کمال نیوز: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دیدار نمایندگان با رئیس جمهور منتخب را سرآغاز سلوک رفتارنیکویی دانسته که اگر ادامه یابد بیم واگرایی و گره‌افکنی را به امید هم‌گرایی و گره‌گشایی بدل می‌کند.

  عبدالوحید فیاضی  در یادداشتی دیدار نمایندگان با رئیس جمهور منتخب را سرآغاز سلوک رفتارنیکویی دانسته که اگر ادامه یابد بیم واگرایی و گره‌افکنی را به امید هم‌گرایی و گره‌گشایی بدل می‌کند.

در این یادداشت که به نام "مجلس مظهر اقتدار نظام است" نگاشته شده است٬ آمده است:

حضور دکتر روحانی رئیس جمهور منتخب مردم در جمع نمایندگان اقدام شایسته‌ای بود که با میزبانی مهربانانه رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و نمایندگان به زیور ادب و اخلاق آراسته گردید.

این حرکت خود آغاز سلوک رفتار نیکویی است که اگر ادامه یابد بیم واگرایی و گره‌افکنی در کار یکدیگر را به امید هم‌گرایی و گره‌گشایی بدل می‌نماید.

این می‌تواند سنتی باشد تا موانع و مقتضیات رشد و توسعه کشور در چنین فضا و شرایطی مورد بحث و بررسی و منجر به حصول نتیجه گردد. قطعا ملت بزرگوار ایران از این رویکرد خرسند خواهد شد و نمایندگانشان را می‌ستایند.

حال نکته اساسی حرمت نگهداری دولت از سوی دولت‌ها و مجلس از سوی مجلسی‌هاست. نمایندگان محترم خانه ملت باید از رخدادهای نامیمون ادوار گذشته و خصوصاً سال گذشته به عنوان آموزه‌ای پرهزینه برای بهبود در روابط و نیز تامین جایگاه حقوقی و آرمانی مجلس شورای اسلامی بهره گیرند.

در بیانات رئیس جمهور محترم منتخب اشاره‌ای به بازگشت عزت از دست رفته مجلس توسط دولت آینده گردیده است.

معتقدم این سخن گرچه می‌تواند نوید نزاکت رفتاری از سوی قوه مجریه باشد، لیکن جایگاه مجلس شورای اسلامی فراتر از آن است که دولت اراده اعاده حیثیت مجلس را بشارت دهد.

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به دفاع از حقوق خویش اولی هستند تا دیگران آنچنان باید در رفتار و گفتار پارلمانی به میزان عمل کنیم که کسی جز ما نتواند به تیمار احساسات جریحه‌دار ناشی از کردار ناپسند دیگران را در ما بپردازد.

امروز که دولت جدید در آستانه راهیابی به کرسی حاکمیت قوه مجریه است ترجیح می‌دهیم در انتخاب وزیران جز به پرداختن معرفی شاخص‌ها و ذائقه مجلس دخالتی دیگر در کار او نکنیم و فردا که کابینه به مجلس معرفی می‌شود با همه جدیت و به‌دور از ملاحظات شخصی و تبارگرایی و بوم‌سالاری راه رایزنی‌های غیرمنطقی و غیرعقلایی را بر دیگران ببندیم تا ناکارآمدان و یا خدای ناکرده نااهلان در کمترین احتمال آن در قوه مجریه راه پیدا نکنند.

این یعنی هر کس به کار خویش آگاه و در برابر تصمیم خویش مسئول است. بدیهی است در چنین سیاستی از ورود کهتران سیاسی و اجرایی به دولت جلوگیری و راه برای حضور توانمندان و مهتران سیاسی و اجرایی گشاده‌تر می‌شود.

ذکر این نکته نیز مطلوب است که مجلس نهم گرچه در هواداری از رئیس جمهور منتخب در انتخابات گذشته سهمی ایفا نکرده است لیکن امروز برای تقویت و حمایت از جناب حجت‌الاسلام روحانی از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد چرا که حمایت از دولت به معنای تقویت نظام و موجبات رضایتمندی مردم عزیز و شریف ایران است تا روزی که ریل رشد و ترقی به سمت منافع ملی و مصالح نظام اسلامی باشد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت