سرپرست نظام مهندسی آمل : در شهر آمل 20 آزمایشگاه تعیین مقاومت مصالح (بتن و خاک) در قالب 8 شرکت مادر و 11 نمایندگی با برخورداری از تخصص مهندسین مجرب، متعهد و دارا بودن تجهیزات آزمایشگاهی در حال فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، مهندس ناصر رئوف سرپرست نظام مهندسی آمل با بیان اینکه در ساخت یک پروژه ساختمانی عوامل مختلفی نظیر نیروی انسانی، مصالح سنگی، مصالح فولادی، بتن و دیگر امور دخیل می‌باشند گفت: مجموعه آنها مستلزم پرداخت هزینه های گزافی است که تأمین این هزینه ها نهایتا بر عهده تک تک افراد جامعه است.

وی افزود: با توجه به گرانی روز افزون عوامل فوق، قیمت تمام شده ساختمان روز به روز در حال افزایش است؛ لذا به نظر می رسد تنها قدم مثبت و مؤثر توجه به بالابردن کیفیت اجرا، از طریق نظارت های مستمر و مؤثر و در کنار آن کنترل کیفی دقیق توسط آزمایشگاه فنی مصالح و مکانیک خاک است.

سرپرست نظام مهندسی آمل با تاكيد بر اينكه کنترل کیفی سازه‌ها، افزایش ضریب امنیت و آرامش روحی را به خانواده ها هدیه می نماید، بیان داشت: در شهر آمل 20 آزمایشگاه تعیین مقاومت مصالح (بتن و خاک) در قالب 8 شرکت مادر و 11 نمایندگی با برخورداری از تخصص مهندسین مجرب، متعهد و دارا بودن تجهیزات آزمایشگاهی در حال فعالیت هستند.

رئوف در خصوص بحث کنترل کیفیت پروژه‌های عمرانی بيان داشت: هیچ محصول، کار یا خدمتی بی نیاز ازکنترل کیفیت نیست و کیفیت برآیندی هوشمندانه و آگاهانه از وجدان بیدار و فرهنگ پویای یک سازمان است، از این رو تا زمانی که سازمان‌ها به روند بهبود کیفیت کالا و خدمات تولیدی خود بهای کافی ندهند، موفقیت آنها میسر نمی شود..

وی عنوان داشت: به همین دلیل تلاش در جهت ارتقاء کیفیت، فراتر از بعد مادی بخشی از فرآیند اخلاقی، عقلی و فرهنگی ما را شکل خواهد داد.

وي با بیان اینکه هم اکنون مفهوم کیفیت مصالح ساختمانی بیش از پیش تکامل یافته و کلیه فعالیت‌های ساختمانی را تحت تأثیر قرار داده است اظهارداشت: به نحوی که امروزه بصورت جزء جدایی ناپذیر در مراحل اخذ جواز ساخت وپروانه ساختمانی درآمده است.

سرپرست نظام مهندسی آمل تاکید کرد: پیشرفت‌های سریع حاصل در عرصه فناوری امکان ارائه محصولات و خدمات با کیفیتی بسیار مطلوب‌تر از گذشته را فراهم ساخته و از طرف دیگر رشد آگاهی مصرف کنندگان و وسیع تر شدن امکان انتخاب توسط سازندگان که نتیجه گسترش رقابت بین تولیدکنندگان و ارائه کنندگان خدمات می‌باشد، سطح تقاضای مشتریان برای محصولات با کیفیت برتر را در مقیاس جهانی بطور جدی ارتقاء داده است.

رئوف تصريح كرد: آزمایشگاه مصالح  و ژئوتکنیک فرآیندی است که کارفرما، مجری و مهندسین ناظر از انجام مطلوب فعالیت‌های عمرانی خود مطلع می‌سازد، از طرفی خاک بعنوان یکی از مصالح ساختمانی عمده در طرح های مهندسی عمران مطرح می‌باشد لذا تعیین خصوصیات فیزیکی و مکانیکی خاک امری کاملاً ضروری است و علاوه بر شناخت مشخصات خاک منطقه باید آزمایش های کنترل کیفیت بر روی تمامی مصالح مصرفی در امر ساخت و ساز انجام گیرد که با کنترل کیفی مصالح مصرفی و حصول اطمینان از کیفیت مطلوب آنها، کاهش هزینه بهای پروژه ها را به همراه خواهد داشت.

وی به شهروندان توصيه كرد برای جلوگیری از عواقب و خسارات احتمالی بعدی در کار ساختمان سازی باید از خدمات آزمایشگاه های فنی و مکانیک خاک قبل از ساخت و نتایج آزمایش های مصالح حین احداث ساختمان بهره مند گردند تا مشخص شود که آیا خاک بستر ، بتن،  میلگرد و اتصالات جوشی کیفیت لازم را دارند یا خیر؟ که این امر تنها با انجام آزمایش امکان پذیر است.

وي تاكيد كرد: ما معتقد هستیم که باید دلسوزانه کار کرد و باید قبل از ساخت هر بنایی بدانیم كه فرصت دوباره ساختن نداریم،  پس با دوام بسازیم.