كمال نيوز:  با عنایت به اینکه مسئله اصلی این تحقیق بررسی تاثیر سیستم اتوماسیون بهبودتصمیم گیری مدیران در استانداری مازندران و حوزه ستادی آن می باشد ، نتایج زیر حاصل این تحقیق است :

 سیستم اتوماسیون بر افزایش صحت تصمیم گیری مدیران تاثیر مثبت دارد .

سیستم اتوماسیون بر افزایش دقت تصمیم گیری مدیران تاثیر مثبت دارد .

سیستم اتوماسیون بر بهنگام بودن تصمیم گیری مدیران تاثیر مثبت دارد .

سیستم اتوماسیون بر اقتصادی بودن تصمیم گیری مدیران تاثیر دارد .

 لذا شواهدی بر رد فرضیه های چهارگانه ای که با شاخصه های تعریف شده صحت ، دقت ، بهنگام بودن ، و اقتصادي بودن وجود نداشت .

نکته اساسی این است که فرایند تحقیق هرگز پایان نمی یابد همیشه یافته های هر تحقیق آزمایشی قلمداد می شود و این آگاهی وجود دارد که ممکن است در تحقیقات بیشتر ثابت شود که نتایج غیر صحیح بوده است

 پیشنهادات :

 در تمامی مراحل توسعه اتوماسیون اداری ، تقویت بخش سیستم اطلاعات مدیریت ، از اهمیت اساسی  بر خوردار است .

لازم است فرایند های کاری باز نگری و به گونه ای باز طراحی شوند که تطابق کاملی با سیستم اتوماسیون داشته باشند و از این طریق هزینه هایی که به سازمان تحمیل می شود به حداقل برسد .

 از موازی کاری در سیستم دبیر خانه نظیر ایجاد همزمان سابقه کاغذی و نرم افزاری خود داری و به سابقه گیری نرم افزاری اکتفا شو د .

نگرش مساعدی نسبت به سیستم اتوماسیون اداری در میان مدیران استانداری و حوزه ستادی آن وجود دارد . مدیران در مجموع این سیستم را دارای تاثیرات مثبتی در عملکرد سازمان می دانند ، اما لازم است از طریق آموزش موثر اطلاعات بیشتری در خصوص نوع تاثیر این سیستم در مجموعه کار کرد های سازمانی در اختیار آنها قرار گیرد .

اثرات مثبت سیستم های اتوماسیون  محل مناقشه نیست ، بلکه میزان دستیابی به نتایج است که دارای اهمیت می باشد .

 قدم اول در دستیابی به دیدی واقع گرایانه تر نسبت به ارزیابی نتایج اتوماسیون اداری در سطح سازمانها تدوین شاخص هایی کارآمد جهت ارزیابی میزان بهبود در پیگیری فراگرد های تحول اداری ، با استقرار سیستم های توسعه یافته سازمانی ، خواهد بود . این امر مستلزم پشتیبانی علمی از سوی سازمان می باشد .

 یافته های این قبیل تحقیقات می تواند نقش موثری در شناخت قوت و ضعف ، سیستم های اتوماسیون در استانداري و سازمانها مشابه که دارای هم پیوندی و تشابه کاری و وظایف همگون هستند ارائه نماید لذا محققین با هماهنگی ، راهنمایی و پشتیبانی فنی ، موضوعاتی را انتخاب نمایند که قابلیت طرح در کل مجموعه وزارت کشور را داشته باشد و طیف گسترده تری از سازمانها از نتایج تحقیقات آنان بهره مد گردند محققین بعدی موضوعات بدیع ، موثر و کار گشای دیگری را دستمایه تحقیق خود نمایند که اساسی ترین معضلات سازمانها را شناسائی و حل نماید .

 

مقاله  كارشناسي رشته مديريت صنعتی

عنوان:

بررسي تاثيراتوماسيون اداري بر بهبود تصميم گيري مديران در استانداری و حوزه ستادی آن(مازندران)

گردآورندگان:

علیرضا کیمیایی (عضو هیات علمی دانشگاه علامه محدث نوری (ره))

احمد فاضل زاده سوادکوهی (کارشناس رشته مدیریت صنعتی)

لازم بذكر است در اين گزارش برگزيده اي از مقاله انتشار يافته است.