مرکز فرهنگی قرآنی بصیرت آستان مقدس امام زاده ابراهیم(ع) آمل همزمان با نخستین روز از هفته وقف میزبان جلسه شورای اداری آمل بود.+عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال  آنلاین : حجت الاسلام ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران در جلسه شورای اداری آمل که به مناسبت دهه وقف در مرکز فرهنگی قرآنی بصیرت آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) آمل برگزار شد اظهارداشت: با تفکر بسیجی توانستیم انجام وظیفه کنیم و رهبری معظم انقلاب بر این امر توجه دارند تا با تفکر انقلابی و بسیجی کشور را اداره کنیم.

وی تصریح کرد: امسال دهه وقف را داریم که ویژه برنامه هایی با هدف گسترش فرهنگ وقف، هدایت مردم برای وقف های جدید و بیان عملکرد ادارات اوقاف و امورخیریه برگزار می شود.

حجت الاسلام علیزاده افزود: همایش وقف و رسانه، نشست های صنفی وقف، غبارروبی بقاع متبرکه و مزار شهدا، دیدار با خانواده های معظم شهدا، برپایی ایستگاه های همه واقف باشیم، سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه و دیگر برنامه ها صورت می گیرد.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران ادامه داد: هنوز وقف به معنای حقیقی کلمه جا نیافتاده است و هر میزانی در حوزه وقف کار کنیم کم است و وقف دایره وسیعی دارد.

وی با بیان این که وقف در آغاز رفتار کریمانه واقف است، گفت: وقف و اقتصاد مقاومتی ارتباط تنگاتنگی دارند و ضرورت دارد تلاش کنیم تا شعار همه واقف باشیم نهادینه شود.

حجت الاسلام علیزاده با اشاره به این که ترویج فرهنگ وقف زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی می شود، گفت: وقف نردبان محکمی برای اقتصاد مقاومتی است و همه ما مدیون وقف و بزرگ شده مکتب قرآن و اهل بیت معصومین هستیم.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران تصریح کرد: ضرورت دارد در حوزه وقف جدی تر ورود پیدا کرده و حمایت های شایسته ای از آن صورت گیرد که آثار و برکات والایی دارد.

وی ادامه داد: نیاز است نهضت بزرگ وقف در جامعه ایجاد شود که حضور و تلاش مدیران در این عرصه اثرگذاری والا و شایسته ای را دارا است.

حجت الاسلام علیزاده اظهارداشت: خروجی وقف سبب تحقق دغدغه مقام معظم رهبری که همان اقتصاد مقاومتی است می شود و وقف سفره پربرکتی است که همگان دور آن نشسته و بسیاری از مشکلات به برکت آن حل می شود.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی اقتصادی مردمی است که باید از ظرفیت های نیروی انسانی و فرصت های داخلی که وجود دارد نهایت بهره گیری را داشته باشیم.

وی افزود: وقف برگرفته از اراده مردم است که عده ای با این کار دل در گرو آینده بشریت دارند و ضرورت دارد در حوزه وقف کمک های شایسته ای صورت گیرد.

حجت الاسلام علیزاده خاطرنشان کرد: با وقف می توانیم نیازهای جامعه را رفع کنیم و در زمینه رفع آسیب ها و فقر جامعه گام های شایسته ای برداریم که در کنار آن نام واقفان برای همیشه ماندگار است و جاویدان می ماند.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران افزود: حفظ و حراست از موقوفات، بهره وری بیشتر از موقوفات و اجرای امینانه نیت واقفان خیراندیش از وظایف اوقاف است.

وی با بیان این که بقاع متبرکه ظرفیت ارزشمندی برای رشد و ترقی نوجوانان و جوانان هستند، گفت: در سالجاری 74 وقف جدید داشتیم و نزدیک به 9 میلیارد ریال نقدی و 50 میلیارد ریال غیرنقدی در اجرای طرح مودت انجام شده است.

حجت الاسلام علیزاده اظهارداشت: نسبت به سنددار کردن 720 موقوفه اقدام شده است که 210 مورد احکام به نفع موقوفات صادر و 400 هکتار از اراضی احیا و 18 موقوفه نیز کشف شده است.

حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی، امام جمعه آمل در این جلسه اظهارداشت: ضرورت دارد دست در دست هم دهیم تا مسائل و مشکلات مردم حل شود که منتی بر مردم نیست و باید از همه ظرفیت ها برای خدمت رسانی شایسته به مردم استفاده شود.

امام جمعه آمل با اشاره به سالروز رحلت پیامبر اکرم و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) تصریح کرد: ضرورت دارد به پیامبر گرامی اسلام اقتدا کرده و از ایشان الگو بگیریم که اسوه ای حسنه هستند.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد از وجود نورانی پیامبر گرامی اسلام درس گرفته شود که ایشان پیامبر خوبی ها و مهربانی ها هستند و بدی های مردم را نادیده گرفتند.

حجت الاسلام مرتضوی افزود: وقتی پیامبر گرامی اسلام نگاهی مهربانانه دارند ما هم باید دست یکدیگر را در وحدت و همدلی بگیریم که مدیران به مردم بدهکار هستند و باید با تمام وجود درخدمت این عزیزان باشیم.

امام جمعه آمل با گرامی داشت فرارسیدن دهه وقف اظهارداشت: وقف نگاه ماندگار همیشه در تاریخ است که ماندنی و جاویدان می ماند.

وی اظهارداشت: افرادی که به فکر فردای خود باشند عاقبت بخیر می شوند و نام نیک این افراد برای تمام دوران ها ماندگار می شود که فرهنگ ارزنده وقف باید ترویج پیدا کند.

احمد منفرد، فرماندار ویژه آمل در این جلسه با بیان این که شهرستان آمل از نظر تعداد رقبات از شهرهای پیشرو استان است که 36 هزار رقبه و 105 بقعه متبرکه داریم، گفت: این شهرستان از بقاع و امامزادگان شاخصی برخوردار است.

معاون استاندار مازندران تصریح کرد: وقف سنت حسنه ای است که اوقاف وظیفه اجرای نیت واقفان را برعهده دارد و سندی معتبرتر از وقف نامه ندیدیم و نیت واقفان بسیار مهم است.

وی با بیان این که اگر ادارات بدهی به اوقاف دارند باید حقوق لازم را پرداخت کنند، گفت: اداره اوقاف و امورخیریه آمل از ادارات موفق شهرستان آمل بوده است که فعالیت های ارزشمندی صورت می دهند.

فرماندار ویژه آمل ادامه داد: بقاع متبرکه باید به قطب های فرهنگی تبدیل شود که در شهرستان آمل چنین کاری صورت می گیرد و 9 وقف جدید به ارزش 17 میلیارد ریال صورت گرفته است.

حجت الاسلام رسول علیخانی، رییس اداره اوقاف و امورخیریه آمل نیز در این جلسه با بیان این که ویژه برنامه های شاخصی همزمان با طول ایام و مناسبت ها در امامزادگان و بقاع متبرکه برگزار می شود، گفت: با تعامل و همدلی در اجرای برنامه ها با مراکز دیگر توانستیم فعالیت های خوبی صورت دهیم.

وی اظهارداشت: افتخار ما این است در وسط میدان فرهنگی مبارزه با تهاجم فرهنگی حضور داریم و استقامت شایسته ای داریم که ضرورت دارد حمایت های لازم صورت گیرد.

حجت الاسلام علیخانی افزود: در شهرستان آمل 494 موقوفه، 36 هزاررقبه و 105 بقعه متبرکه وجود دارد که در سالجاری 3345 سند اجاره تنظیم شده است.

رییس اداره اوقاف و امورخیریه آمل ادامه داد: 812 هزار مترمربع از موقوفات احیا شد که ارزش آن 6 میلیارد و 400 میلیون تومان است و 76 سند مالکیت موقوفات اخذ شده است.

وی با بیان این که 1 میلیارد و 500 میلیون تومان در بازسازی بقاع متبرکه هزینه شده است، گفت: 9 وقف جدید با ارزش 17 میلیارد ریال صورت  گرفته است.