهرستان آمل مراجعه کردند که از بین حدود ۷۳ درصد زن و حدود ۲۷ درصد مرد بودند.

حسین زاده تصریح کرد که علاوه بر مراکز مشاوره، ۴ مرکز سلامت روان محلی تحت نظارت اداره بهزیستی آمل در حال فعالیت هستند که به ارایه خدمات به افراد مناطق آسیب خیز، حاشیه شهر و روستاها می پردازند و طی ۹ ماهه اول سال ۱۳۹۵ حدود ۲۰۰۰ نفر به این مراکز مراجعه کردند که از این بین حدود ۷۷ درصد زن و حدود ۲۳ درصد از مراجعان مرد بودند.

خانم رحمانی معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی مازندران اظهار داشت که مراکز مشاوره شرکای اجتماعی اداره بهزیستی هستند که به این اداره در دستیابی به اهداف سازمانیش کمک می کنند. رحمانی بیان کرد که در حال حاضر ۱۲۳ مرکز مشاوره در سطح استان فعالیت می کنند که بر اساس سطح بندی که برای این مراکز وجود دارد؛ ۸۲ مرکز خدمات مشاوره ای عمومی، ۱۷ مرکز خدمات مشاوره ای تخصصی در حوزه های خانواده، تحصیلی و تربیتی و ۲۴ مرکز نیز خدمات سلامت روان محلی را به گروههای مختلف سنی ارایه می کنند.

در ادامه رحمانی تصریح کرد که مراکز سلامت روان محلی در مناطق آسیب خیز، حاشیه شهر و روستاها برای بهبود سلامت روانی، بالا بردن سطح دانش و آگاهی در زمینه سلامت روانی و ارتقای کیفیت زندگی افراد این مناطق دورههای آموزشی را در زمینه های مختلف از جمله مهارتهای زندگی و مهارتهای فرزندپروری برگزار می کند.

رحمانی بیان داشت افراد نیازمند با اولویت قرار دادن مددجویانی که تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند بنا بر تشخیص مددکار از ۵۰ تا ۷۰ درصد تعرفه مشاوره ای از یارانه مشاوره برخوردار می شوند.