امام جمعه آمل :دهیاران با مجموعه مردم سر و کار دارند که باید به زیبایی عمل کنیم و همه نگاه ها را در خدمت به مردم ببینیم که ارزشمند است و مردم قدردانی داریم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، به مناسبت روز دهیار و به همت شرکت تعاونی دهیاران بخش های دابودشت و دشت سر، همایش دهیاران دابودشت و دشت سر با حضور امام جمعه آمل، معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه آمل، مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران، معاون فرمانداری ویژه آمل، مسئولان محلی، بخشداران، اعضای شورای اسلامی بخش و دهیاران و خانواده هایشان برگزار شد.

بهرام حیدری، بخشدار دابودشت با گرامی داشت روز دهیار اظهارداشت: ما وارث ارزش های انقلاب و میراث تعالیم ناب دینی، امام خمینی(ره) و شهدا هستیم که تکالیف بسیاری داریم.

وی با بیان این که انقلاب، نظام و اسلام امانت هایی هستند که باید به خواسته ها و مطالبات مردم توجه کرده و مشکلات مردم را رفع کنیم، گفت: صداقت و راستگویی بزرگ ترین سرمایه است که باید صادقانه با مردم سخن گفته و در این راستا کوشا باشیم.

بخشدار دابودشت ادامه داد: مردم ما صبور و بزرگ هستند که اگر سخن صادقانه بشنوند همراه می شوند و باید خدمات ارزشمندی به مردم ارائه دهیم.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب امسال را به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نام گذاری کردند که باید با تمام توان در راستای تحقق شعار سال کوشا باشیم.

حیدری با بیان این که مردم، دهیار و شورا یک هدف را دنبال کنند حتما به نتیجه می رسند و دهیاران نقش ارزنده ای در اداره کشور دارند، افزود: مسئولیت در نظام اسلامی یک توفیق است که باید پاسخگو باشیم و ضرورت دارد ظرفیت ها را شناسایی و فعال کنیم که پویایی در دهیاری ها حرف اول را می زند.

وی اظهارداشت: اولویت باید روستاها باشد و حمایت های ویژه ای صورت گیرد که نگاه اصولی به روستاها داشته و به دهیاران اعتقاد کامل داریم.

حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی، امام جمعه آمل با بیان این که در روستاها صفا و صمیمیت، دستگیری از همدیگر و عشق و محبت فراوان است، گفت: غالب مردم روستاها با هم وابستگی فامیلی و محبتی دارند.

وی افزود: دهیاران با مجموعه مردم سر و کار دارند که باید به زیبایی عمل کنیم و همه نگاه ها را در خدمت به مردم ببینیم که ارزشمند است و مردم قدردانی داریم.

امام جمعه آمل تصریح کرد: هیچ کاری زیباتر از خدمت به مردم نیست که حرکت در این مسیر ارزنده آرامش خاطر به انسان می دهد.

حجت الاسلام مرتضوی اظهارداشت: سیره امام علی(ع) الگویی ارزشمند برای مدیران است که با تمام عشق و زیبایی برای رفع مشکلات مردم گام برداشته و در این راستا کوشا بوده است.

وی با بیان این که باید کاری کنیم تا زمینه رضایت حضرت حق فراهم شود که برکات و دستاوردهای ارزشمندی برای انسان دارد، افزود: مدیران باید به وظایف خود به درستی عمل کنند که حضرت حق عزت و عظمت گرانقدری به انسان می دهد.

احمد منفرد، فرماندار ویژه آمل افزود: دهیاران صاحبان تدبیر و برنامه و حلقه واسط مجموعه بزرگ جمعیتی روستاها و دولت هستند.

معاون استاندار مازندران اظهارداشت: دهیاری ها و شوراهای اسلامی از برکات نظام اسلامی است که تا قبل از آن شاید روستاییان در اداره امور مملکتی کمترین نقش را داشته اما الان جایگاه اثربخشی دارند.

وی اظهارداشت: بیمه روستایی باید به خوبی در میان مردم تبیین شود که دهیاران و بخشداران نقش ارزنده ای در این راستا دارند و باید این فرصت را غنیمت بدانیم.

منفرد افزود: جلسه کارگروهی در اسرع وقت به منظور رسیدگی به مسائل و مشکلات دهیاران برگزار می شود و تلاش می کنیم در راستای رفع آن کوشا باشیم.

فرماندار ویژه آمل افزود: در تدوین برنامه های توسعه محور باید کوشا باشیم تا روستاهای توسعه یافته ای داشته باشیم و ضرورت دارد تعدادی از روستاها به قطب گردشگری تبدیل شود.

علی قمی اویلی، مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران تصریح کرد: بیمه روستایی عشایری برای گسترش عدالت اجتماعی ایجاد شد تا آحاد مردم بیمه شوند.

وی افزود: دوسوم از حق بیمه را دولت پرداخت کرده و سقف سنی ندارد که بازنشستگی، مستمری بازماندگان، ناشی از کار و غیر و انتقال سوابق وجود دارد.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران اظهارداشت: دهیاران و شوراهای اسلامی نقش مهمی در بسط بیمه روستایی عشایری دارند که ضرورت دارد با بیمه نسبت به آینده خود تدابیر درستی بگیریم و ضرورت دارد بیمه به مطالبه و نهضت عمومی تبدیل شود.

وی ادامه داد: در شهرستان آمل حداکثر بیمه شده را داشتیم و برای بیمه کردن مردم سقفی وجود ندارد که باید کاری کنیم این حق مردم را بگیریم.