مهندس احمد امیرسلیمانی شهردار آمل به عنوان شهردار برتر مازندران معرفی و تقدیر شد

 

به گزارش پایگاه خبری کمال آنلاین، به مناسبت روز جهانی شهرسازی، اولین همایش شهرسازی شهرداریهای استان مازندران با حضور معاون عمرانی استانداری مازندران، مدیرکل بازرسی مازندران، مدیرکل دفتر فنی، امورعمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری مازندران، مدیرکل دفتر امورشهری و شوراهای استانداری مازندران، امام جمعه آمل، فرماندار ویژه آمل، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر آمل و شهرداران، مدیران و کارشناسان شهرسازی شهرداریهای مازندران در سالن همایش های دانشگاه شمال آمل برگزار شد.

در این همایش نشست صبح ویژه کارشناسان شهرسازی شهرداریها و نشست عصر ویژه مدیران ارشد شهرسازی شهرداریها و شهرداران استان بود که از شهرداران آمل، بهشهر و چالوس به عنوان شهردار برتر مازندران در حوزه شهرسازی تجلیل و به ارائه دهندگان مقالات برتر همایش نیز هدایایی اهدا شد.

احمد امیرسلیمانی، شهردار آمل در این همایش با بیان اینکه افتخار داریم میزبان و خدمتگزار شما هستیم گفت: مدیران و کارشناسان همه به موضوع پیچیده شهرسازی واقفند و شهرداری ها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.

وی افزود: اساسی ترین مشکل شهرداری ها تداخل حریم، نزدیکی شهرهای استان به هم و ایجاد بخش های جدید بدون دقت به محدوده و حریم شهرهای قدیمی است که در آمل نیز این امر را شاهدیم.

امیرسلیمانی به موضوع تاخیر در فرآیند طرح های جامع و تفصیلی به دلیل پاره ای از مشکلات اداری و گاها تامین اعتبار از سوی دستگاه های ذیربط اشاره کرد و ادامه داد: در موقع تهیه طرح های تفصیلی مشکلات و اشتباهاتی صورت می گیرد که ما نمی توانیم با توجه به اقتصاد شهر و چشم انداز اقتصادی شهر، نیازهای مالکین در بخش های مختلف مسکونی ، تجاری و ... را تامین کنیم.

شهردار آمل با بیان اینکه امیدوارم در راه خدمت به مردم خدمتگزار خوبی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف باشیم تصریح کرد: امید داریم با برگزاری چنین همایشی که با تولیت دفتر فنی استانداری برگزار شده گره های کور را شناسایی کنیم و یک اتحاد و همگرایی در تهیه طرح های تفصیلی داشته باشیم که قطعا به دنبال آن پرونده های ارسالی به کمیسیون های ماده 5 و ماده 100 کمتر خواهد شد و به تبع آن شهری آرمانی و پویا خواهیم داشت.

اسدالله تورنگ، رییس شورای اسلامی شهر آمل در این همایش با بیان این که در تهیه طرحهای شهری باید دقت شود که سرنوشت شهر را رقم می زند، گفت: باید تراکم بیشتری در طرح جامع تفصیلی داشتیم و یکی از معضلات عمده بحث مشکل تراکم است و مردم می خواهند سرمایه گذاری کنند که باید راههایی را برای این امر جذب کنیم.

وی تصریح کرد: آمل شهر مستعدی است و ظرفیتهای ارزشمندی در این شهر وجود دارد که مردم سرمایه گذاری داریم و باید زمینه ها را ایجاد کنیم تا از این فرصتها استفاده شود.

رییس شورای اسلامی شهر آمل خاطرنشان کرد: حریم ما در سال 89 به دلیل اشتباه مسئولان سیاسی وقت شهرستان به چهار بخش تقسیم شد و بخشی از شهر ما را بردند و در سالجاری استانداری مازندران نیز حریم امام زاده عبدالله(ع) را از ما گرفت که این امر سبب اعتراض مردم شد و با تمام وجود جلوی آن را گرفتیم و تقاضا داریم هرچه زودتر حریم آمل را افزایش دهند.

علی نبیان، معاون عمرانی استانداری مازندران نیز در این همایش با گرامی داشت روز شهرسازی بیان داشت: از دست اندرکاران این همایش کمال تقدیر و تشکر را داریم که زحمات ارزشمندی صورت دادند.

وی تصریح کرد: ما باید بتوانیم شهری زیباتر از گذشته داشته باشیم که می توانیم اتفاقات خوبی در مازندران صورت دهیم و فرصت های ارزنده ای در اختیار ما است که باید همت بیشتری داشته باشیم.

نبیان اظهارداشت: مازندران مقصد سفر بالغ بر 20 میلیون مسافر است که برای سفر در طول ایام سال در این استان حضور پیدا می کنند و ضرورت دارد اقدامات شایسته ای انجام دهیم.

معاون عمرانی استانداری مازندران با بیان این که شهر خوب نیازمند مدیریت خردمندانه است و مولفه های اجتماعی و اقتصادی را باید مورد توجه قرار دهیم، گفت: 58 شهرداری در استان مازندران داریم که باید تلاش و کوشش شایسته ای صورت گیرد که از همه مدیران مجموعه شهری می خواهیم تا با اقدامات مناسب بتوانیم گام بلندی برداریم.

حمیدرضا صارمی، مدیر گروه شهرسازی دانشگاه تربیت مدرس در این همایش گفت: روند سرعت و تغییرات سریع در جهان، آثار فشردگی زمان و مکان، تمرکزگرایی و رشد سریع شهرها، ضرورت تعریف هویت های جدید شهری و نوآوری و بهره گیری از تجربه دیگران از جمله ویژگی های شهرسازی نوین است.

وی تصریح کرد: باید فکر و نگاه جدیدی برای آینده داشته باشیم که سبک زندگی ما بسیار متفاوت شده است و شهرها نباید بدون چشم انداز جلو روند و دستاوردهای فرهنگی باید در شهر تجلی داشته باشد.

داود ندیم، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل اقتصادی شهرداریها نیز در این همایش با بیان این که سرمایه گذاری یک ضرورت است، افزود: توسعه با تغییر فکر شروع می شود که باید از پتانسیل های موجود به نحوی شایسته استفاده کنیم.

وی اظهارداشت: نگرش نوین می گوید شهرداریها باید کمک کنند تا زمینه سود بیشتر سرمایه گذاران فراهم شود که در این صورت حتما پروژه اجرایی می شود، افراد دیگری می آیند و پروژه می خواهند و در کنار آن به اشتغال کامل می رسیم.

گفتنی است، این همایش به همت دفتر فنی استانداری مازندران و شهرداری آمل برگزار شد.