مدیر آموزش وپرورش شهرستان آمل : دنیای اینترنت دنیای کسب و کار است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : با حضور معاون امور متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران، مدیر و معاونین آموزش و پرورش آمل، رئیس دانشگاه فذا، عضو کمیسیون تخصصی دفتر تالیف کشور، رئیس دانشگاه فرهنگیان آمل، اساتید و کارشناسان و مدعوین، اولین همایش علمی تخصصی هنرآموزان رشته کامپیوتر مازندران در دانشگاه جامع علمی کاربردی فذا و به میزبانی اداره آموزش و پرورش آمل برگزار شد.

دکتر عباس مرزبند مدیر آموزش و پرورش شهرستان آمل با بیان اینکه برپایی چنین همایش هایی می تواند در حوزه تعلیم وتربیت تاثیرگذار باشد گفت: امروز اینترنت و کامپیوتر دنیا را تسخیر کرده است و امری اجتناب ناپذیر می باشد.

 وی افزود: برای بهره وری از این دستاورد بزرگ باید بستر سازی صورت گیرد تا بتوانیم در بخشی از فرهنگ عمومی این علم را خوب معرفی کنیم.

مرزبند با بیان اینکه بسترهای کافی دنیای اینترنت دنیای کسب و کار است بیان داشت:  ضرورت دارد با برگزاری چنین همایش هایی بتوانیم نگاهها را در فرزندان ایجاد کنیم تا برای آینده در جهت داشتن زندگی سالم گام بردارند.

مدیرآموزش و پرورش شهرستان آمل تاکید کرد: آنچه که در دنیای اینترنت و کامپیوتر درعرصه امروز شاهد آن هستیم ساخت تفکر انسان و زائده اندیشه های انسانی است و انسان بود که این دستاورد را خلق کرد و آنچه که انسان را برتر و اشرف مخلوقات کرد.

مرزبند اشاره کرد: در شهرستان آمل 1650 کلاس هوشمند انجام شد و امید واریم که از به درستی استفاده کنیم.

اسفندیار نظری معاون امور متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه برگزاری چنین همایش هایی در حقیقت استفاده از علوم روز دنیا است گفت: نباید چنین همایش هایی را برگزارکنیم ولی با منطق دیروز عمل کنیم و ضرورت دارد با طرح نو وارد بازار شویم.

وی اشاره به اینکه بیش از 70 درصد جوانان بیکار هستند ادامه داد: انسان دارای توسعه دارای خصایص جذب، گزینش، آموزش و نگهداری می باشد که بزرگترین اشکال درکشور نگهداری نیروها می باشد.

معاون امور متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با بیان این که ایجاد دانشگاه جامع علمی کاربردی و مراکز فنی وحرفه ای دو رویکرد برای اشتغال زایی می باشد عنوان داشت: ماهیت رشته کامپیوتر مسائل اقتصادی و اشتغالزایی را درپی خواهد داشت و وجود آموزش های مهارتی مثل کامپیوتر در بازار کار است.

نظری مهمترین آسیب بیکاری را عدم وجود نیروی ماهر برشمرد وگفت: باید تمام همت و تلاش خود را در امر ایجاد رشته هایی که اشتغال زایی  و خود اشتغال را به دنبال داشته باشد برویم.

وی اظهارداشت: فارغ التحصیلان کامپیوتر نقش مهمی درکشور دارند ولی متاسفانه با وجود دانش آموختگان این رشته اتوماسیون اداری با شیوه سنتی اداره می شود و چطور می توانیم رقابت جهانی داشته باشیم.

نظری تاکید کرد: نیاز است در آموزش وپرورش در رشته کامپیوتر و گرافیک یک انقلاب جدیدی را ایجاد کنیم و دربین دانش آموزان تقویت کنیم که متاسفانه در کشورمان مشکل اصلی نداشتن برنامه محوری می باشد.

معاون امور متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: فارغ التحصیلان کامپیوتر نه تنها کسب و کار را بهمراه خواهند داشت بلکه ارز آوری خوبی دارند.

نظری اشاره کرد: در آینده مبنای بی سوادی نداشتن علم کامپیوتر می باشد و تاثیر گذاری فن آوری و اطلاعات در زندگی ما امر اجتناب ناپذیر است.

دکتر محمدباقر لیمویی، رییس دانشگاه علمی کاربردی فذا آمل اظهارداشت: این مرکز از سال 82 با 2 رشته کار خود را شروع کرد که در حال حاضر 1400 دانشجو و 20 رشته گرایش دارد.

رییس دانشگاه علمی کاربردی فذا آمل به اهم عملکرد و دستاوردهای آموزشی دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: تدوین بعضی از رشته های کارشناسی ارشد و بازنگری در رشته های کارشناسی، افزایش تعداد دانشجو، جذب مدرسین با تخصص، برگزاری جلسات منظم شورای آموزشی، توسعه کمی رشته ها، فارغ التحصیلی بالغ بر 3600 دانشجو و برنامه ریزی جهت تحصیل شاغلین از جمله فعالیت ها بوده است.

لیمویی بیان داشت: آغاز بهره برداری از مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان آمل، برگزاری دهمین دوره مسابقات ملی عملیات حرارتی، هوشمندسازی دانشگاه، راه اندازی مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی، افزایش کتب کتابخانه، تالیف چندین نسخه کتب درسی، انتشارات مقالات علمی، برپایی نمایشگاه های فرهنگی، تشکیل انجمن های دانشجویی علمی و بسیج و برگزاری سمینارها از جمله موفقیت های این مرکز بوده است.

در این همایش دکتر جواد وحیدی استاد دانشگاه و سرکارخانم مهندس مهناز کارکن عضو کمیسیون تخصصی دفتر تالیف کشور و سرکار خانم دکتر پردیس پیرایش استاد دانشگاه در خصوص نقش کامپیوتر و تالیف کتب جدید کامپیوتر برای دانش آموزان مطالبی را عنوان داشتند.

در حاشیه مراسم مهندس حسین رضایی معاون آموزش متوسطه نظری و مهارتی آموزش و پرورش آمل، سیاست ها و برنامه های سال تحصیلی ۹۶ - ۹۵ و در حال اجرای متوسطه اول شهرستان را تشریح نمودند. .

وی هدف کلی آموزش دوره اول متوسطه ، نهادینه کردن عدالت آموزشی و تربیتی با تأکید بر سه محور مهم و اساسی؛ یعنی مهارت های معلمان، اصلاح و تحکیم رابطه بین معلم و دانش آموزان و نظارت بر فرایند آموزش با تمرکز بر کیفیت فرصت های تربیتی و هدایت تحصیلی مناسب در پایان دوره ( پایه نهم ) را در راستای تحقق  سند تحول بنیادین دانست.

رضایی اشاره کرد: در این همایش یک روزه 200 نفر از هنر آموزان کامپیوتر شهرهای مازندران حضورداشتند و مباحت مطرح شده همایش اینترنت اشیاء، شیء گرا و بررسی محتوای کتب جدید با حضور اساتید دانشگاه، مولفین کتاب درسی و مدرسین سامانه مجازی LTMS بوده است.