مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: باید نگاهها را عوض کنیم و ضروری است تا در چهارچوب قانون حرکت کنیم

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : محمدمهدی احمدی، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با امام جمعه آمل که مدیرکل ارشاد مازندران ، رئیس ارشاد آمل ودبیر جشنواره تئاتر فجرحضور داشتند  با بیان این که ائمه جمعه در شهرهای می توانند بعنوان پشتوانه برنامه های هنری باشند، گفت: هدایت و نظارت ائمه جمعه می تواند جلوی بسیاری از ناهنجارهایی که در عرصه هنر ایجاد می شود را بگیرد و رهنمودهای این عزیزان اثرگذار است.

وی افزود: با هدایت پدرانه ائمه جمعه در شهر و همکاری با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی یک نشاط شرعی در ایجاد شود و خدایی ناکرده در این مسیر حرکت نکنیم تا از طرف دشمنان خارجی نشاط کاذب به مردم تزریق شود.

 مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: اقتضای جوانی است که تلاش کند و ما باید برنامه ریزی داشته باشیم تا هدایت ها در جهت صحیح باشد و اگر در نظام فکری برنامه ریزی برای نشاط جوانان وجود داشته باشد مشکلات کمتری خواهیم داشت.

 احمدی ادامه داد: باید نگاهها را عوض کنیم و ضروری است تا در چهارچوب قانون حرکت کنیم و اگر تمام برنامه های هنری قانونی باشد با مشکلات کمتری روبرو خواهیم بود.

 وی تصریح کرد: کسانی که با مجوز برای برگزاری برنامه های هنری  اقدام می کنند تمام جوانب را درنظر می گیرند و اگر مدیریت درست کنیم شاهد برنامه های شاد که مورد پسند مردم باشد خواهیم بود.

  مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که نمی شود به سبب چند نظر برنامه های هنری را  ممنوع کرد، گفت: متاسفانه ممنوع کردن برنامه های هنری سبب می شود که گروه های زیرزمینی فعالیت خود را ادامه دهند.

احمدی ادامه داد: خاصیت برنامه های هنری این است که باید مدیریت کنیم و اگر این مدیریت وجود نداشته باشد از چهارچوب حاکمیتی خارج می شویم  و برنامه های هنری هدایت شده سبب کاهش جرائم و معضلات اجتماعی می شود که باید نشاط جوانان را تامین کنیم.

وی وظیفه اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نظارت و حمایت از جریانات فرهنگی، هنری و مذهبی دانست و افزود: در این راستا تفویض کردن امور به بخش خصوصی یکی از مواردی است که در اولویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد.

احمدی تصریح کرد: ظرفیت ها و استعدادهای بسیار خوبی در حوزه های مختلف قرآنی، فرهنگی و هنری در استانها داریم و باید این استعدادها را شناسایی و از این ظرفیت استفاده لازم را داشته باشیم.

وی افزود: امروز زبان هنر از زبان خطابه تاثیر بیشتری دارد و هنرمندان می توانند با یک برنامه ریزی منطقی بسیاری از خوبی ها و ارزش ها را به جامعه منتقل کنند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  یادآورشد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتماد سازی خوبی را در فضای فرهنگی و هنری ایجاد کرده است و با این امر می توان پشتوانه خوبی به نام اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در عرصه های  مختلف داشته باشیم.

 حجت الاسلام والمسلمین سید جلیل مرتضوی امام جمعه آمل با بیان اینکه دادن مجوز برای برنامه های هنری باید کارشناسی باشد، گفت: باید در دادن مجوزها مسائل شرعی و خواسته های جامعه دیده شود تا خدایی ناکرده مشکلاتی بوجود نیاید.

 وی افزود: متاسفانه در جامعه شهری امروز گریه ها عمومی و شادی و خنده ها مخفی شده است و کسانی هستند که برداشت های نادرستی از اسلام ناب محمدی دارند درحالی که ائمه اطهار(ع) به امر شاد بودن تاکیدات فراوانی داشتند.

امام جمعه آمل خاطرنشان کرد: زیبنده جامعه اسلامی زیبنده نیست که جوانان برای شاد بودن به دنبال برنامه های زیرزمینی بروند و نیاز است تا مدیران فرهنگی با برنامه ریزی حرکت کنند.

 امام جمعه آمل ادامه داد: ما با برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مخالف نیستیم بلکه نباید با دادن مجوزها ارزش های نظام و اسلام زیر سووال برود.

 حجت الاسلام مرتضوی تصریح کرد: فضای آرامش، شادابی و نشاط در جامعه باشد و باید این شادابی به نفع جوانان قرار گیرد و امروز ۲۳ نهاد با بودجه های فراوان در کشور درگیر آسیب های اجتماعی هستند اما باز هم شاهد افزایش آسیب های اجتماعی هستیم. 

وی اظهارداشت: خوشبختانه  تعامل بسیار خوبی با مراکز فرهنگی داریم که درآینده نزدیک پژوهشکده صحیفه سجادیه که در جامعه اسلامی مظلوم واقع شده است را راه اندازی می کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باتفاق مدیرکل ارشاد اسلامی مازندران  ضمن زیارت بقعه مطهر میر بزرگ  ( میر قو الدین مرعشی )  موزه شهدا را از نزدیک مورد بازدید خود قراردادند.