احداث کشتارگاه صنعتی آمل از حرف تا عمل !!!

به گزارش پایگاه خبری کمال آنلاین ، سالیان سال است کشتارگاه سنتی آمل در داخل بافت شهری قرار داشته و مشکلات زیست محیطی و بهداشتی بسیاری با خود همراه دارد که نیاز بود فکر شایسته ای برای آن صورت گیرد.

با هدف احداث کشتارگاه صنعتی آمل، زمین و مجوز به شرکت پیمانکاری داده شد تا این اقدام را صورت دهد اما چند سالی از واگذاری می گذرد و پروژه به مرحله اجرایی نرسیده است.

ضرورت دارد مدیران شهری با چاره اندیشی و اقدام اساسی تلاش کنند تا کار احداث کشتارگاه صنعتی آمل پس از چند سال وقفه به نحوی درست و در سریع ترین زمان ممکن محقق شود.

جلسه بررسی وضعیت کشتارگاه صنعتی آمل با حضور معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل، رییس دامپزشکی، رییس جهاد کشاورزی، رییس بهداشت، رییس منابع طبیعی، رییس محیط زیست، معاون خدمات شهری شهرداری و فعالان این عرصه برگزار شد.

سید جعفر رسولی، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل در این جلسه اظهارداشت: کشتارگاه سنتی آمل مشکل دارد که در داخل شهر قرار داشته و ظرفیتش برای این روزهای شهرستان نبوده است.

وی ادامه داد: کشتارکاه سنتی آمل مشکلات بهداشتی و زیست محیطی دارد و اهالی نیز نسبت به وضعیت آن ناراضی هستند که ضرورت دارد چاره اندیشی شایسته ای صورت گیرد.

رسولی تصریح کرد: در طول این همه سالها شهرداری کار درازمدتی برای کشتارگاه صورت نداده است و شاید اقداماتی صورت گرفت اما کافی نبود و تصمیم گرفته شد این کشتارگاه به بیرون شهر رود که زمینی تحویل پیمانکار داده شد.

معاون فرمانداری ویژه آمل افزود: چند سالی است که از این واگذاری می گذرد اما کشتارگاه صنعتی آمل درست نشد تا کار انتقال صورت گیرد و پیمانکار این کاره نیست و اهلیت این کار برای پیمانکار مورد نظر در شهرستان تشخیص داده نشده بود.

وی بیان داشت: چندین جلسه برای پیشرفت کار کشتارگاه صنعتی آمل برگزار شد اما پیمانکار پیگیری لازم را صورت نداد و از آن طرف کشتارگاه سنتی آمل نیز مشکلاتی از جمله پساب دارد.

رسولی ادامه داد: شهرداری را بعنوان جایگزین پیمانکار به استان معرفی کردیم و این فرد مهلتی خواست که آن هم به پایان رسیده است و اگر شهرداری می تواند کشتارگاه را تحویل بگیرد و اگر هم شهرداری نخواهد می شود از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.

معاون فرمانداری ویژه آمل تصریح کرد: اهلیت بخش خصوصی باید از سوی شهرداری تعیین شود و اتحادیه نیز دراین خصوص اعلام آمادگی لازم را داشته است.

سید حسین اسلامی، مدیر جهاد کشاورزی آمل در این جلسه گفت: 4 هکتار زمین بود که برای احداث کشتارگاه صنعتی آمل به پیمانکار مورد نظر داده شد و کار اجرایی صورت نداد و پرونده به دادگاه رفت و اقدامات لازم نیازمند تصمیم گیری در دیوان عدالت اداری است.

وی تصریح کرد: نیاز است پیمانکار مورد نظر ورود پیدا کرده و اعلام کند زمین را واگذار کرده است و ادعایی نسبت به پروانه بهره برداری ندارد.

علی علیزاده، معاون خدمات شهری شهرداری آمل در این جلسه اظهارداشت: برای کشتارگاه صنعتی یک پروانه بیشتر داده نمی شود که باید وضعیت شرکت نورعلی نور مشخص شود.

وی افزود: شرکت نورعلی نور به شهرداری آمل در دو روز گذشته نامه ای زده است که حاضر می باشد کار را به شهرداری دهد و آمادگی خود را اعلام داشته تا براساس قیمت کارشناس رسمی دادگستری به شهرداری واگذار شود.

علیزاده اظهارداشت: زمانی به شهرداری انتقال پیدا کند یا خودمان می سازیم یا کار را برون سپاری می کنیم و الان در حال پیگیری هستیم تا کار انتقال در سریع ترین زمان ممکن صورت گیرد.

معاون خدمات شهری شهرداری آمل ادامه داد: اگر کار انتقال طولانی نمی شود نیازی ندارد برای کشتارگاه سنتی هزینه های سنگینی صورت دهیم و فعلا صلاح است تا صبر کنیم وضعیت انتقال نهایی شده و این کار صورت گیرد.

امید است مسئولان امر حساسیت بیشتری صورت دهند تا شاهد احداث کشتارگاه صنعتی آمل و انتقال کشتارگاه سنتی فعلی به این مکان باشیم.

گزارش: ماه آفرید عزیزکمالی