بخشدار امامزاده عبدالله : باید نگاه ویژه ای نسبت به روستاها وجود داشته که مرکز تولید است و کشاورزان به عنوان تولیدکنندگان دیده شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، مراسم افتتاح پروژه های عمرانی ویژه روز دهیار بخش امامزاده عبدالله آمل شامل افتتاح ساختمان چندمنظوره دهیاری روستای محمدآباد به مبلغ 1 میلیارد و 950 میلیون ریال، افتتاح فاز 2 طرح هادی روستای هلومسر به مبلغ 3 میلیارد و 750 میلیون ریال، افتتاح 9 پروژه نصب دوربین مداربسته به مبلغ 1 میلیارد و 81 میلیون ریال، اجرای جدول کانیو روستای هلومسر به مبلغ 470 میلیون ریال و ایجاد دیواره سیل بند روستای محمدآباد به طول 30 متر به مبلغ 250 میلیون ریال و با حضور مدیرکل دفتر امورروستایی و شوراهای استانداری مازندران، نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه امامزاده عبدالله، معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه آمل، رییس شورای اسلامی شهرستان، بخشدار امامزاده عبدالله، رییس بنیاد مسکن و اداره راه و شهرسازی آمل، دهیاران و شوراهای اسلامی بخش به صورت نمادین در ساختمان جدید التاسیس دهیاری و شورای اسلامی روستای محمدآباد برگزار شد.

یحیی عسگری پور، بخشدار امامزاده عبدالله با بیان این که روستاها بیشترین سود را به خزانه می دهند که باید زنده و پویا باشند، گفت: باید نگاه ویژه ای نسبت به روستاها وجود داشته که مرکز تولید است و کشاورزان به عنوان تولیدکنندگان دیده شوند.

وی اظهارداشت: توجه دولت نسبت به روستاها افزایش پیدا کرده است که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم و انتظار داریم در مالیات بر ارزش افزوده به روستاهای کمتر توسعه یافته توجه شود.

عسگری پور تصریح کرد: از استان های دیگر کشور نیز وارد بخش امامزاده عبدالله می شوند و گردشگران بسیاری به این بخش می آیند که باید سرفصلی از اعتبارات برای ما باز شود.

بخشدار امامزاده عبدالله با بیان این که درآمدهای حریم باید به روستاهای حریم اختصاص پیدا کند، گفت: مالیات خودرو در کنار این که به شهرداری ها داده می شود باید به دهیاری ها نیز داده شود و اگر به دهیاری خودکفا معتقد هستیم باید در عمل نیز کوشا باشیم.

عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که بخشدار امامزاده عبدالله با شرایط جسمی که دارند اما از بخشداران فعال استان هستند، گفت: خدا را شاکریم که روستاهای ما مشمول عنایت نظام اسلامی هستند.

وی تصریح کرد: لوله گازی را فقط برای روستاهای محمدآباد و رزکه آوردیم و برای زیرگذر نزدیک به 2 میلیارد هزینه شد و مدرسه نیز هزینه میلیاردی دارد که این ها به برکت نظام اسلامی است و ما وسیله هستیم.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس اظهارداشت: همدلی و همراهی که میان مسئولان وجود دارد نعمتی است که به همه داده نمی شود و باید از این امر به شایستگی استفاده کنیم.

یوسفیان ملا با اشاره به این که امیدداریم قانون جامع دهیاری ها تصویب شود، گفت: بنیاد مسکن نهادی خدمت گزار در کشور است و فعالیت های ارزشمندی را صورت می دهد.

احمد منفرد، فرماندار ویژه آمل با بیان این که با ایجاد دهیاری ها و تخصیص اعتبارات و منابع درآمدی گام های بلندی در مسیر توسعه برداشته شده است، افزود: توسعه بدون نقش آفرینی مردم امکان پذیر نیست و هر کاری انجام می دهیم باید با همگامی و همراهی مردم باشد.

وی تصریح کرد: امروز به بهانه توسعه دارد روستاها شهرزده می شود که توسعه مندی در روستاها به مفهوم برخورداری روستاییان از امکانات و قابلیت های شهری است نه این که روستاهای ما شهر شوند.

معاون استاندار مازندران با بیان این که بخشدار امامزاده عبدالله دارد در تراز کشوری کار می کند، گفت: ضرورت دارد برای هر روستا حداقل یک پروژه تعریف شود که اثرگذاری خوبی در اشتغالزایی دارد و باید مزیت های خودمان را بشناسیم و استفاده کنیم.

حجت الاسلام مهدی غفاری، امام جمعه امامزاده عبدالله با بیان این که شوراهای اسلامی از بطن مردم هستند و با انتخاب دهیاران دارد کارهای خوبی صورت می گیرد، گفت: باید در مسائل فرهنگی بیشتر کار کنیم که زیربنای انقلاب ما فرهنگی است و اگر در این عرصه خوب وارد شویم دیگر مسائل حل می شود.

وی تصریح کرد: فرهنگ کار و تلاش باید در جامعه ترویج پیدا کند و ضرورت دارد زمینه حفظ جوانان روستایی در سطح روستاها با فعالیت های مرتبط انجام شود.

امام جمعه امامزاده عبدالله خاطرنشان کرد: عدم وجود روحانی یکی از مشکلات فرهنگی در سطح روستاها است که می توانیم از ظرفیت های روحانیت بهره گیری شایسته ای داشته باشیم.

جان الله عبدی، مدیرکل دفتر امورروستایی و شوراهای استانداری مازندران با بیان این که 2151 دهیاری در مازندران وجود دارد که شاهد خدمات چشمگیری از سوی دهیاران هستیم، گفت: ما نمی خواهیم بافت روستاها تغییر پیدا کند و وجود بافت روستایی عاملی در راستای جذب گردشگران است.

وی با بیان این که امروز مسافران به دنبال این هستند تا روستاها را به شکل و سازه اصلی خود ببینند، اظهارداشت: دهیاران و شوراهای اسلامی باید تلاش کنند تا زیرساخت های توسعه گردشگری تقویت شود.

عبدی افزود: دولت رویکرد بسیار خوبی نسبت به روستاها دارد و اعتبارات بالایی را اختصاص می دهد و ما نیز باید تلاش کنیم زمینه درآمد پایدار روستایی را فراهم کنیم.

مدیرکل دفتر امورروستایی و شوراهای استانداری مازندران با بیان این که توسعه اقتصاد روستایی باید با عزم جدی پیگیری شود که حمایت های لازم صورت می گیرد، گفت: کشاورزی و گردشگری باید مورد توجه باشد و طرح تحول کشاورزی در کشور به خصوص در استان های شمالی اجرایی شود که از خواسته های ما است.

گفتنی است؛ از مدیران و فعالان در افتتاح پروژه های عمرانی بخش امامزاده عبدالله با اهدای لوح و هدایایی قدردانی شد.