گسترش دامنه بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان فرصتی برای توسعه بیمه همگانی و رفاه عمومی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر فرصت خوبی است تا آحاد مردم بیمه شده و بتوانند از مزایای آن در جهت رفاه خود بهره گیری لازم را داشته باشند که از جمله مزایای این صندوق مستمری پیری، مستمری بازماندگان و مستمری از کارافتادگی کلی است.

 

اگر به دلایلی غیر از حوادث ناشی از کار، از کارافتاده کلی شوید و فقط یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید، به شرط آنکه در طول سال آخر منتهی به وقوع از کار افتادگی کلی، حق بیمه 90 روز را پرداخت کرده باشید می‌توانید مادام‌ العمر از مزایای مستمری از کار افتادگی کلی استفاده کنید.

 

در این بیمه که مزایای بسیاری دارد روستاییان، عشایر، کشاورزان غیر ساکن در روستا، رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری در روستاها و شهرهای زیر بیست هزار نفر و کارکنان مراکز و شرکت‌های وابسته به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی می توانند به عضویت درآیند که شرایط عضویت آن تابعیت جمهوری اسلامی ایران، انتخاب یکی از سطوح درآمد ماهانه توسط متقاضی، عقد قرارداد در یکی از کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی و پرداخت حق بیمه است.

 

علی قمی اویلی، مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران در جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر که در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد اظهارداشت: اصلی ترین بحث ما در استان مازندران در خصوص ضریب نفوذ بود که 63 هزار بیمه شده داریم و در راستای جذب اعتماد مردم 10 هزار کارت را آماده کردیم و به کارگزاریها دادیم.

 

وی تصریح کرد: می خواهیم 30 کارگزاری اضافه کنیم که در برخی از شهرها نیز 2 تا 3 کارگزاری اضافه می شود و تصمیم ما است تا این مهم را انجام دهیم.

 

قمی اویلی با اشاره به طرح انطباق اظهارداشت: کارگزارانی داشتیم که در طول 10 سال تنها 10 تا 20 بیمه شده داشتند و این طرح را صورت دادیم تا کارگزار با معرفی فرمانداری معرفی شود.

 

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران با بیان این که رویکرد ما در راستای تجمیع کارگزاری های غیرفعال است، افزود: 40 هزار مشمول بیمه در آمل داشتیم که 8800 نفر را در آمل داریم.

 

وی تصریح کرد: دغدغه بیمه کردن مردم باید ایجاد شود تا استقرار نظام رفاه را برای بهبود وضعیت مردم داشته باشیم که برکات بسیاری در آن وجود دارد.

 

قمی اویلی اظهارداشت: دولت تعهد کرده است تا این بیمه بالا رود که بیمه روستایی و عشایری سنی نمی شناسد و دوسوم حق بیمه نیز از سوی دولت پرداخت می شود.

 

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران ادامه داد: نیاز است اجتماعاتی با حضور کارشناسان امر برگزار شود تا ما حضور پیدا کرده و فواید این بیمه را برای آحاد مردم تبیین کنیم.

 

سید جعفر رسولی، معاون برنامه ریزی فرماندار ویژه آمل در این جلسه اظهارداشت: باید اطلاعات لازم در خصوص بیمه به روستاییان داده شود که بسیاری از مردم از این بیمه اطلاعی ندارند.

 

وی تصریح کرد: عزم همگانی در راستای ترویج بیمه در روستاها ایجاد شود که باید دغدغه لازم در این عرصه صورت گیرد و مزایای بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برای مردم معرفی شود تا آنان راغب گردند نسبت به بیمه کردن خود و خانواده شان اقدام کنند.

 

رسولی ادامه داد: نیاز است از فرصتهای تبلیغی مانند ماه محرم برای آشنایی مردم با مزایای بیمه اقدام شود که بعضی از روستاییان وضعیت نامناسبی دارند و در بدترین شرایط زندگی می کنند و ضرورت دارد تلاش ویژه ای باشد تا همگان بیمه شوند.

 

معاون برنامه ریزی فرماندار ویژه آمل تصریح کرد: جلسات باید همراه خروجی باشد که ضرورت دارد کار خوبی صورت گیرد تا روستاییان ضرر نکنند و این بیمه بعنوان پشتوانه ای برای آنان باشد.

 

وی ادامه داد: در سال اقدام و عمل قرار داریم که باید در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برداشته و دست در دست هم دهیم تا مردم از خدمات بیمه استفاده کنند.