آمادگی دستگاه تعلیم و تربیت برای شناساندن ظرفیت های تاریخی و فرهنگی آمل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین :  :عباس مرزبند، مدیر آموزش و پرورش در جلسه معرفی نماد آمل که به مناسبت  روز مازندران در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد با بیان این که نماد شهرستان آمل باید تلفیقی باشد، اظهارداشت: ضرورت دارد مازندران و آمل را به نحوی شایسته معرفی و بشناسانیم.

وی تصریح کرد: مراکز فرهنگی، دانشگاهها و آموزش و پرورش می توانند مقالات خود را به این امر اختصاص دهند و نیاز است دانشجویان در حوزه مازندران پژوهی ورود پیدا کنند.

مرزبند از آمادگی دستگاه تعلیم و تربیت برای شناساندن ظرفیت های فرهنگی و تاریخی آمل خبرداد و بیان داشت: می توانیم کارگروهی در این خصوص تشکیل داده و از ظرفیتهای دانش آموزان استفاده کنیم.

محمد محمدی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در این جلسه تصریح کرد: نام گذاری روز مازندران به سبب سالروز تشکیل حکومت علویان در آمل بود که نخستین خطبه حکومت علویان در این شهر خوانده شده است.

وی اظهارداشت: آرش کمانگیر، قله دماوند و بقعه ناصرالحق می تواند نماد آمل باشد که تاریخ مازندران برای آمل است و ظرفیت های ارزشمندی داریم.

محمدرضا شیدفر، رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل در این جلسه خاطرنشان کرد: به مناسبت روز مازندران، شب شعر بومی با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

وی تصریح کرد: قله دماوند می تواند نماد خوبی برای آمل باشد و می توانیم در کنار آن گزینه های دیگر را مورد بررسی قرار دهیم که کارشکنی هایی صورت می گرفت و می گیرد اما قله دماوند براساس مصوبه کمیته طبیعت گردی استان در اختیار شهرداری رینه است.

روح اله آذرگشت، رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر آمل در این جلسه گفت: ظرفیت های بی بدیلی در شهرستان آمل داریم که باید زمینه معرفی آن را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: عده ای به دنبال آن هستند تا سرمایه های شهرستان را به نام خود کنند و نباید اجازه این کار را دهیم و قله دماوند باید نماد شهرستان باشد که می توانیم از کار تلفیقی استفاده کنیم.

گفتنی است، اصحاب رسانه حاضر در جلسه به بیان نظرات خود درخصوص نماد شهرستان آمل و ضرورت حفظ و صیانت از ظرفیت ها و سرمایه های این شهرستان پرداختند.