به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، در هفته دولت و با حضور فرماندار ویژه آمل ، بخشدار مرکزی ، رئیس بنیاد مسکن آمل ، فرمانده حوزه مقاومت بسیج منطقه ، عضو شورای بخش ، اعضای شورا و دهیاری و اهالی، طرح هادی افتتاح و کلنگ ساختمان دهیاری و پایگاه مقاومت بسیج در روستای گلان بخش مرکزی آمل زده شد.

احمد منفرد فرماندار ویژه آمل با گرامیداشته هفته دولت و گرامیداشت یادوخاطره شهیدان رجائی و باهنر گفت: هفته دولت فرصت مناسبی برای نشان دادن دستاوردهای دولت به مردم است.

وی با اشاره به تلاش نظام جمهوری اسلامی ایران برای افزایش رفاه مردم در جامعه تصریح کرد:‌ یکی از این برنامه‌ها توجه به روستاها است.

فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه روستاها قطب تولیدات کشاورزی و مواد غذایی کشور هستند، عنوان کرد: باید محیط زندگی برای اهالی روستا مناسب و راحت شود.

منفرد با اشاره به اختصاص اعتبار  برای دهیاری ‌های شهرستان آمل اعلام کرد: این اعتبارات برای افزایش عمران و آبادی در روستاها هزینه می‌شود.

محمدرضا نصیری بخشدار مرکزی آمل با قدردانی از تلاش دولتمردان در جهت رفع مشکلات مردم بخصوص روستائیان گفت: دولت تدبیر و امید با توجه به شرایط اقتصادی توجه به روستاها را در اولویت کاری خودش قرار داده است و

امسال براساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی به سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام‌گذاری شده است و باید همه دغدغه مسؤولان در شهر و روستا ایجاد اشتغال و عملیاتی کردن برنامهها باشد.

بخشدار مرکزی آمل خاطرنشان کرد: ایجاد آسفالت معابر و کوچه‌ها، زیباسازی و ایجاد پارک محله، اجرای طرح هادی و نصب دوربین مدار بسته برای کنترل رفت و آمدها از اقدامات سازنده در بسیاری از روستاها است.

نصیری با اشاره به انجام تعریض در بسیاری از روستاها، افزود: اجرای طرح هادی براساس نقشه‌ها در حدود 80 درصد از روستاهای بخش مرکزی آمل انجام شده و در حال اجرا است.

وی با قدردانی از تلاش و زحمات اعضای شورای اسلامی و دهیاری روستای گلان گفت: تعاملات بسیار خوبی بین شورا و دهیار وجود دارد که توانستند اقدامات بسیار خوبی را برای روستا انجام دهند.

بخشدار مرکزی آمل اشاره کرد: در 60 روستای بخش مرکزی دوربین های مداربسته نصب شده است که نصب دوربین در 10 روستای دیگر در دست اقدام می باشد و نصب دوربین در روستاها باعث کم شدن سرقت و شناسائی افراد و کمک کار نیروی انتظامی می باشد.

سید اسماعیل علوی رئیس بنیاد مسکن شهرستان آمل با بیان اینکه در اجرای طرح هادی روستاهای آمل از سال 94 و سال‌جاری تعداد زیادی از پروژه‌ها آغاز شد اظهار داشت: با وجود نامساعدی وضعیت اعتباری با تلاش نماینده مردم در مجلس برخی از این پروژه‌ها به ثمر رسیده و برخی دیگر نیز در دست اجرا است.

وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح هادی در تمام روستاهای 20 خانوار در دستور کار قرار می‌گیرد عنوان کرد: در سال گذشته همه روستاهای بالای 20 خانوار از طرح تفصیلی و نقشه‌های GIS برخوردار شدند و دهیاران براساس آن نقشه‌ها کارهای عمرانی را پیش می‌برند.

وی با اشاره به اجرای طرح هادی در روستای گلان بخش مرکزی این شهرستان یادآور شد: در این طرح 45 میلیون تومان اعتبارات ملی در نظر و تخصیص یافت.

علوی با بیان اینکه در فاز اول اجرایی این طرح در روستا 70 میلیون تومان اعتبار هزینه شد خاطرنشان کرد: برای اجرای فاز دوم نیز حدود 80 میلیون تومان با جذب قیر یارانه‌ای در نظر گرفته شد که در مجموع برای این روستا 175 میلیون تومان اختصاص یافته است و از این اعتبار 115 میلیون تومان جذب و 60 میلیون تومان اعتبار باقی مانده است.

