رییس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه :تلاش داریم تا آزمایشگاه جامع مولکولی سرطان را در این مرکز ایجاد کنیم و نیاز به اعتبار 1 میلیارد تومانی است +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : دکتر محسن آسوری، رییس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد اظهارداشت: مجموعه را به پرسنل واگذار کردیم که احساس تعلق دارند و در افزایش درآمد و کاهش هزینه سهم بری برای آنان وجود دارد که با این کار خدمات ما بیشتر می شود و در طول 5 سال توانستیم درآمد را 70 برابر کرده و هزینه ها را کاهش دهیم.

وی تصریح کرد: نداشته های استان را رصد می کنیم و با کمک بخش خصوصی دنبال این هستیم تا فعالیت مورد نظر را ارائه دهیم که 19 شرکت دانش بنیان داریم و مذاکرات خوبی هم با سرمایه گذاران خارجی صورت گرفته است.

آسوری اظهارداشت: شرکت های ما در حوزه تولید کیت، واکسن، داروها و دیگر امور فعالیت می کنند که کیت تشخیص حلال و حرام آماده ارائه با بازار است و تاکنون 6 محصول ما تجاری سازی گردیده و وارد بازار شد.

رییس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران با بیان این که برنامه های نرم افزاری حوزه سلامت وارد بازار شده است، ادامه داد: اعتقاد داریم باید خودمان درآمد کسب کنیم و بتوانیم با آن پژوهش داشته باشیم که اگر پژوهش ما اقتصاد محور نباشد نمی توانیم کار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از نمونه خون ها استفاده کردیم و در حدود 8 ماه بیش از 2 هزار نمونه خون شهروندان را گرفتیم و آماده کار ژنتیکی خوبی هستیم که رابطه آلاینده های غذایی و باقیمانده سموم در بروز سرطان بررسی می شود.

آسوری افزود: برای انجام این کار تفاهم نامه ای میان پژوهشکده شمال انستیتوپاستور ایران، مرکز بیماری های گوارش هراز آمل، انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین و انجمن خیرین حامی پژوهش آمل منعقد شده است تا مطالعه آینده نگر سرطان صورت گیرد.

رییس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: 5 محصول غذایی استان مازندران دارد به کشور صادر می شود و باید ارتباط علمی و منطقی را درخصوص شیوع سرطان بررسی کنیم که آیا با این محصولات ارتباط دارد یا ندارد و به آن جواب دهیم.

وی افزود: غذا اگر آلوده باشد بیمار می شویم که باید غذای خود را ساماندهی کنیم و نیاز است روزی شود تا استان مازندران برنامه ای منسجم برای ساماندهی غذای سالم در کشور داشته باشد.

آسوری ادامه داد: انجمن خیرین حامی پژوهش را ایجاد کردیم و هدف ما این بود تا خیرین را در فعالیت پژوهشی که در بودجه ها مغفول است وارد کنیم و این انجمن می تواند برای ترویج پژوهش گام بردارد.

رییس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: تلاش داریم تا آزمایشگاه جامع مولکولی سرطان را در این مرکز ایجاد کنیم و نیاز به اعتبار 1 میلیارد تومانی است و فعالیت با تعرفه دولتی برای تشخیص سرطان صورت می گیرد.

وی بیان داشت: با شعار تجمیع منابع برای همه در این مجموعه کار می کنیم و رسالت ما در 5 استان شمالی است و مجموعه ای بین دستگاهی هستیم و مدل مدیریت ما مدیریت شبکه ای و مجازی است که انستیتو پاستور با هدف کمک به سلامت مردم در جهان ایجاد شد که انستیتو پاستور ایران نزدیک به صد سال قدمت دارد و این مرکز از سال 73 در شهرستان آمل ایجاد شد و در 6 حوزه شامل پژوهش، آموزش، تولید، مرکز رشد و دیگر امور فعالیت می کند.