مدیر آموزش و پرورش آمل در این جلسه اظهارداشت: ریشه کنی بی سوادی امری مهم و اساسی است که با وحدت همه ادارات و دستگاههای اجرایی کارهای خوبی صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، حسین احسانی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان آمل با بیان این که باید برنامه ریزی خوبی داشته باشیم تا معضل بی سوادی را حل کرده و به اتمام برسانیم، گفت: همیشه بحث سوادآموزی است و باز هم در کشور مشکل داریم که باید به جایی برسیم زمینه ریشه کنی بی سوادی فراهم شود.

وی افزود: اطلاع رسانی در مناطق روستایی مهم است که بخشداران در این راستا اهتمام برای شناسایی افراد بی سواد داشته باشند که می تواند اثرگذاری خوبی داشته باشد.

احسانی ادامه داد: در آستانه ماه محرم قرار داریم که شرایط خوبی برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی سوادآموزی فراهم است که می توانیم از این فرصت استفاده خوب و شایسته ای داشته باشیم تا مسیر ریشه کنی بی سوادی را هموارتر کنیم.

معاون فرمانداری ویژه آمل تصریح کرد: همه ادارات و دستگاههای اجرایی در جهت آگاهی بخشی عمومی ترویج سوادآموزی گام بردارند تا با همفکری و همدلی همه عزیزان کشور و شهری بی سواد داشته باشیم.

عباس مرزبند، مدیر آموزش و پرورش آمل در این جلسه اظهارداشت: ریشه کنی بی سوادی امری مهم و اساسی است که با وحدت همه ادارات و دستگاههای اجرایی کارهای خوبی صورت گرفته است.

وی از ریشه کنی 98 درصدی بی سوادی در شهرستان آمل خبرداد و تصریح کرد: مقدار باقیمانده از بی سوادان در مناطق آسیب پذیر شهرستان وجود دارند که امیدداریم تا بتوانیم در این مناطق برای رفع مشکل گام برداریم.

مدیر آموزش و پرورش آمل افزود: والدین بی سواد دانش آموزان را شناسایی می کنیم که در این راستا 197 نفر شناسایی شدند و با امتیازاتی که به آموزشیاران داده می شود سبب خواهد شد تا در این عرصه تلاش بیشتری داشته باشند.

عزت اله یداللهی، رییس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش آمل در این جلسه با بیان این که اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی کمکهای خوبی صورت می دهند که براساس مصوبه در هر سه ماه جلسه شورا را برگزار می کنیم، گفت: امیدواریم با تلاشهایی که انجام می شود در سال 95 و 96 بتوانیم بیسودای را در شهرستان آمل به صفر برسانیم.

وی تصریح کرد: 1287 نفر در سال 94 تحت پوشش دوره های سوادآموزی قرار گرفتند که 103 درصد حجم ابلاغی را تحت پوشش قرار دادیم.

یداللهی اظهارداشت: تحت پوشش قراردادن 2150 نفر حجم ابلاغی ما در سال 95 می باشد که در این مدت 560 نفر را تحت پوشش برنامه های اداره سوادآموزی آموزش و پرورش آمل قرار دادیم.

رییس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش آمل ادامه داد: تفاهم نامه هایی با برخی نهادها مانند کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی منعقد شده و همکاری های خوبی از سوی اداره ثبت احوال انجام می شود که امیدواریم اداره پست نیز همکاری لازم را داشته باشد تا بتوانیم شماره تلفن بی سوادان را شناسایی کنیم که آدرس ها موجود است.

وی افزود: مبالغی به آموزش دهندگان پرداخت می شود و قرارداد حقیقی و حقوقی داریم که امتیازات لازم را به فعالان در این عرصه می دهیم و برای هر کدام از دوره های سوادآموزی سقف ساعت داریم.

یداللهی تصریح کرد: بیشترین مشکل را در مناطق امت آباد و کوچه جهانبخش داریم که باید کاری صورت گیرد تا بتوانیم حجم ابلاغی را تحت پوشش قرار دهیم.

گفتنی است؛ در این جلسه اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان آمل بر آمادگی خود جهت توسعه سوادآموزی و ریشه کنی بی سوادی تاکید کردند.