استاندار مازندران : باید مشکلات واحدهای تولیدی به نحوی شایسته رفع شود و این نیاز است جلساتی با حضور مدیران بانکی و واحدهای متقاضی تسهیلات برگزار شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، احمد منفرد، فرماندار ویژه آمل در جلسه شورای اداری و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آمل با گرامی داشت هفته دولت اظهارداشت: بیش از 45 درصد صنعت مازندران در آمل مستقر است که بیش از 15 جلسه رفع موانع تولید برگزار و توفیقات خوبی حاصل شده است.

منفرد ادامه داد: حفظ وضعیت اشتغال و ایجاد اشتغال برای صنایع نیمه فعال و فعال مورد توجه است و تلاش کردیم از همه ظرفیت ها با شعار هر روستا حداقل یک پروژه داشته باشیم.

معاون استاندار مازندران ادامه داد: با توافق بانک سینا و سازمان شیلات، بیش از درخواست برای پرورش ماهی آمد و در حال سیر مراحل نهایی هستیم که 15 درصد سود بانکی را تقبل می کند.

حسن خیریانپور، معاون اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری مازندران اظهارداشت: بیش از 799 پروژه با اعتباری بالغ بر 622 میلیارد تومان در سطح استان و در هفته دولت به مرحله افتتاح و بهره برداری رسید که با احتساب پروژه های ارتباطات و فناوری اطلاعات به بیش از هزار میلیارد تومان رسید.

وی افزود: سه فقره بسته حمایتی رونق تولید در هفته گذشته پرداخت و الان با اعتبار 49 میلیارد و 900 میلیون تومان به 45 فقره رسیده است.

خیریانپور با بیان این که 110 فقره عقد قرارداد داریم که به مرحله پرداخت می رسد افزود: عزم و اراده مدیریت استان بر این است همه توان خود را به کار گیرد تا 470 میلیارد تومان سهمیه بسته حمایتی رونق تولید با نهایت دقت و سرعت پرداخت شود.

محمد محمدپورعمران، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اظهارداشت: رشد اقتصادی امسال ما مدیون تلاش تولیدگران است.

وی افزود: در برنامه ششم توسعه 2 درصد از سهم واردات برای زیرساخت های صادرات دیده شده و 30 درصد مالیات ارزش افزوده شهرک های صنعتی برای توسعه زیرساخت ها به شهرک های صنعتی اختصاص پیدا می کند.

محمدپورعمران ادامه داد: ارتقای اختیارات کارگروه تسهیل و موانع تولید و اعطای 5 درصد کمک به تعرفه تسهیلات بانکی نیز در برنامه ششم دیده شده است.

وی تصریح کرد: 900 مورد ثبت نامی بسته حمایتی رونق تولید در استان داشتیم که 700 مورد بررسی و 360 مورد به بانکها معرفی و 200 مورد در دست بررسی است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران ادامه داد: 33 فقره پرداختی در حوزه صنعت داشتیم و باید اقدامات شایسته ای صورت گیرد تا در این عرصه در جمع سه استان برتر کشور باشیم.

وی با بیان این که توسعه صنعتی آمل نیازمند حمایت در حوزه زمین است که حمایت هایی در این عرصه صورت گرفته است، گفت: یارانه 200 میلیارد تومانی در بخش صادرات می تواند بازار ما در صادرات محصولات لبنی به روسیه را توسعه دهد.

محمدپور عمران با اشاره به این که تمام اختیارات حوزه صنعت، معدن و تجارت استان به اداره صنعت، معدن و تجارت آمل تفویض می شود، گفت: ضرورت دارد حمایت های شایسته از واحدهای تولیدی صورت گیرد که امری مهم و اساسی است.

ربیع فلاح، استاندار مازندران با بیان این که ضرورت دارد روند اعطای تسهیلات بسته حمایتی رونق تولید تسریع پیدا کند، گفت: نیازمند کار کاربردی و عملیاتی هستیم تا بتوانیم توفیقات خوبی در این عرصه داشته باشیم و در تسهیلاتی که پرداخت می شود باید نظارت لازم صورت گیرد.

فلاح با اشاره به این که در آمل ثبت نامی بسیاری داشتیم که تنها به 6 نفر تسهیلات پرداخت شد که بابد بررسی لازم در این عرصه انجام شود، بیان داشت: باید مشکلات واحدهای تولیدی به نحوی شایسته رفع شود و این نیاز است جلساتی با حضور مدیران بانکی و واحدهای متقاضی تسهیلات برگزار شود.

استاندار مازندران ادامه داد: ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت ها و فرصت ها برای حمایت از صنعت استان گام برداریم تا بتوانیم زمینه توسعه اشتغال را فراهم کنیم.

فلاح افزود: بخش کشاورزی اهمیت بسیاری در استان مازندران دارد که باید اهتمام لازم برای اعطای بسته حمایتی رونق تولید در این بخش صورت گیرد تا این تسهیلات در زمان مناسب به تولیدکنندگان برسد.