رضا کاظمی عضو شورای اسلامی روستای گلان با قدردانی ازحضور مسئولین در مراسم افتتاح طرح هادی در روستای گلان یادآورشد: جهت اجرائی کردن طرح هادی حدود 2340 متر دیوار دو طرف جاده در روستا تعریض و عقب نشینی صورت گرفت.

وی گفت: برای عقب نشینی تاکنون ریالی از هیچ ارگان دولتی و یا فرمانداری پرداخت نشد و توسط دهیاری هزینه پرداخت شد.

وی همچنین از تخریب 3 اصطبل ودو حمام خانگی که در طرح قرارداشت و دو باب مغازه که خسارت آن پرداخت ومغازه مجدد ساخته شده است خبرداد.

وی با اشاره به اینکه این روستا دارای 1000متر کوچه های یک کیلومتری ، 8 متری و 10متری شامل لاله 1 و2 و3 و 4 و بنفشه 1 و2 و3 و خیابان یاس می باشد ادامه داد: 95 درصد عقب نشینی و کلیه دیوارهای دو طرف تخریب و طبق طرح تفصیلی روستا اجرا گردید که حدود 2080 متر دیوارکشی انجام شد و زیرسازی و خیابانها و کوچه ها به مبلغ 35 میلیون تومان شن ریزی و گریدر و غلطک از کارهای مردمی روستا بوده است.

کاظمی اظهارداشت: جدول گذاری بطول 670 متر که از 1100 متر یک کیلومتر یک صد متر کل به دست اهالی ، شورای اسلامی و دهیاری به مبلغ 18 میلیون تومان اعم از هزینه جدول ، زیرسازی و پیمانکاری اجرای پرداخت شد که نظارت اجرا را مهندسین بنیاد مسکن مهندس دادشنیا و مهندس نبی پور برعهده داشتند که تشکر ویژه را داریم.

عضو شورای اسلامی روستای گلان بیان داشت: اجرای لایروبی رودخانه وسط روستا بطول 320 متر با هزینه اهالی انجام شد و برای اجرای طرح هادی 45 میلیون تومان برای اجرای جدول گذاری بطول 540 متر انجام شد و برای اجرای جابجائی تیر برق حدود 27 تیر و21تیر نو و جابجائی 6 تیر قدیمی توسط دهیاری و شورا حدود 15 میلیون و پانصد هزار تومان توسط اهالی انجام شد و جابجائی سیم های 3 کیلو وات حدود 300 متر توسط دهیاری و شورا هزینه شد.

 وی تاکید کرد: برای 4 بانده کردن جاده چمستان به آمل و برعکس حدود 70 متر جابجائی کامل آب ورودی کشاورزی این روستا تخریب و مجددا توسط اهالی  و شورا باهزینه ای حدود 5/2 میلیون تومان انجام گردید.

وی اشاره کرد: با دعوت از مسئولین و نماینده مردم آمل در مجلس، آسفالت روستا از طریق طرح ملی حدود 500 متر با عرض 12متر در خرداد سال 95 انجام و فاز دوم حدود 500 متر و به عرض 12متر یک کیلومتر عرض 8 و 10 متر باقی مانده و با قول توسط رئیس بنیاد مسکن همراه با عملیات جدول گذاری و آسفالت با همکاری طرفین انجام خواهد شد.

وی با اشاره به بازدید فرماندار آمل از روستای گلان گفت: ضعف برق داریم که فرماندار آمل قول اضافه نمودن ترانس 100را دادند که بزودی عملی خواهد شد.

وی همچنین از ساخت ساختمان دهیاری و پایگاه مقاومت بسیج جهت پرکردن اوقات فراغت جوانان  در آینده نزدیک خبرداد.

کاظمی تصریح کرد: مشکلات عمده روستا را خاکی بودن معابر و زیست محیطی توسط دو شرکت بزرگ تولیدی ام دی اف شمال (شرکت کاسپین ) و شرکت ذغال شوی آقایان نائیجی می باشد که در قسمت جنوبی روستا قراردارد که هر سال از آلودگی هوا وآب و خاک وارد زمین زارعی می شود ، شن ریزی که اداره کشاورزی باتوجه به اینکه اولین روستا اجرای طرح یکپارچه سازی را انجام دادیم وعمل نکرده و قسمت بزرگی از جاده ها بدون شن ریزی می باشد و جوبهای آب ورودی که قرار بود حدود 35 درصد انجام و حدود 65 درصد باقی مانده است ، ساخت دو پل وسط روستا که باعث جلوگیری انجام عملیات طرح هادی می باشد و امیدواریم تا پایان سال 95 خوشحالی اهالی روستا را با اجرای آن برای آبادتر کردن روستا فراهم سازیم.