مدیر جهادکشاورزی شهرستان آمل : 212 واحد مرغداری دارای مجوز و تحت پوشش می باشد که 170 واحد دیگر در حال تمدید پروانه هستند که شناسائی شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین :  سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل در جلسه شورای کشاورزی شهرستان آمل گفت: بارش سنگین برف اخیر به 3754 هکتار باغات شهرستان خسارت وارد کرد.

 وی افزود: عمده خسارات برای پرتقال بود که قبل از بارش برف فقط 2 در صد توسط باغداران برداشت شد.

اسلامی عنوان داشت: سالانه بیش از 40 هزار تن پرتقال برداشت می شد که از این مقدار 30 تن در برف اخیر یخ زده و ماندگاری ندارد.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آمل اشاره کرد: به دستور مسئولین استانی پرتقال هایی که قابل مصرف بوده برای آبمیوه گیری و کنسانتره به مراکز غرب مازندران ارسال شد که در این بخش شهرستان آمل با ارسال بیش از هزار تن رتبه اول را دارد. .

اسلامی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان را جهت پرداخت تسهیلات به خسارت دیدگان برف در نظر گرفته است اظهارداشت: 30 میلیارد تومان برای  دادن وام های بلاعوض و 10 میلیارد تومان برای خرید کیوی با قیمت 600 تومان می باشد.

وی با بیان اینکه آمل از جمله شهرهایی می باشد که در بخش طیور زبانزد در منطقه است، گفت: 212 واحد مرغداری دارای مجوز و تحت پوشش می باشد که 170 واحد دیگر در حال تمدید پروانه هستند که شناسائی شدند.

اسلامی تصریح کرد: شهرستان آمل 18 درصد تولید مرغ استان تامین می کند که در طول 38480 تن میزان تولید مرغ گوشتی می باشد.

 مدیرجهادکشاورزی شهرستان آمل گفت : 12310 تن دیگر توسط واحدهایی که پروانه را تمدید می کنند به بازار عرضه می شود.

اسلامی اظهار داشت: جایگاه تولید شهرستان در بخش دام و طیور نسبت به استان در خصوص گاو اصیل هشت درصد، گاو دورگ ۱۷.۵ درصد، گاو بومی سه درصد ،گوسفند و بره ۹.۸ درصد، بزغاله ۱۰.۶ درصد، مرغ گوشتی ۱۸.۷ درصد، مرغ مادر گوشتی ۱۱.۱ درصد، مرغ تخم گذار ۶۰.۲ درصد، مرغ بومی ۱۸.۷ درصد، اردک ۳.۹ درصد، بوقلمون ۱۷.۴ درصد، غاز ۱۳.۱ درصد، جوجه یک روزه ۲۷ درصد، زنبور داری ۱۵.۴ درصد شتر، مرغ ۲۰ درصد است.

وی ادامه داد: صنعت طیور کشور به دلیل حجم سرمایه گذاری، اشتغال ایجاد شده و تولید مواد پروتئینی دارای اهمیت و ارزش بالایی می باشد..

اسلامی چالش های این صنعت را به سه دسته اشاره کرد و گفت: توسعه کمی صنعت با رویکرد جدی به کیفیت عدم صادرات با توجه به بضاعت تولید، افزایش تولید و انباشت آن با توجه به سرانه مصرف و فرسوده بودن ناوگان و جایگاه های تولید، هدر رفت سرمایه و حامل های انرژی و افزایش استهلاک سرمایه ثابت و جاری از جمله چالش ها است.