به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ،یحیی عسکری پور بخشدار امام زاده عبدالله در نشست مشورتي مديريت بحران در بخش امام زاده عبدا...(ع) بادهیاران  گفت:ما نمي توانيم از وقوع حوادث طبيعي جلوگيري کنيم،ولي مي توانيم آن را مديريت کنيم.

وی افزود : پيشگيري و پيش بيني شرط اول در مديريت بحران مي باشد و در طوفان اخير بسياري از موارد حاصل کم کاري و سهل انگاري ماست و خسارت سنگيني را متحمل شديم و مي توانستيم با تمهيدات لازم آن را به حداقل برسانيم.

بخشدارامام زاده عبدالله ادامه داد:  اگر  بناهاي ما استحکام لازم را نداشته باشند و ناظرين فني در اين کار مهم دقيق نباشند و سربندي هاي بناها اصولي اجرا نشده باشد و يا به قطع سر شاخه درختان که در طوفان اخير آسيب جدي رساند توجه نداشته باشيم و همچنين اگر پيمانکاران و ناظران مقيم و ناظران پروژه همه موارد فني را از ديدگاه بحران نبينند،يقينا ما شرط اول پيشبيني و پيشگيري را نداشته و نتوانستيم خسارت را به حداقل رسانده و بحران را مديريت کنيمو مسئوليم وبايد پاسخگو باشيم.

عسکری پور بیان داشت : :دهياران در اين راستا بايد از يک بانک ا اطلاعاتي و حوادث پر خطر در روستا برخوردار باشند و در زمان بحراني آماده باش کامل باشند و همچنين مواردي که در زمان بحران موجب تشديد خسارات مي شود،از جمله:لايروبي نهرها،پاکسازي هاي حريم شبکه ،تابلوها در حريم جاده.

وی تاکید کرد : شرط بعدي تمهيدات پيش بيني و پيشگيري بيمه نمودن منازل و ساير واحدها مي باشد و بايد جدي گرفته شود ودهياران بايد واحدهاي نانوايي که دوگانه سوز نيستند و در زمان حوادث پخت نمي کنند را گزارش نمايند.

بخشدارامام زاده عبدالله تصريح کرد : ساختمان نيمه تمام ،در حال ساخت و بالابر هاي متصل به آن و نيز ساختمان هايي که سقفشان اصولي اجرا نشده و بلوک نگهدارنده آن مي باشد،قابل پيگيري قانوني و حقوقي است.

عسکری پور با اشاره به اینکه طوفان مورخ 12/6/95 روز جمعه  به شبکه و تاسيسات آب و برق دراین بخش آسيب رساند افزود : در مجموع در اين بخش 7 مورد از سر بندي گلخانه ها و 5 مورد از سربندي دامداري ها و 1 مورد سربندي انبار مرغداري ها و نيز آب گرفتگي شاليکوبي ها و آسيب جدي به مزارع  شالي و برنج و همچنين 40 مورد اصله درخت و 60 مورد آبگرفتگي در سربندي منازل مسکوني در اين بخش از طوفان اخير آسيب ديد و مبلغ آن پس از بررسي اوليه 4 ميليارد ريال بر آورد شد.