به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، عباس مرزبند، مدیر آموزش و پرورش آمل در جلسه شورای آموزش و پرورش آمل اظهارداشت: هدایت تحصیلی چالش جدی ایجاد کرد که با همکاری مدیران مدارس ساماندهی شد و دستگاه تعلیم و تربیت به این نقطه رسید باید هدایت تحصیلی صورت گیرد.

وی افزود: باید 57 درصد دانش آموزان در شاخه نظری و 43 درصد در فنی و حرفه ای و کاردانش ادامه تحصیل دهند که نزدیک 8 درصد انحراف داشتیم و تلاش کردیم این امر رشته تجربی را دربرنگیرد.

مرزبند ادامه داد: اجلاس مدیران آموزش و پرورش کشور به مدت سه روز در تهران برگزار شد که مشکلات به صورت کارگروهی بررسی و عمده بحث ها در خصوص هدایت تحصیلی، جذب فرهنگیان و ساماندهی مدارس غیرانتفاعی بود.

مدیر آموزش و پرورش آمل تصریح کرد: در بحث پروژه مهر در 7 کارگروه فعالیت هایی صورت می گیرد که با طرح هجرت 3، 42 آموزشگاه تجهیز و بهسازی شد که 30 مدرسه روستایی و 12 مدرسه شهری است که اعتبارات تخصیص پیدا نکرد و از منابع داخلی استفاده کردیم.

وی اظهارداشت: کمک کردیم تا 60 مدرسه بهسازی شود که 40 مدرسه روستایی و 20 مدرسه شهری بود و برای 29 مدرسه تجهیزات جدید دادیم و 15 آموزشگاه نیز فضای گرمایشی آنان را ساماندهی کردیم.

مرزبند ادامه داد: مدرسه لسانی در حال مقاوم سازی است که سه پروژه طرح برکت در حال احداث داریم و پروژه ای مشارکتی در پاشاکلا است و امیدواریم تا مهر به انجام برسد.

مدیر آموزش و پرورش آمل با بیان این که 1573 کلاس هوشمند داریم که 5 مدرسه تمام هوشمند است، گفت: شهرستان آمل بیش از 57 هزار دانش آموز دارد که رتبه های خوب زیر صد و هزار آوردیم و ارائه مقایسه آماری آن در حال انجام است.

وی افزود: کسب رتبه کشوری تولید محتوای الکترونیک را از سوی همکاران داشتیم و دانش آموزان ما نیز در مسابقات جهانی افتخارآفرین شدند.

مرزبند تصریح کرد: سرویس مدارس آمل در چند سال گذشته ساماندهی شده است که همان رویه سابق را ترمیم می کنیم و می خواهیم خانواده ها و دانش آموزان در این خصوص دغدغه نداشته باشند.

احمد منفرد، فرماندار ویژه آمل و رییس شورای آموزش و پرورش آمل در این جلسه افزود: آموزش و پرورش و فرهنگ حرف اول را در توسعه می زند که تعطیلی سه ماهه مدارس در تابستان صدمات بسیاری به امر آموزش می زند و امیدواریم تصمیم گیری درستی در این خصوص صورت گیرد.

وی افزود: ضرورت دارد بسیج همگانی و کار جهادی با حضور دولت و بخش خصوصی صورت گیرد که باید تلاش ها در این عرصه افزایش پیدا کند.

معاون استاندار مازندران اظهارداشت: آماده سازی فضای آموزشی باید صورت گیرد و امکانات اولیه پرداختن به آموزش فراهم باشد که ضرورت دارد به هوشمندسازی مدارس توجه ویژه ای داشته باشیم و باید دانش آموزان را با همه ابعاد آموزش آشنا کنیم.

وی ادامه داد: بحث هدایت تحصیلی سال دهم یک چالش جدی برای آموزش و پرورش بود که انتظارات خانواده ها را برطرف نکرده بود که در سال اول اجرای هر کاری کاستی هایی وجود دارد اما نباید ناعدالتی صورت گیرد.

منفرد افزود: یکی از تاکیدات در آموزش و پرورش امر مهارت آموزی است اما نباید به گونه ای نباشد بعضی از کاستی ها را با این پدیده توجیه کنیم.

فرماندار ویژه آمل ادامه داد: برای سرویس مدارس، آموزش و پرورش تجربه موفقی داشت که باید آسیب شناسی شده و اجرایی شود که نیاز است توجه جدی نسبت به آن صورت گیرد.

منفرد افزود: نهضتی ایجاد شود تا نقصان فضای آموزشی با مشارکت بخش خصوصی به صورت کمی و کیفی رفع شود.

وی بیان داشت: با پیگیری نماینده مردم آمل در مجلس در هر دوره سه مدرسه این شهرستان بازسازی و نوسازی می شود.