به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : يحيي عسگري پور در جلسه مديريت بحران در بخش امام زاده عبدا...(ع) از دستگاه هاي مجري و خدمات ده خصوصا بسيج حوزه مقاومت که از روز اول بحران در کنار ساير دستگاه ها حضور فعال ميداني داشته تقدير و تشکر داشته و اظهار داشت: از واحد هاي نانوايي و کارگاه هاي خصوصي که در زمان بحران همگام و همراه در جهت رفع مشکلات و ارائه خدمات بوده کمال تشکر را داريم.

وی افزود: دستگاه هاي مجري و خدمات ده نتوانستند مصوبات مديريت بحران و پدافند غير عامل و مصوبات فرمانداري و بخشداري را عمل کنند و پيش بيني و پيشگيري لازم را نداشتند گله داريم و و شرمنده روستاييان عزيز شديم و ميتوانستيم بهتر از اين عمل کنيم.

وی ادامه داد: اين موضوع در عصر ارتباطات و امکانات قابل قبول نيست و انتقاد بر ما وارد است و اگر دستگاه هاي مجري و خدمات ده به مصوبات مديريت بحران که در جلسات مطرح مي کردند  جامه عمل مي پوشاندند يقينا در زمان حوادث بهتر عمل مي شد و مردمان عزيز کمتر اذيت مي شدند.

بخشدار امام زاده عبدالله عنوان داشت: قطع سر گشاخه درختان ، جمع آوري تير هاي فرسوده و نظارت داشتن در آنها و عدم تهيه ژنراتور در مجتمع هاي آبرساني و شارژ نگه داشتن مراکز مخابراتي و داشتن موتور برق يک پيشگيري است و عدم اين پيشگيري ها سبب مشکلاتي در زمان بحران مي شود.

عسگری پور تاکید کرد: هزينه مقابله و مرمت و بهسازي را در پيش بيني و پيشگيري ببينيم يعني خسارت کمتري در زمان بحران متحمل مي شويم و مطمئنا مي توانيم با آرامش در زمان بحران مديريت کنيم.

وي خاطر نشان کرد: دهياران وشوراها موظفند همه موارد خطر ساز و خطر آفرين را در هر روستا شناسايي کنند و در جهت رفع آن با ساير دستگاه ها همکاري کنند و هرگونه کم و کند کاري قابل توجيه نيست.       

وی تاکید کرد: در بارش اخير برف سنگين خساراتي بر مرکبات و نهال و نهالستان و ميوه کيوي، گلخانه ها، سازه و پوشش گلخانه، دامداري، مرغداري، انباري دان و علوفه هاي سبز، انبار مرکبات در برداشت اول و خسارت به 300 خانه که در مجموع تقريبا بيش از 60 ميليارد تومان بر آورد شد که با مديريت درست بحران مي شد اين ميزان خسارت را کاهش داد.