فاطمی تصریح کرد: اطلاعی از لابی های پشت پرده ای که بیان می شود ندارم و تمام کارهای ما قانونی بود که نشانگر توانمندی شهرداری امام زاده عبدالله و شورای شهر است و این کار تخصصی بود که شهر آمل نمی تواند در بخش دیگر حریم داشته باشد و این را قانون می گوید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ،دکتر سید محمدمهدی فاطمی، شهردار امام زاده عبدالله در نشست با اصحاب رسانه و خبرنگاران که به همت انجمن صنفی خبرنگاران و خانه مطبوعات شهرستان آمل برگزار شد اظهارداشت: خبرنگاری کار بسیاری سختی است و تبعات بسیاری دارد که این عزم والا نشانگر تلاشگری و همت خبرنگاران است که می توانند در مسائل توسعه ای کمک کار خوبی باشند.

وی تصریح کرد: کار ما احیای حقوق شهروندان است و با کار قانونی پیش رفتیم که تصویب حریم سبب افزایش درآمدها می شود و می توانیم خدمات خوبی ارائه دهیم.

فاطمی اظهارداشت: محدوده مکان های ساخته شده ای است که شهرداری وظیفه ارائه خدمات دارد و در آن توسعه شهری پیش بینی می شود که 426 هکتار محدوده داریم و آمدیم محدوده را مصوب کردیم.

شهردار امام زاده عبدالله افزود: در حوزه شهری حریم داریم که زمین های بلافصل محدوده است و زمین های ذخیره شهری هستند و نمی تواند از مرز و بخش شهرستان تجاوز کند که حریم ما 4.6 برابر است و 1960 هکتار گرفتیم.

وی ادامه داد: ابتدا حریم شهری را ممیزی می کنیم و از این به بعد اگر باید اتفاقی صورت گیرد طرح جامع حریم را مورد مطالعه قرار می دهیم و براساس آن پیش می رویم.

فاطمی با بیان این که ما وظایف خودمان را انجام دادیم و شهر مستقل دارای شورای شهر هستیم، گفت: نقشه مرزهای بخش شهرستان را گرفتیم و حدود بیش از یک سال و نیم پیش نزد استاندار رفتیم.

شهردار امام زاده عبدالله افزود: وقتی بخش تعریف می شود حریم یک شهر نمی تواند در شهر دیگر باشد و این قانون است آن را اجرایی کردیم و اگر صورت نمی گرفت کم کاری بزرگی در حق شهروندان بود.

وی تصریح کرد: اطلاعی از لابی های پشت پرده ای که بیان می شود ندارم و تمام کارهای ما قانونی بود که نشانگر توانمندی شهرداری امام زاده عبدالله و شورای شهر است و این کار تخصصی بود که شهر آمل نمی تواند در بخش دیگر حریم داشته باشد و این را قانون می گوید.

فاطمی افزود: ما از موضع قانونی خود کوتاه نمی آییم و با تصویب استانداری مازندران این کار تمام شده است و خصومتی با شهرداری و شورای شهر آمل نداریم و اگر اقدامی صورت گرفت به عنوان حقوق قانونی ما بود و امیدواریم شهرستان موفقی داشته باشیم.

وی ادامه داد: آرامستان شهرداری آمل در امام زاده عبدالله قرار دارد که وجود آرامستان در وسط شهر منطقی نیست و تبعات بسیاری برای مردم و منطقه دارد.

شهردار امام زاده عبدالله تصریح کرد: نزدیک دو سال گذشته ده جلسه گذاشتیم که شهردار حضور پیدا نمی کرد و نمایندگان می آمدند که جلسات منتج به نتایج نمی شد و رایی به نفع ما صادر شد که آرامستان را بستیم و مجموعه شهرداری و شورای شهر آمل تازه جلو آمدند.

فاطمی اظهارداشت: قرار بر این شد آرامستان تا 4 سال جمع شود و دو سال اول25 درصد و دو سال دوم 40 درصد از عواید حاصل فروش قبور به شهرداری امام زاده عبدالله اختصاص پیدا کند که امروز و فردا می کنند.

وی ادامه داد: اگر اقدامی نکنند مجبوریم پس از نشست با مسئولین امنیتی شهرستان نسبت به پلمپ آن اقدام کنیم که اگر آرامستان طلا شود و به ما دهند آن را نمی خواهیم.

شهردار امام زاده عبدالله در خصوص آتش سوزی روستای کاسمده تصریح کرد: شهرداری های درجه یک مکلف به خدمات آتش نشانی هستند که شامل ما نمی شود اما شهرک صنعتی این خدمات را به ما می دهد که در این حادثه زنگ به موقع زده نشد و نیروها در کمتر از پنج دقیقه حاضر شدند.

فاطمی افزود: دیوارکشی پارک شهر امام زاده عبدالله انجام شد و تا 3 ماه آینده شهربازی کوچک را در آن تعبیه می کنیم که تصویب حریم شهری می تواند کمک کار ما در اجرای پروژه ها باشد.